GSC Anket Sezonun Kare Ası ( En Fazla 4 Oy )

Sezonun Kare Ası ( En Fazla 4 Oy )

• Muslera

• Abdülkerim

• Torreira

• Mertens

• Barış

• İcardi

• Kerem Demirbay

• Davinson Sanchez

• Nelsson

• Kaan Ayhan

• Kerem Aktürkoğlu

• Zaha

• Ziyech

• Diğer

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Mertens, BAY, Taşşardi, Torreira

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cevabı belli bir soru olmuş ya

En başa Torreira &Barış ikilisini yazarım.Sonrada Abdülkerim & Nelson yazarım.Mertens te sıkışmalı bu dörtlü arasına ama max 4 kişi olunca.

torreira, barış, mertens, icardi.

Kraltens, BAY, Torreira, Icardi

Muslera, Mertens, Barış, Kaan Ayhan.

dedim.

Muslera çok iyi bir sezon geçirdi, birçok maçta bizi kah galibiyette tuttu, kah beraberlikte tuttu, 0-0'ları, 1-0'ları genel olarak çok iyi oynadı.

Mertens, akılalmaz bir beceri gösterdi bu yaşta. Sadece saygı duyuyorum. Son 20-30 dakikaların adamı artık diyordum, büyük g*t etti, şapka çıkartılır bu performansa.

Barış, sezonun jokerlerinden , en büyük joker, denecek laf var mı? Eleştirecek yönü var mı? Muazzam bir sezon, inanılmaz bir gelişim, inanılmaz bir güç, motivasyon, çalışkanlık, her şey had safhada.

Kaan bence kare asın içerisinde olmayı hak ediyor, hiçbir olumsuz yönününü-haberini işitmedik, Hakan Balta'ya benzetiyorum bu bağlamda, sadece saha içerisine odaklanan bir profesyonel, efendi bir kişilik, sınırları zorlamıyor, elinden gelenin en iyisini yapıyor, bu adam Şampiyonlar Ligi'nde direkt orta saha başladı ve hiç sırıtmadı, stoperde oynadı görevini yaptı, bekte oynadı idare etti, katkı yaptı, gol yaptı asist yaptı, mücadeleden kaçmadı.

Benim kare asım bunlar bu sezon.

Muslera, Toreira, Mertens, Barış Alper

1) Barış Alper
2) Mertens
3) Torreira
4) Kaan Ayhan

Sezonu kurtaran isimler.

torreira, baris, nelson ve herzamanki gibi muslera

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt