Shabani Nonda ile yollar ayrıldı!

Dos Santos'un Kurbanı NONDA

Dos Santos'un gelişiyle yollarımız ayrılan yabancı oyuncu Shabani Nonda oldu.Sitemizde açıklandı...

Duyuru: Shabani Christophe Nonda - 28.01.2010 16:41 (FUTBOL AŞ) / Galatasaray.org

İşte O açıklama:

Duyuru: Shabani Christophe Nonda

Galatasaray Futbol AŞ ile oyuncu Shabani Christophe Nonda arasındaki sözleşme tek taraflı olarak feshedilmiştir. Shabani Christophe Nonda’ya kulübümüze yaptığı hizmetler için teşekkür eder, bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz.

Galatasaray Futbol AŞ

Cevap: Dos Santos'un Kurbanı NONDA

Yahu başlık açarken bir sağına soluna bak bilader

Cevap: Shabani Nonda ile yollar ayrıldı | Resmi Site

B_c7e72867f08310075e484061f8086fc3.jpg

Unutmayacağız.

Çok büyük risk. İki taraf için de iyi olur umarım. Yolun açık olsun Nonda.

Nonda artık fazla fayda sağlayamıyordu ama böyle ayrılmasına da üzüldüm.

Hayırlısı olsun

Keita bu duruma çok üzülecektir. Yalnız kaldı takımda. Umarım performansını etkilemez.

Cetveli etrafa fazla değdirmeden git..Yolun açık olsun..

Hayırlı olsun.

Yolun açık olsun Nonda. Futbolunla değilde, güler yüzün ve fransızca aksanınla aklımda kalacaksın.

Sezonu kapatan Kewellın turşsunu kurmaya hazırmısınız..GALATASARAY 2.yarı Nonda'yı çok ama çok arıyacak buraya yazıyorum.

Sezonu kapatan Kewellın turşsunu kurmaya hazırmısınız..GALATASARAY 2.yarı Nonda'yı çok ama çok arıyacak buraya yazıyorum.

Onuda gönderir yerine iyi bir orta saha alırız sen keyfine bak.Para çok, e Haldun da var daha ne olsun.Hatta kızdırmasınlar Leoyuda göndeririz onun yerine de iyi bir forvet alırız.

Onuda gönderir yerine iyi bir orta saha alırız sen keyfine bak.Para çok, e Haldun da var daha ne olsun.Hatta kızdırmasınlar Leoyuda göndeririz onun yerine de iyi bir forvet alırız.

Leo yuda mı göndercez :asd: Yapmayın Allahınızı seviyosanız ya , Kewell'ın kalması gerekti bir daha ki sene oynaması için kaldı. Nonda zaten bitikti , Dos Santos da forvet oynayabilen bir oyuncu zaten. Takımın dengelerini sağladık. Çok güzel oldu kadro. Nonda da iyi bir takıma gider inşAllah.

Leo yuda mı göndercez :asd: Yapmayın Allahınızı seviyosanız ya , Kewell'ın kalması gerekti bir daha ki sene oynaması için kaldı. Nonda zaten bitikti , Dos Santos da forvet oynayabilen bir oyuncu zaten. Takımın dengelerini sağladık. Çok güzel oldu kadro. Nonda da iyi bir takıma gider inşAllah.

Baroş'ta dahil takımda çok kaliteli bitirici oyuncu yok sadece Jo bitiricidir belki cok izlemedim bilmiyorum

Yeni alınan dos santosda forvette oynatılabilir pekala.

Jo ve dos santos bu işi görebilcek kapasite oyuncular ama avrupada jo'nun olmaması handikap olacak.

Her şey için teşekkürler Nonda. Bu taraftar seni unutmayacak.

Teşekkürler Nonda. Ne takıma yaptığın katkılar unutulur, ne de bu taraftar seni unutur.

Hersey icin tesekürler Nonda, yolun acik olsun!

Geri
Üst Alt