Sezon Sonu Mevcüt Yonetim Devam Etmeli mi ?

Ortada bir yönetim yok, çok konuşan ama boş konuşan bir kaç isim var sadece.

Hakkımızı doğru düzgün arayamadıkları için vedalaşmamız gerektiğini düşünüyorum. Benim için belki de ilk madde hep haktır. Taraftarın sesi olamayan hiçbir kişi o mevkide yer almamalı. Seveni vardır, sevmeyeni vardır. Başarılı bulanı vardır, aksini düşüneni vardır, hepsi bir kenara, Ünal Aysal'ın bir sözünü çok severim. Taraftarın istediği oluyor. Bu sözü Drogba transferi için kullansa da bence genel manada gelen herkesin buna dikkate alması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü bizler bir şey diyorsak, bu takımın iyiliği içindir. Geleceğini düşündüğümüz içindir. Kimsenin keyfi olarak yangın çıkardığını düşünmüyorum. Tabi körü körüne adamcılık oynayanlardan bahsetmiyorum, kişilerden bağımsız gönül verenleri kastediyorum...Kimse alınıp gücenmesin dediğime lütfen. Birini sevmek, onu yanlışlarıyla, hata ve kusurlarıyla kabul etmek demek değildir. Bu o kişiye de kuruma da bana göre zarar veren bir eylemdir. Tam aksine yapıcı şekilde olmak kaydıyla doğru yer ve zamanda eleştirmek ya da hakkını teslim etmek, sizi her zaman adım öteye götürür. Bu sene sonu ne olur biter bilmiyorum ama tepeden tırnağa bir yenilenme şart...Çünkü bir doymuşluk ve boş vermişlik seziyorum. Bize yakışmıyor.

Geri
Üst Alt