Sezon Sonunda Serbest Kalacak Olan Hangi Oyuncularla Devam Edilmeli?

Donk, Saracchi, Ömer, Gedson, Arda ve Onyekuru.

Donk için kararsızım hatta bu senede imzalamayılım diyordum ama fena değil. Olsa da olur olmasa da.

ilk 5'li hiç düşünülmeden kapının önüne konulmalı.

gedson için sezon sonuna bakalım

Takımdaki kaptanlık rollerini düşündüğümde uygun ücretle Donk ve Arda ile devam edilmeli ama maksimum 400 B € maaş olmalı, Saracchi için Leipzig 4 M istiyorsa hiç düşünmeden alırım her türlü girilir o riske. Ömer Bayram'ın aynı maaşla yedek oyuncu olmasını mantıklı buluyorum ama olmazsa da pek fark etmez. Onyekuru zaten kesin alınmalı 4.3 M €'ya kaçmaz bu fırsat. Gedson için de form durumuna bağlı olarak 1 yıl daha kiralama seçeneği düşünülmeli. Diğer isimlerin kalmaması lazım diye düşünüyorum. Omar'ın dönme ihtimali var diye biliyorum Linnes'i yollamamız mantıklı duruyor.

vardı bu başlık zaten, şener hariç doğru imkan şartlarda hepsiyle demiştik.

etebo yoktu öncekinde galiba, o da gitmeli.

Onyekuru 5 yillik sozlesme, Arda ve Donk'a birer yillik. Saracchi uygun bir bonservisle alabiliyorsak devam edelim, ya da opsiyonlu kiralik. Digerlerinin yollari acik olsun.

Onyekuru - Kesin devam edilmeli
Saracci , Halil - Devam edilmesine olumlu bakarım
Arda jübilesini yapmalı. Bildiğim kadarıyla bu sene maçların yarısında oynarsa sözleşmesi otomatik uzuyordu 1 yıl.

edit: Gedson'u unutmuşum. En azından 1 yıl daha görelim derim

12 oyuncudan kalsin dedigim sadece Onyekuru ve Gedson. Halil 1 sene daha kalabilir, denemek lazim. Premier Lig'e hazir degil.

Maksimum 45 dakikalik Arda, stoperlik bilmeyen Donk ve lüzumsuz Ömer ile Akbaba'ya kontrat yaptirmak icin firsat kolluyor hoca maalesef.

Saracchi'nin sakatlik sorunu olmasa alinmasindan yanayim ama bu sekilde olmamali.

Donk gereksiz

Donk yerine uygun fiyata Falcao devam etsin

Babel Feghouli Donk Şener Fatih ilk gidecek isimler olmalı

Ayrıca Sarachi yerine sol bek şart

12 oyuncudan kalsin dedigim sadece Onyekuru ve Gedson. Halil 1 sene daha kalabilir, denemek lazim. Premier Lig'e hazir degil.

Maksimum 45 dakikalik Arda, stoperlik bilmeyen Donk ve lüzumsuz Ömer ile Akbaba'ya kontrat yaptirmak icin firsat kolluyor hoca maalesef.

Saracchi'nin sakatlik sorunu olmasa alinmasindan yanayim ama bu sekilde olmamali.
Yabancı sınırına da uygun olacak şekilde 30 kişilik bir kadro kursana makul bütçelerle

Herkese sallıyorsun

En son Robin Yalçın'ı almalıyız diyordun hatırladığım kadarıyla

Yabancı sınırına da uygun olacak şekilde 30 kişilik bir kadro kursana makul bütçelerle

Herkese sallıyorsun

En son Robin Yalçın'ı almalıyız diyordun hatırladığım kadarıyla
Kadronun maliyetini düsürürken kaliteyi ve yabanci sayisini göz önünde bulundurmamiz gerekiyor. Kadro yaparken zorlaniyorum.

Etebo'ya gelene kadar tam 10 yabanci var. 1 yerli bek + 1 yerli stoper kadroda bulundurmak lazim diye düsünüyorum.

Muslera, Yedlin, Omar, Linnes, Saracchi, Donk, Luyindama, Marcao, Ozornwafor ve Etebo, ön liberoya kadar 10 yabanci saydim.

Gedson, Feghouli, Babel, Onyekuru, Mustafa, Falcao hücumda 6 yabanci. Kirada Sekidika+Diagne.

Kadronun maliyetini düsürürken kaliteyi ve yabanci sayisini göz önünde bulundurmamiz gerekiyor. Kadro yaparken zorlaniyorum.

Etebo'ya gelene kadar tam 10 yabanci var. 1 yerli bek + 1 yerli stoper kadroda bulundurmak lazim diye düsünüyorum.

Muslera, Yedlin, Omar, Linnes, Saracchi, Donk, Luyindama, Marcao, Ozornwafor ve Etebo, ön liberoya kadar 10 yabanci saydim.

Gedson, Feghouli, Babel, Onyekuru, Mustafa, Falcao hücumda 6 yabanci. Kirada Sekidika+Diagne.
30 kişilik kadro yap

Yabancı sınırını da dikkate alarak yap.

Akbaba, Ömer gitsin işte kur bakalım 19 yerli 11 yabancılı bir kadro.

Onye
Gedson
Arda
Saracchi ( falcaonun diktoruna yollayin)

onyekuru , gedson ve arda devam etmeli, saracchi sezon sonuna kadar sakatlanmazsa devam edelim, yerli forvet ve yerli sol bek alamazsak emre taşdemir ve halil de kalsın. diğerlerinin yolu açık olsun

Geri
Üst Alt