Sezona 1-0 Yenik Başlayacağız

herkes troll anasını satayım
BIRAKIN BU İŞLERİ PROFESYONELLER YAPSIN
ÖYLE DEĞİL Mİ

Ben ilk 5 kaleci derken herhangi bir listeden hareketle söylemiyorum. Bana göre faal kalecilerden Neuer Curtuois Lloris dışında hemen hepsinden iyi. Hadi 1 tane de aklıma gelmeyen olsun. Yine ilk 5 içinde bana göre.

Alayınıza MUSLERA ulan!

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Muslera'dan daha iyisini alacak paramız ve karizmamız var mı?

Yok..

O zaman sıkıntı da yok.

Neden Muslera'nın bu kadar iyi olmasından rahatsız oluyorsunuz ki?

Bütün samimiyetimle böyle düşünüyorum ben.

Samimiyet farkli gercekci olmak farkli. Ben futbolu seven bir adamim, iyisine iyi derim, kimsenin hakkini yemem. Muslera iyi olmasindan hic bir rahatsizligim yok. Faket Musleradan iyi 15-20 kaleci sayabilirim istersen, sonra geliyor ki Muslera hala Avrupadaki büyük liglerde kanitlandirmadi kendini, bu da cok önemli.

Samimiyet farkli gercekci olmak farkli. Ben futbolu seven bir adamim, iyisine iyi derim, kimsenin hakkini yemem. Muslera iyi olmasindan hic bir rahatsizligim yok. Faket Musleradan iyi 15-20 kaleci sayabilirim istersen, sonra geliyor ki Muslera hala Avrupadaki büyük liglerde kanitlandirmadi kendini, bu da cok önemli.

Anlıyorum. Bu senin görüşün. Bana göre yukarıda zikrettiğim isimler dışında Muslera hepsinden iyi.

Hata yapmayan kalecimi olurmuş, en iyisi bile ne komik hatalar yapıyor ki Hakan birkaçını üst mesajda paylaşmış.

Muslera'nın kurtardığı pozisyonları çıkarak kaleci sayısı çok azdır.

Asıl biz Dursun gibi bir başkanla devam ettiğimiz sürece hep yenik başlayacağız.

Hata yapmayan kalecimi olurmuş, en iyisi bile ne komik hatalar yapıyor ki Hakan birkaçını üst mesajda paylaşmış.

Muslera'nın kurtardığı pozisyonları çıkarak kaleci sayısı çok azdır.

Asıl biz Dursun gibi bir başkanla devam ettiğimiz sürece hep yenik başlayacağız.
Biz zaten bundan dolayi kaybediyoruz. Her insan hata yapacak elbette ki futbolcularin hepsi yapiyor. Ama biz sifir hata bekliyoruz. Büyük takimlarin bakis acisi farkli; Hata yapmalarina ragmen iyi futbolcudan anliyorlar, 2-3 hata'ya göre degerlendirme yapmiyorlar.

Örnegin Ramos, hatalari ile en az 1 saatlik video yapilir ama iste yine de yillardir Real'in stoper oyuncusu, banko hemde. Birde bize bakalim, oyunculari nasil kesip atiyoruz.

Hata ile yetersizligi ayirmak gerekiyor ki bu bazilari icin cok zor.

Birinin de degerini bilin bre vicdansizlar.

Herhalde ancak Muslera gidince degerini anlarsiniz.

Ortak kanı satılması yönünde

Sent from my iPhone using Tapatalk

venezuela macini canli izledim muslera takimin en iyisiydi

Geri
Üst Alt