Sezon Bitti...

Kayra İnan

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Evet bu sezonda havlu attık çok şükür. Peki neden? Hemen sıralayalım.
1) Kazanan takım
Resmen beni çıldırtan, futbol cehaleti kokan, futbolun doğasıyla alakası olmayan ve daha önce dünyanın hiç bir teknik direktöründen duymadığımız duyamayacağımız bir saçmalık. Kazanan takımı bozmayarak her maçı kazanacağını düşünmek ancak bizim hocanın aklına gelirdi. Çünkü oynatabildiği bir futbolu bir felsefesi yok. Her maç aynı hikayeyi izliyoruz.

2) Kolay fikstür
Alanya maçından sonra bir şampiyonluk kutlamadığımız kalmıştı. Herkes zor fikstür bitti artık bizi kimse durduramaz havasına girdi. Hoca, futbolcular, taraftar,yönetim. Futbolun ilk kuralı hiç bir maç oynanmadan kazanılmaz.
3) Fatih Terim
Tamam kişisel olarak çok seviyoruz o bizim efsanemiz ama bizim efsanemiz böyle değildi. Terim Terim gibi olsaydı sahada ful konsantre disiplinli bir takım görürdük. Çok iyi futbol oynatmasa bile oyuncuları çok iyi motive eden bir hocamız vardı. Malesef artık eser yok. Takımı toparlayabileceğine de inancım yok artık.

4) Yönetim
Biz biliriz ki Galatasaray camia olarak bir bütün olunca,kenetlenince güçlüdür. Malesef bizim ortalıkta bir yönetim yok. Galibiyet alınca kameralar önüne ışınlanmak dışında herşeyi sıvadılar. Zemin yönetime yazar. Belhanda nın gidişi zamansız ,saçma sapan bir karardı. Kendisinden en çok ben nefret ederim ama şampiyonluğa yürüyen bir takımın işi değildi.

hoca ve sistem tavsiyesi olanlar bizi aydınlatsın lütfen

Okan buruk getirilmeli yoksa fener kapacak adamı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bence tek sebebi 3. Madde .. yok hoca efsanemiz yok dik duruş falan bırakalım bu masalları geçmiş geçmişte kaldı gönlümüzdeki yeri her daim çok büyük ama olmuyor işte istifa da hizmettir hocam ..

Yönetim değişecek ama yeni gelen yönetim Fatih Terim ile devam etme kararı alsa dahi tüm ipleri onun eline vermeyecek fatih terim başarısız olduğunda gideceğini bilecek

Bu sezon bitmez hersey pazar günü belli olur Fener Beşiktaş’ı yenerse lig yeniden başlar...
Boşuna ümitlendirmeyelim bence kimseyi.
Fener derbiyi kazanarak arkasına rüzgar alabilir çünkü fiksturleri zor değil artık.
Bizde zerre umut yok en azından Beşiktaş olsun bu sene hak ettiler yapacak bir şey yok.Bu maç son maçtı bizim için; şampiyonluk maçıydı.Belli ki sahadakiler farkında değilmiş milyon euroluk ruhsuzlar ordusu üzülmemis ben neyleyim

Geri
Üst Alt