Sezon Bitti, Önümüze Bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav geçen seneki kadrodan muslera sakat mariano seri lemina onyekuru gitmiş etobo omar emre kılınç gelmiş. 6.olan kadro ne oynadı ki bukadrı bişey oynayacak beklentiye girmemiz gereksizdi

Yav geçen seneki kadrodan muslera sakat mariano seri lemina onyekuru gitmiş etobo omar emre kılınç gelmiş. 6.olan kadro ne oynadı ki bukadrı bişey oynayacak beklentiye girmemiz gereksizdi
bizi beklentiye sokan scott piri ama onun da etkisini 13. haftadan sonra görmeye başlarız gibi. Yeter ki fark çift hane olmasın biz feneri geçeriz inşallah

Biten birşey yok 5.haftada sezon mu bitermiş bu hafta biz yener fener takılırsa ki trabzon yenilmemek için herşeyi yapacaktır durum biraz düzelir ilk yarıyı 5-6 puan farkla kapatırsak gerekli takviyeleri yaparsak ikinci yarı rüzgarı lehimize çeviririz

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ya siz nasil yapiyonuz bu izlememe işini? Nekadar kötude gitsek, hatta antreman maci bile olsa ben izlemeden yapamiyorum. Yenilcegimizi bilsem bile. Siz nekadar kolay söyluyorsunuz izlemedim veya bundan sonra izlemem diye? Bendemi sorun var yoksa??

takimdan beklentim 0 ise izlemiyorum yenilmemiz de sinirlendirmiyor beni.üzülüyorum sadece ama fazlasi degil...yasim ilerledikce bu izlememe isi daha kolay geliyor.. eskiden olsa bende mutlaka izlerdim her maci

Bu sene 42 haftalık ligin devre arası 16. hafta da olacak ve transfer dönemi(4 Ocak 2021) açılacak.Dolayisiyla Ocak ayına kadar oynayacağımız 10 maç (12.Maç Bay haftası) var... Maxsimum puanı toplayarak(kadro olarak en güçlü takımlarla oynadık Başakşehir, FB, Alanyaspor) transfer dönemine kendimizi atmalı, planlı bir şekilde de hemen yeni oyuncuları (ön libero +1 orta saha, hızlı kanat) takıma kazandirmaliyiz...
Pandemi dolayısıyla tüm dünyanın önünü göremediği bir süreçte, sürekli değişkenlik gösteren bir ortamda Süper Lig için şimdiden yandik,bittik, öldük ya da olduk, kazandık, şampiyonuz demek çok gerçekçi değil.

Hoca kendisi umutsuz ona göre umut besleyin yani
Alanya maçı öncesinde konuşurken yenilgiye hazırız gibi konustu

Ne oldu ilk 3 maç hani uçuyorduk kaçıyorduk takımı yerlere göklere sığdıramıyorduk Taylan 35 milyon euro lem Belhanda müthiş Diagne desen gol kralı olacak gibi duruyor. Sonraki 3 maçın ardından şimdi de takıma gömmeye başladık. Yok lige havlu atmalar, yok istifalar yok efendim şunlar bunlar. Bana kalsa ilk 3 maç da iyi değildik. Göz boyamaydı hepsi. İlk 3 maçta da iyi oynamadık. Şansa bala yendik.

Bu takımda Muslera, Omar, Luyindama, Marcao ve Saracchi ilk 11 oyuncuları, Taylan, Etebo ve Emre Kılıç yedeklerde, geriye kalan Ali Yavuz, Oğulcan, Kerem, Sekidika falan gençler hariç yerli yabancı tüm oyuncuları göndermemiz gerekir.

Linnes, Donk, Fatih Öztürk, Şener, Emre Taşdemir, Ömer Bayram, Feghouli, Belhanda, Arda, Babel, Diagne ve Falcao bu 12 oyuncu gönderilmeli bunlardan ne kadar erken kurtulursak o kadar kar ederiz.

Bu sene 42 haftalık ligin devre arası 16. hafta da olacak ve transfer dönemi(4 Ocak 2021) açılacak.Dolayisiyla Ocak ayına kadar oynayacağımız 10 maç (12.Maç Bay haftası) var... Maxsimum puanı toplayarak(kadro olarak en güçlü takımlarla oynadık Başakşehir, FB, Alanyaspor) transfer dönemine kendimizi atmalı, planlı bir şekilde de hemen yeni oyuncuları (ön libero +1 orta saha, hızlı kanat) takıma kazandirmaliyiz...
Pandemi dolayısıyla tüm dünyanın önünü göremediği bir süreçte, sürekli değişkenlik gösteren bir ortamda Süper Lig için şimdiden yandik,bittik, öldük ya da olduk, kazandık, şampiyonuz demek çok gerçekçi değil.

Nerede bu bilgi 4 Ocak da başlayacağı kesinleşti mı?

takimdan beklentim 0 ise izlemiyorum yenilmemiz de sinirlendirmiyor beni.üzülüyorum sadece ama fazlasi degil...yasim ilerledikce bu izlememe isi daha kolay geliyor.. eskiden olsa bende mutlaka izlerdim her maci
Bu yaş olayindan olabilir belki. Ben de daha önceleri yenildigimizde cok uzulurdum 3-4 gun takilir kalirdi ama artik öyle olmuyorum. Anlik veya gunluk sinirleniyorum, ertesi gun geciyor. Bizi yenilgiye aliştiranlari allaha havale ediyorum

Biten birşey yok 5.haftada sezon mu bitermiş bu hafta biz yener fener takılırsa ki trabzon yenilmemek için herşeyi yapacaktır durum biraz düzelir ilk yarıyı 5-6 puan farkla kapatırsak gerekli takviyeleri yaparsak ikinci yarı rüzgarı lehimize çeviririz

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dogru biten birsey yok ama işte oyun, oyuncular, teknik ekip ve yönetim hiç işik vermiyor. Bence cogu renktaşin bende dahil umutsluguda bu durumdan dolayi

Bizim ortamız yok ya şampiyon oluyoruz yada dibe vuruyoruz...
Bu sene erkenden dibe vurduk...

5.haftada bitme filan olmaz daha dünya maç var, takım umut vermiyor olay bu.

Yoksa ite kaka şampiyonluk kazanılır, yapmadığımız şey değil. Ben futbol oynayarak kazandığımız yakın tarihte bir şampiyonluk hatırlamıyorum.

Lig henüz başlamamış bile diyebilir miyiz değerli rdaşım?
Ligi baslamis sayana kadar zaten 20 puan fark falan yemis oluruz. 3 haftadir puan farki artiyor, puan tablosunda geriye düstükce düsüyoruz. Deplasman bile görmedik henüz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt