Sezon Sonunda Gitmesi Gereken Yabancılar?

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Sezon Sonunda Gitmesi Gereken Yabancılar?

Diagne gecici olarak feshedildi y.ihtimalle.

Cicaldao nun gitmesi gerek eğer piyasası varsa. 1 sezon sonra gitmesi için yalvarırız gibi geliyor bana.

Kalması gereken yabancılar desen daha kisa surer.

Muslera' yı işaretledim ama zor; 2 yıllığına 5 milyonluk kapı gibi sözleşmesi var, yıllık 1 m verecek kulüp bile çıkmaz bu saatten sonra. Sözleşmesini bol keseden uzatmak büyük hata oldu...Dolayısıyla Pena' ya elveda demek durumundayız...

Muslera’ya gönlüm el vermedi seçemedim ancak gitmese bile maaşı minimum seviyeye çekilmeli. Feg, Babel, Diagne, Ozon, Sekidika, Boss kesin gitmeli

Muslera
Pena
Boey
Omar
Luyindama
Ozornwafor

Van Aanholt
Pulgar
Cicaldau
Feghouli
Morutan
Sekidika

Mostafa
Gomis
Babel+Diagne

Yabanci sayisinin 12'ye düsmesine engel olamayacaksak hemen hemen hepsi gönderilmek zorunda. Diagne'yi dahil edersek toplam 18 yabancimiz var (Sözlesmesi bitenler ve kiradakiler dahil). Nelsson ve Marcao'yu 2 saysak geriye 10 yabanci kaliyor listeye yazabilecegin. Hareket alani yaratabilmek icin kontenjani bosaltmak sart.

Nelsson ve Marcao haric kalan 16 oyuncunun mevkisi

2 kaleci (Muslera, Pena)
Muslera'nin cok yüksek bir ücreti var. Kaleciye okadar para veremeyiz. Pena kalabilir performans olarak. En iyisi kaleyi komple yerli yapmak eger 4 yerli mecburi hale gelecekse.

2 sag bek (Boey, Omar)
Birini tercih etmen gerekiyor. Aralarinda tam 9 yas fark var.

2 stoper (Luyindama, Ozornwafor)
Luyindama'ya bu forma bir daha verilemez. Ozornwafor gittigi takimda iyi oynuyormus. Yedek olmasa bile kiralanabilir ve Marcao 1 sene daha kalacaksa pismesi saglanabilir.

1 sol bek (Van Aanholt)
Kadroda kalabilir.

3 orta saha (Pulgar, Cicaldau, Feghouli)
Iki oyuncunun sözlesmesi bitiyor. Cicaldau maalesef tutmadi. Piyasasi varken hemen satmak lazim. Hepsi sutlanmis oluyor.

2 kanat (Morutan, Sekidika)
Morutan kalabilir, Sekidika paket.

4 forvet (Babel, Gomis, Diagne, Mostafa)
Bunlardan 3'ü 30 ve üstü bitik oyuncular. Göndermek gerekiyor. Mostafa 1 sene daha kalabilir.

Hadi sunlari tuttum diyeyim:

Pena
Boey
Nelsson
Marcao
Aanholt
Morutan
Mostafa

7 tanesini tuttum. Ozornwafor'u tutsan kale ve defansa 6 yabanci harcamis oluyorsun. Yabanci hakkinin yarisi gitmis oluyor. Yedekleri türk yapmak zorundayiz. Yabanci hakkini hücumda ve orta sahada kullanmak gerekiyor. Bu 7 oyuncuya en fazla 5 yabanci ekleyebiliyoruz. 2 orta saha 1 kanat 1 forvet desek zaten kontenjan 1 oyuncu haric dolmus oluyor.

takımda adam kalmadı

Muslera, Omar ve Gomis'e cok az oy cikmis ama bu 3'ünde gelecek göremiyorum ben.

Omar ile morutanı neden yolladın reis?

2 yabancı sağ bek fazla, omar da 31 yaşında o yüzden tercihimiz boey olmuştur
morutan da para ediyorsa satılabilir yunus var daha iyi. eğer yatırım yapacaksak fiziki özellikleri 0 olan bir oyuncuya yapılmamalı bu

Muslera, Omar ve Gomis'e cok az oy cikmis ama bu 3'ünde gelecek göremiyorum ben.
Üçünü de işaretledim. Ancak gerçekçi olmak lazım, üçü de kalacaktır. Günü kurtarmak da gerekiyor, gelecek (Önümüzdeki sezondan sonrası) sonraki mevzu maalesef...Bol keseden savuracak bütçe olsa, adam göndermek de yerine daha genç ve iyilerini almak da çok kolay; marifet, Haldun Üstünel-Cenk Ergün gibilerin yaptığı değil, o bütçeyi oluşturmaktır yani...

Boey ve gomis hariç herkesi işaretlemiştim bugün hakli olduğumu yine gösterdi takım hatta gomis ve boey dahil kime teklif varsa gönderilsin teklif olmayanlara takım ayarlasin campos

Geri
Üst Alt