- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Uzun zaman oldu. Yeni anket actim. Katilim gösterebilirsiniz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yabancı sınırına da uygun olacak şekilde 30 kişilik bir kadro kursana makul bütçelerle12 oyuncudan kalsin dedigim sadece Onyekuru ve Gedson. Halil 1 sene daha kalabilir, denemek lazim. Premier Lig'e hazir degil.
Maksimum 45 dakikalik Arda, stoperlik bilmeyen Donk ve lüzumsuz Ömer ile Akbaba'ya kontrat yaptirmak icin firsat kolluyor hoca maalesef.
Saracchi'nin sakatlik sorunu olmasa alinmasindan yanayim ama bu sekilde olmamali.
Kadronun maliyetini düsürürken kaliteyi ve yabanci sayisini göz önünde bulundurmamiz gerekiyor. Kadro yaparken zorlaniyorum.Yabancı sınırına da uygun olacak şekilde 30 kişilik bir kadro kursana makul bütçelerle
Herkese sallıyorsun
En son Robin Yalçın'ı almalıyız diyordun hatırladığım kadarıyla
30 kişilik kadro yapKadronun maliyetini düsürürken kaliteyi ve yabanci sayisini göz önünde bulundurmamiz gerekiyor. Kadro yaparken zorlaniyorum.
Etebo'ya gelene kadar tam 10 yabanci var. 1 yerli bek + 1 yerli stoper kadroda bulundurmak lazim diye düsünüyorum.
Muslera, Yedlin, Omar, Linnes, Saracchi, Donk, Luyindama, Marcao, Ozornwafor ve Etebo, ön liberoya kadar 10 yabanci saydim.
Gedson, Feghouli, Babel, Onyekuru, Mustafa, Falcao hücumda 6 yabanci. Kirada Sekidika+Diagne.

@Murat Saylak30 kişilik kadro yap
Yabancı sınırını da dikkate alarak yap.
Akbaba, Ömer gitsin işte kur bakalım 19 yerli 11 yabancılı bir kadro.