Sezona 1-0 Yenik Başlayacağız

Yaklaşık bir fikir vermesi açısından yine de yeterli düşüncesindeyim.

Kur hesapları falan gereksiz zaten Türkiye'de oynayan hiçbir oyuncu 2,5m üstü almamalı bence.

aynı fikirdeyim ama "muslera şuanda dünyada en fazla kazanan kalecilerden biri" tezinin çok da yanlış olmadığını düşündüğüm için bu hesaplara gireyim dedim

ama artık imzalar atılmış yapacak bir şey yok

Son düzenleme:
aynı fikirdeyim ama "muslera şuanda dünyada en fazla kazanan kalecilerden biri" tezinin çok da yanlış olmadığını düşündüğüm için bu hesaplara gireyim dedim

baktım da 2014e göre euro baya değer kazanmış sterline nazaran :D

Bu da 2014'te Muslera'nın maaşının Sterlin bazında galeridekilerden düşük olduğunu kanıtlar. :D

Maaş konusunda ise bizimkilerin anlayamadığı şey günümüz piyasasında oyuncunun değeri forvetten kaleciye gittikçe düşmekte istediği kadar iyi olsun.

ben hala aynı fikirdeyim vergileri düşersek neuer 7.5 alıyor bizim muslera vergi çıksa 3m alıyor artı maçbaşıları ve gol yememe bonusları var

çoğu avrupa ülkesinde %50-%70 arası vergi uygulanıyor. muslera cebine giren para bakımında ilk 5te olabileceği kanaatindeyim

ben hala aynı fikirdeyim vergileri düşersek neuer 7.5 alıyor bizim muslera vergi çıksa 3m alıyor artı maçbaşıları ve gol yememe bonusları var

çoğu avrupa ülkesinde %50-%70 arası vergi uygulanıyor. muslera cebine giren para bakımında ilk 5te olabileceği kanaatindeyim

İyi de biz kulüpten çıkan parayı sorgulamıyor muyuz?

Çoğu konuda aynı fiklirdeyiz ama Muslera'yı ilk 5 yapacağım diye bitin suyunu sıkmayalım pls. :hat:

En iyi ilk 5 kaleciden biri olduğundan mütevellit o kadar kazanıyorsa da helali hoş olsun

Dünyanın en iyi 5 kalecisinden biri takımının 15 puanına mal olmaz geçiniz abartmayı ne çok seviyorsunuz

Videoyu yükleyende inanılmaz hata demiş. Hata görmesek yiyecez adam çıkarmış işte daha ne yapacak bir kaleci.

Dünyanın en iyi 5 kalecisinden birine sahip olan Galatasaray karşısında rakiplerinin 1-0 yenik başladığı doğrudur.
Ne diyorsun sen ya, en iyi 5 kalecisinden birine sahip olan mi? Adam 2010da tamam 7. iyi kalecisi secildi bir sacma sapan listede.

Lloris, Neuer, Courtoius, Buffon, De Gea ve Handanovic Muslera'dan kat kat iyidir mesela

Saçmalamanın da bir sınırı var. Muslera geçen sezon formsuzdu tamam da o hali ile bile iyi bir kalecidir.

Önceki sezon adam son 10 hafta ipten aldı takımı resmen kaç defa.

Bu aptal troller bannlanmadıkça forum da elitleşmeyecek bil istedim

Ne diyorsun sen ya, en iyi 5 kalecisinden birine sahip olan mi? Adam 2010da tamam 7. iyi kalecisi secildi bir sacma sapan listede.

Lloris, Neuer, Courtoius, Buffon, De Gea ve Handanovic Muslera'dan kat kat iyidir mesela

Bunun gazina geliyor herkes zaten, sacma sapan bir internet sitesi, olusturan normal bir vatandas kilikli adam. O listede olmasinin sebebi de genc olmasi, ve uruguay ile yari final oynamasi o dönemler dünya kupasinda... cok kaliteli kalecilerin bulundugu italyada, orta sekerli bir kaleciydi.
Almanya´da, kaleciler ülkesi almanyada, 10´da turnava boyunca elestirildi. 2014´de bile hala, Muslera´yi güven vermeyen bir kaleci olarak degerlendiriyordu yorumcular maclarda....
2010´da ücüncülük macinda da, almanyanin attigi iki gol musleranin ikramiydi.

Bari Euro´yu takip etsin millet, istisna ülkeler disinda, herkesin harikulade kurtarislar yapabilen kalecileri var. Muslera tabiki iyi kaleci, ama abartmaya gerek yok.

Son düzenleme:
musleranin bitti an dedin golun ilk kurtarisini cok az kaleci yapabilirdi.

DeGea, Courtois, Buffon, Cech, Navas, Neuer, Lloris var. İlk 5'te değil ama kendine ilk 10'da yer bulabilir klas olarak. Form olarak baya kötü yalnız.

Her gün aynı tiplerin aynı geyikleri. Sonra biz bir şey deyince auuvv.. Gidişat çok iyi yani.

Birazdan da Sneijder gidiyormuş üfürürsünüz, olmadı aldığı paraya girersiniz en kötü yine 2 tane video ile konu açarsınız soran yok nasılsa. Sizin kötü demeniz yeterli zaten konu açabilmek için burası çöplüğe dönmüş başka bir şey dönmüş kimin umrunda.

Son düzenleme:
DeGea, Courtois, Buffon, Cech, Navas, Neuer, Lloris var. İlk 5'te değil ama kendine ilk 10'da yer bulabilir klas olarak. Form olarak baya kötü yalnız.

Heise saygılar sunalım

Joe-Hart_3037400b.jpg

Geri
Üst Alt