- 3 Temmuz 2012
- 133.860
- 80.743
- 5.198
%50'sini verebiliriz.
Avatarında unal aysal gıbı bır vızyon adamına yakısmayacak gorusler paylasmamanı onerırım gs sexy bi klup bunun gıbı topcuların bızım pesımızde kosması gerek bızım onların degil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
%50'sini verebiliriz.
Yaklaşık bir fikir vermesi açısından yine de yeterli düşüncesindeyim.
Kur hesapları falan gereksiz zaten Türkiye'de oynayan hiçbir oyuncu 2,5m üstü almamalı bence.
aynı fikirdeyim ama "muslera şuanda dünyada en fazla kazanan kalecilerden biri" tezinin çok da yanlış olmadığını düşündüğüm için bu hesaplara gireyim dedim
ama artık imzalar atılmış yapacak bir şey yok
baktım da 2014e göre euro baya değer kazanmış sterline nazaran![]()
aynı fikirdeyim ama "muslera şuanda dünyada en fazla kazanan kalecilerden biri" tezinin çok da yanlış olmadığını düşündüğüm için bu hesaplara gireyim dedim
ama artık imzalar atılmış yapacak bir şey yok
ben hala aynı fikirdeyim vergileri düşersek neuer 7.5 alıyor bizim muslera vergi çıksa 3m alıyor artı maçbaşıları ve gol yememe bonusları var
çoğu avrupa ülkesinde %50-%70 arası vergi uygulanıyor. muslera cebine giren para bakımında ilk 5te olabileceği kanaatindeyim
ben hala aynı fikirdeyim vergileri düşersek neuer 7.5 alıyor bizim muslera vergi çıksa 3m alıyor artı maçbaşıları ve gol yememe bonusları var
çoğu avrupa ülkesinde %50-%70 arası vergi uygulanıyor. muslera cebine giren para bakımında ilk 5te olabileceği kanaatindeyim
Ne diyorsun sen ya, en iyi 5 kalecisinden birine sahip olan mi? Adam 2010da tamam 7. iyi kalecisi secildi bir sacma sapan listede.Dünyanın en iyi 5 kalecisinden birine sahip olan Galatasaray karşısında rakiplerinin 1-0 yenik başladığı doğrudur.
Ne diyorsun sen ya, en iyi 5 kalecisinden birine sahip olan mi? Adam 2010da tamam 7. iyi kalecisi secildi bir sacma sapan listede.
Lloris, Neuer, Courtoius, Buffon, De Gea ve Handanovic Muslera'dan kat kat iyidir mesela
DeGea, Courtois, Buffon, Cech, Navas, Neuer, Lloris var. İlk 5'te değil ama kendine ilk 10'da yer bulabilir klas olarak. Form olarak baya kötü yalnız.
2-3 sezon öncede listede ilk yazdığım heriflerden oluyodu da bu adam da çok dengesiz be.Heise saygılar sunalım
![]()