Bektaş Arslan
10 Numara!
- 14 Ocak 2010
- 11.141
- 2.092
- 2.118
Yav geçen seneki kadrodan muslera sakat mariano seri lemina onyekuru gitmiş etobo omar emre kılınç gelmiş. 6.olan kadro ne oynadı ki bukadrı bişey oynayacak beklentiye girmemiz gereksizdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizi beklentiye sokan scott piri ama onun da etkisini 13. haftadan sonra görmeye başlarız gibi. Yeter ki fark çift hane olmasın biz feneri geçeriz inşallahYav geçen seneki kadrodan muslera sakat mariano seri lemina onyekuru gitmiş etobo omar emre kılınç gelmiş. 6.olan kadro ne oynadı ki bukadrı bişey oynayacak beklentiye girmemiz gereksizdi
Arkadaşlar bana kufredebilirsiniz ama biz şampiyon olacağız bu sene❤ inşallah
Ya siz nasil yapiyonuz bu izlememe işini? Nekadar kötude gitsek, hatta antreman maci bile olsa ben izlemeden yapamiyorum. Yenilcegimizi bilsem bile. Siz nekadar kolay söyluyorsunuz izlemedim veya bundan sonra izlemem diye? Bendemi sorun var yoksa??
kufur etmem ama iddiaya girmek isterim. bu fırsatı kacırmak istemem.Arkadaşlar bana kufredebilirsiniz ama biz şampiyon olacağız bu sene❤ inşallah
Bu sene 42 haftalık ligin devre arası 16. hafta da olacak ve transfer dönemi(4 Ocak 2021) açılacak.Dolayisiyla Ocak ayına kadar oynayacağımız 10 maç (12.Maç Bay haftası) var... Maxsimum puanı toplayarak(kadro olarak en güçlü takımlarla oynadık Başakşehir, FB, Alanyaspor) transfer dönemine kendimizi atmalı, planlı bir şekilde de hemen yeni oyuncuları (ön libero +1 orta saha, hızlı kanat) takıma kazandirmaliyiz...
Pandemi dolayısıyla tüm dünyanın önünü göremediği bir süreçte, sürekli değişkenlik gösteren bir ortamda Süper Lig için şimdiden yandik,bittik, öldük ya da olduk, kazandık, şampiyonuz demek çok gerçekçi değil.
niye küfredelim renkdaş inşallah oluruz.Arkadaşlar bana kufredebilirsiniz ama biz şampiyon olacağız bu sene❤ inşallah
Bu yaş olayindan olabilir belki. Ben de daha önceleri yenildigimizde cok uzulurdum 3-4 gun takilir kalirdi ama artik öyle olmuyorum. Anlik veya gunluk sinirleniyorum, ertesi gun geciyor. Bizi yenilgiye aliştiranlari allaha havale ediyorumtakimdan beklentim 0 ise izlemiyorum yenilmemiz de sinirlendirmiyor beni.üzülüyorum sadece ama fazlasi degil...yasim ilerledikce bu izlememe isi daha kolay geliyor.. eskiden olsa bende mutlaka izlerdim her maci
Dogru biten birsey yok ama işte oyun, oyuncular, teknik ekip ve yönetim hiç işik vermiyor. Bence cogu renktaşin bende dahil umutsluguda bu durumdan dolayiBiten birşey yok 5.haftada sezon mu bitermiş bu hafta biz yener fener takılırsa ki trabzon yenilmemek için herşeyi yapacaktır durum biraz düzelir ilk yarıyı 5-6 puan farkla kapatırsak gerekli takviyeleri yaparsak ikinci yarı rüzgarı lehimize çeviririz
SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
pandemi araya girmese sampiyonduk ve arda turancilar ortada görünmüyor kac zamandirNe zaman bu başlık açılsa şampiyon oluyoruz 96-97 den beri aynı hahahahaha![]()
Lig henüz başlamamış bile diyebilir miyiz değerli rdaşım?35 maç var
Ligi baslamis sayana kadar zaten 20 puan fark falan yemis oluruz. 3 haftadir puan farki artiyor, puan tablosunda geriye düstükce düsüyoruz. Deplasman bile görmedik henüz.Lig henüz başlamamış bile diyebilir miyiz değerli rdaşım?