# Shabani Nonda

Cevap: #20 Shabani Nonda

Adam atmadı atmadı bugün öyle bir gol attı ki atmadıklarını telafi etti nerdeyse :)

İnşallah önceki performansına geri döner de Baros la beraber düzgün çift forvet olurlar...

Insallah bu attigin gol kendini bulmana yardimci olur.

Gol orucunu bozdu inşallah bu golü onu yükselişe geçirir. 2. forvet olarak çok ihtiyacımız olan bir futbolcu kendini bulduğunda.

Sahada gezindi gezindi 1 tane vurdu çıktı :o

Maçı izlemediğim için yorum yapmıycam performansıyla ilgili ama duyduğum kadarıyla gol dışında pek yokmuş.Ancak golü gördüm gerçekten hoş :)

Nonda bari geçen seneki 11 golün altına düşme. Sahi kaç oldu bu sene?

Golü güzeldi evet ama onun haricinde canerin dedigi gibi sahada gezdi durdu. Ayagina top geldikce geri veriyo arkasini dönüyo, nonda style:)

O kadar ağırlaşmış olsam bende dönerim valla gitçek güç görmüyor kendinde artık malesef

Aynen, dakikalar ilerledikce "suraya uzansam cimlerin üstüne yatsam uyusam uyusam 24 saat kalkmasam" düsüncesi okunuyo oynadigi futboldan hareketlerinden.

Bu gol ona ilaç gibi gelir.Sivas'a da çakar...

İlk golde ve 2. golde birebir payı var onun hariçinde bişey yapmadı doğru gezindi fakat bu adam iyi işler yapabilecek kapasitede.Sürekliliği sağlaması için kondisyonu iyi olması lazım ve kafa olarakta sahaya tam konsantre biçimde kendisini vermesi lazım.Zaten kalitesi belli ama çok isteksiz İnşALLAH attığı gol onu kendine getirir.İhtiyaçımız var Nonda sana

Durdu durdu çıkarken patladı. :)

Kontraya çıkmamızı engelliyor maç içerisinde Baroşlada pek anlaşamıyor.

Ama kafa toplarına çıkıp top indirmeye çalışıyor genede geçen seneki formu yok.

Attığı gol ona moral vermiştir diye düşünüyorum.Umarım bundan sonra daha iyi ve daha pozitif oynar

Hiçbir beklentim kalmadı malesef ama dediğiniz gibi inşallah geri döner.

Attığı gol gayet güzeldi darısı sivasın başına.

Bende dikkat ettim Baroş'la iyi anlaşamıyordu sahada.Beraber çok oynamadılar onunda etkisi vardır ama gole kadar çok kötüydü umarım gol doping etkisi yapar ama sivas maçında konsantre olmuş bir Ümit Karan'ı merak etmiyorda değilim...

Gole kadar oyunda yoktu ama hakkini vermek gerekir mukemmel bir gol atti.Ama hala cok eksikleri var.Kosmuyor daha dogrusu kosamiyor.Ekseni etrafinda donus suresi benim 3 samfistigi yeme suremle ayni.Uzun zamandir hava toplarindada etkisiz.Bazen sirf geziyor sahada.Bugunde gezdigi maclardan biriydi ama kapanisi guzel oldu.Bu gol ona moral verecektir ama cok fazla umidim yok kendisinden.

Geri
Üst Alt