Sezonun Kırılma Noktası

Son düzlüğe lider girmemiz zaten böyle olunca elleri ayaklarına dolanıyor kekoların, son düzlüğe lider girmemizi sağlayan en büyük etkende tartışmasız Fatih Terim'in gelişi.

En net kırılma anı Alanya maçıydı bu arada.

Orada Alanya lehine penaltı-kırmızı kart verilse sezon biterdi. İyi oldu gerçi, her maç hakem diye ağlayan sözde GS taraftarlarını susturdu biraz.

Ha special thanks to Akhisar.

Koca sezonda lehimize 2-3 hata yapilmistir o mu yani kirilma ani... o maca kadar Terim gelmese hadi onu da gectim mariano basaka yaslamasa yine biterdi isimiz... bunca dinamigin bir araya gelip de mucizeyi gerceklestirdigi bir sezonda bu ancak son kirilma ani olarak degerlendirilebilir

En net kırılma anı Alanya maçıydı bu arada.

Orada Alanya lehine penaltı-kırmızı kart verilse sezon biterdi. İyi oldu gerçi, her maç hakem diye ağlayan sözde GS taraftarlarını susturdu biraz.

Ha special thanks to Akhisar.

Koca sezonda lehimize 2-3 hata yapilmistir o mu yani kirilma ani... o maca kadar Terim gelmese hadi onu da gectim mariano basaka yaslamasa yine biterdi isimiz... bunca dinamigin bir araya gelip de mucizeyi gerceklestirdigi bir sezonda bu ancak son kirilma ani olarak degerlendirilebilir
Evet o kırılma anı en önemlisi çünkü herşey bitecekti o olmasa.

Onun dışında öyle kazanacaktık da hakem yüzünden direkt kazanamadık tarzı bir maç da yok.

Kesinlikle FB-BJK eşleşmesindeki gerginliğin çok büyük bir katkısı oldu. Özellikle Beşiktaş’ın safdışı kaldığı bu süreç kadro kalitesi düşük FB ile taraftarsız Başakşehiri bıraktı bize. Thanks to Şenol ve Aykut

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maicon’ un Tudor’ u dövmesidir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Başakşehir maçı. Berabere kalsak Başak yürür giderdi oradan.

Kesinlikle FB-BJK eşleşmesindeki gerginliğin çok büyük bir katkısı oldu. Özellikle Beşiktaş’ın safdışı kaldığı bu süreç kadro kalitesi düşük FB ile taraftarsız Başakşehiri bıraktı bize. Thanks to Şenol ve Aykut

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Beşiktaş'ı biz o mevzu olmasa da yenerdik, bizim dışımızda puan kaybı da yaşamadılar zaten.

Ha mesela ilk yarı kaybettikleri maçtan sonra bayağı batırdılar 4 maç üst üste puan kaybettiler, eksikler vs olunca.

Taraftarın yaptıkları da es geçilemez. Arena'daki galibiyetler bir yana, Dursun'un seçimi kaybetmesi, Fatih hocanın getirilmesi ve Arda'nın gelmesine topyekûn karşı çıkılmasında taraftar rolü büyüktür.

Arda bize gelmiş olsa hayatta şampiyon olamazdık mesela.

Bu konudaki ihtimaller, olsalar, dursalar, halalar, amcalar bitmez, Final durumlarında her kayıp yoldan çıkarır.
Asıl önemli olan, bizi yola sokan noktaya odaklanmak daha doğru gibi geliyo bana...

Swansea'den Galatasaray'ın Gomis transferi için resmi açıklama

Bunun gib damlaların biraraya gelmesiyle bu şampiyonluk bardağı dolmaya başladı. Bardağın ağırlığının terazinin kefesinde dengeyi lehimize çevirdiği nokta da kesinlikle FT faktörüdür.
FT. faktörü olmasaydı büyük ihtimalle başak maçı bu kadar önemli bile olamazdı fikrinde ısrar ediyorum..

Üst üste oynanan Başakşehir iç saha ve Alanya deplasmanları tabi ki. Başakşehir maçı öncesi Gençler'e kaybetmiş ve liderken 2 puan geriye düşmüştük. Berabere bile kalsak ikili averajda onlarda olduğundan büyük avantaj yakalayacaklardı. O maçı kazanarak hem liderliğe tekrar geçtik, hem de ciddi bir mesaj verdik.

Hemen ardından ise Alanya deplasmanı oynadık. Herkeste büyük korku vardı çünkü deplasman karnemiz faciaydı. Ancak 15 dakikada 2-0 olmasıyla "kazandık bu kez" dedik. Ancak basit hatalarla bir anda 2-2 oldu. 2-2'den sonra Alanya daha üstündü. Şampiyonluk gidiyor artık derken Sinan'ın bir anda kendini unutturup attığı golle 3-2 kazandık ve bana göre orada resmen şampiyon olduk..

Bu üst üste iki hafta ve iki maç çok şeyi belirledi.

Hakem hatalarina girersek evet elbette alanya macindaki hadisedir ama kucuk kucuk bakarsak hakemlerden dezavantajliyiz

Alanya macindaki hakem hatasinin lige onemli oranda etki ettigini reddeden yoktur zaten ama 5 dk sonraki pozisyon gol olsa , bu kez de ayni oranda bir hakem hatasi bu kez aleyhimize tecelli etmis olacakti

Daha önce de yazdım net Can Topsakal'ın yönetimi karıştırıp Fatih Terim'e muhalefet etmesidir...

Malatyaspor yenilgisi.

Tudor yollandi Dursun bitti

Feghouli'nin bursa da çatala takmasıyla , Maicon'un Arena'da karabüke 90'da sağ çaprazdan geçirmesi gözümün önüne gelen ilk görüntüler.. aslında çok maç çevirdik böyle böyle.. birini seçsen diğerinin boynu bükük..

Geri
Üst Alt