Sezonun İlk Maçına Gitmeme Fikri ! -> İPTAL EDİLDİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Sezonun İlk Maçına GİTMİYORUZ !

Harbiden bombos bir taraftar kitlesine sahibiz. Yazık..

Sezon başlasın herkes maça gitmese veya izlemese bende bişey bilmiyorum.Boşuna kuru gürültü.He eğer stad içinde sesimizi duyuralım denirse sonuna kadar katılır ve oluşum içinde bizzat yer alırım.Almayan şikeci kulübün taraftarı olsun.

Bırak ilk maçı bir daha hiç bir maçına gitmem, televizyondan bile izlemem.

Sadece fb macina gitmeyelim bjk ts biz yaparsak bile yeter derbilerde bombos tribunlere oynasinlar

Sadece sezonun ilk maçı mı? Bi daha Türkiye liglerinde hiç bi maçı izlemem!

cemal nalga olayında fener bahçenin yönetim olarak hangi açıklamaları yaptığını bir hatırlayın,hemde basit bir forma değiştirme olayı yüzünden,şimdi adamlar şike yapmış bizim başkan destek çıkıyor,futboldan anlamam diyorduya harbi futboldan anlamıyormuş,birde yöneticilikten,yazıklar olsun....

Lig hiçbirşey olmamışgibi başlarsa bırak gitmeyi,Ligtv'den izlemeyi,tv'den özetini bile izlemem.

Hayır yürüyüş, organizasyon gibi bir şey olsa da "katılım olmaz" desek neyse, maça gitmeyeceğiz arkadaş oturduğumuz yerde eylem yapacağız işte.

Kesinlikle böyle birşeyin yapılması gerek tepki için. Ne de olsa TFF, şu an Metris'te bulunan adamın tek parmağıyla yönettiği bir kurum. Bu saatten sonra artık ligimizde adalet kalmamıştır. Fenerbahçe'nin de gelecek sezonki maçlarından herhangi birinde şike yapmayacağı da meçhul.

fenerbahçe bank asyada top oynayana kadar GALATASARAY lıyım bile demeyeceğim...futbol artık ilgilenmediğim bir konu

Bu şikeciler yüzünden bunları kollayan federasyonlar yüzünden bu ülkeden ne cevherler kaçtı, Hidink,Löw,Lucescu,Ricard vs... bakın hepsi bir yerlerde.Benim ÜLKEMDE ŞİKEYİ SAVUNAN BİR KURUM VAR yazıklar olsun.

Artık FUTBOLU takip etmiyorum.Liginizde takımlarınızda sizin olsun, kendiniz kurun kendiniz oynayın bizide keriz yerine koymayın.Ünal Aysalda her kese teşekkür etsin, dün akşamki 6-0 lık maç bu şikecilerin şaibecilerin eseridir.

Çok saçma bir protesto.Kendi klübümüzün gelirini azaltarak mı tepki koyacağız? Bu karşındakine sinirlenip kendni dövmek gibi bir şey

Şerefsizliğe,hırsızlığa,haksızlığa karşı kendi takımımızı yalnız bırakmak neyin nesi?

Feneri +10 puanla başlatmak daha mantıklıca olur.

Niye gidelim ? Sonuçları önceden ayarlanıyor zaten...

Ses gelmesi lazım ses...O ilgtv denen kanal müsvettesi Galatasarayın ne olduğunu anlamalı..

Artık şu iş sözde kalmasın ve ligtvler iptal edilsin..

Yani gerçekten gitmeye gerek yok önceden sonuçları belli olan maça nıye gıdelım ki?

Katılıyorum, ekşi sözlükte yazan arkadaş gibi lig boyunca oynanan bu senaryoya sevinip üzülen de ağır kerizdir.

Bir futbol sever olarak sevdalı olduğumuz renklerden sıyrılma zamanıdır. Kendimi bildim bileli Galatasaraylıyım. Bu bir gönül işi ben Galatasaraylı bir başkası başka takımlı. Aşk bu, bir gönül işi... Ancak herşeyden önce hepimiz birer futbol sevdalısıyız. Şike ve teşvikin karıştığı bu kirli düzeni eğer çökertmek istiyorsak o zaman taraftar olarak tepki vermemiz gerekiyor. Maç izlemezsin, futbolu takip etmezsin ya da başka şeyler ama bir şekilde tepki vermemiz gerekiyor.

Bu kadar yazılıyor çiziliyor ama birşey olacak mı bence olmayacak ama bir de şöyle hayal edin; taraftarların birlik olup dürüst ve mertçe davranıp stadlara gitmediğini, maçları ekran başında izlemediğini hayal edin. Tek bir biletli seyirci, tv başında izleyici yok. Sarısı, kırmızısı, siyahı beyazı, bordosu, yeşili ... Sizce bu bir duruş değil midir, bir mesaj değil midir? Olmayacak dua ama işte insan hayal etmekten de kendini alamıyor.

Bu oluşumu tamamıyle destekliyorum ve yayılması için de elimden geleni yapacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt