# Shabani Nonda

Cevap: #20 Shabani Nonda

Bugün Nonda'yı oldukça beğendim. Çok çalıştı, boş alanlara inanılmaz koşular yaptı be Baroş'un attığı gol öncesi Arda'ya çok güzel bir pas attı. Attığı golede sadece şapka çıkartılır. Fakat, Skibbe golden sonra niye çıkardı Nondayı anlam veremedim. Ayrıca Ayhanı da daha önce çıkartıp, Mehmet Güven'i alsaydı maç daha farklı olurdu diye düşünüyorum..

Yapmayın arkadaşlar sahada gezindi Nonda sadece golde gerçekten klasını konuşturdu ama fizik olarak gerçekten çok kötü durumda ileri doğru topu sürecek hali yok sanki top sürerken yere düşecek gibi :o

Denizli maçinda Nonda'yi begenenleri anlayamiyorum adam resmen sahada gezindi ama guzel bir gol atti insallah bu gol onun için milat olur

Karabela geri mi dönüyor ne?:DHarika bir gol atmış gerçekten...Fiziksel olarak biraz toparlanırsa eski performanmsına kavuşacağını düşünüyorum.

Denizli fatihi Nonda, nostaljik Nonda ! :D

(bkz. 28 ekim 2007 denizlispor galatasaray maçı)

11.jpg

(bkz. 31 ocak 2009 denizlispor galatasaray maçı)

S31201551.jpg

O ne füzeydi ama!

Kongolu oyuncu, ligde 14 hafta sonra fileleri havalandırırken, 72. dakikadaki füzesinin hızı piero’da 108 kilometre olarak ölçüldü.

Cimbom, Denizli’den altın değerinde 3 puan çıkarırken, Nonda’nın attığı gole adeta şapka çıkartıldı. Kongolu oyuncu, ligde 14 hafta sonra fileleri havalandırırken, 72. dakikadaki füzesinin hızı piero’da 108 kilometre olarak ölçüldü. Yıldız futbolcu bu golü atmadan önce 40 metre koştu ve kaleye 20 metre uzaklıkta nefis bir şutla kaleci Cenk’i avladı. ’Nonda direncimizi kırdı" diyen genç file bekçisi, haftanın golüne aday bu pozisyon sonrası, "Nonda’nın golünde top çıkmaza girdi. Çaresiz kaldım" diyerek olayı özetledi.

Sezonun 3.haftasında Antalyaspor’a, 4.haftasında Kocaelispor’a 1’er gol atan Nonda, dün yine gol sevinci yaşarken, maçtan sonra şunları söyledi: "Benim gol atmamdan ziyade galip gelmemiz önemliydi. Sivasspor mağlubiyetinden sonra bir atak yapmamız lazımdı. Tam hazır değildim. Maçtan önce iğne yapmışlardı doktorlar, tam olarak hazır çıkmadım sahaya. Hoca beni oyundan aldı ve 2-0’lık sonuç sırasında normaldi. Gol atmadan önce hoca beni oyundan almaya karar vermişti."

Kaynak: Hürriyet

Daha yeni izledim golünü,resmen orda bir örümcek ağı görmüş,bi alayım demiş.:D

O nasıl bir şuttur yahu ! Hem füze gibi,hemde çok düzgün.Çok zor bir golmüş gerçekten.

Umarım bu gol Nonda'yı kendine getirir,toparlar biraz.Onu kaybetmek istemeyiz.:)

Nefis bir gol attı. Uzun süre de gol atamamıştı, gol orucunu bu füzeyle bozdu diyelim. :)

Yalnız hala istediğimiz o Nonda yok. Eski performansına dönmesi için çok çalışması gerekiyor. Fizik olarak hiç hazır bir görüntü çizmiyor. Bu gol onu kendine getirir inşallah..

Form tutarsa Avrupa maçlarında özellikle tecrübesiyle en önemli isim olabilir ama hala çok formsuz

Çok güzel bir gol attı ama maçta adeta yoktu

Form tutsa bile avrupa maçlarında oynayamaz çünkü tek forvet oynamamız gerek ve o kişide Baros'dur :o

Nonda her zaman ilk 11 de oynamalıdır,Baros tek başına bişe yapamıyor

M.Topal-Ayhan

Kewell-Lincoln-Arda

Baros

Eee Nonda nerde oynayacak :o

Nerede anti-Nondacılar sizi bekliyorum=)Birden birsürü seveni çıktı ne kadar iyi gün taraftarı varmış ya...

Nonda nın yavaş görünmesinin tek sebebi mevkisinde oynamıyor şuan forvet arkası oynuyor ilk golün hazırlayıcısı bir tanede gol attı maçın adamıydı...

Fatih biz gereken elestirileri arka sayfalarda yaptik. Bir göz ativer istersen.

:eek:

Nonda'ya iyi oynadı diyenleri hayretle izliyorum adam yürüdü sahada

Ayhan bile Skibbe'ye şıkayet etti Nonda'yı Spiker bile gördü Nonda'nın oyundan düştügünü :)

Ama klası belli bir oyuncu bir topuk pası birde şut çekti o kadar :o

Bugün birçok tanınmış yazarın yazısını okudum.1-2 tanesi dışında hepsi muhteşem oynamış gibi bahsetmiş,sadece 1-2 tanesi gole kadar sadece 2 pas yaptı yazmışlar.Onları kutluyorum,diğerleri de klasik tabelacılardanmış. :)

Geri
Üst Alt