# Shabani Nonda

Cevap: #20 Shabani Nonda

nonda azcık gurursun varsa defolup gfidersin bu takımdan:mad:

ya ben göt göbek oldum o kadar kilo aldım bu halimle bu adamdan 2 kat daha çeviğimdir:D

Yonetimin hatası! Sozlesme uzattılar, sene sonu ustune en az 1m euro verip gondeririz.

Adam sözleşme imzalanmadan önce yeminle daha iyi oynuyordu. Ne olduysa o sözleşme bu hale getirdi.

Büyük takım denilen bir yerde böyle bir insan varsa o camia kendiyle ters düşer en başta gitmesi gerekenlerden biri uefa nondayla sabriyle filan alınmaz kusura bakmasın kimse elin milan'ı sani bi yener sonra anlarsın gercekleri gerci milan'a gerek yok kocaeli yener rezil ediyorlar ulan koskoca camiamızı sonrada bu adamlar işe yaramaz diyince futbol cahili ilan ediliyorsun

bu nonda gerçekte robinson cruise'un kölesi cuma.. bize anakonda diye kakaladılar işte açıklıyorum buradan gerçekleri, kusura bakma SHABAN-i, daha fazla saklayamazdım..

Malesef Nonda'yada inancım kalmadı.Gerçi yinede bütün takımın bu kadar kötü olduğu bi maçta böyle ağır konuşmak istmeiyorum.

Bir yolcu daha Kongo yolcusu kalmasın Nonda geç kalmadan bin uçağına!

Hangi akla mantığa hizmet sözleşme imzalandı anlamadım. Hayır hadi genç olsa tamam diyeceksin ama....

Hangi akla mantığa hizmet sözleşme imzalandı anlamadım. Hayır hadi genç olsa tamam diyeceksin ama....

Sezona iyi Başlar Gibi Gözüktü Bükreş Maçlarında Attığı 2 Gol yöneticileri Telaşlandırdı Acele edildi

Bu Sene Sonu Makul Bir Bir Bonservis Bedeliyle Herhangi Bir Takıma Gönderilmeli

Çünkü Ne Hırs Var adamda nede Fizik Önündeki Topu Sürmeye Mecali Kalmamış Gibi

Futboldan Doymuş Artık Bu Açıkça Belli

Nonda'nın yerine Mevlüt tarzında genç dinamik adamlar lazım!

Nondanin bu sezon sakatliktan cok geride kaldigini, ve oynadigi maclarda Barosun illa ben penalti kullanacam diye israr etmesi Nondanin hirsini tamamen sondurmus durumuna getirdi gozumde. Gecen sezon cok guzel isler yapti ve bu sezonda cok sert sutlari yine kendinden konusturuyor ama neden ise, oynadigi son maclarda inanilmaz derece orta sahaya yakin oynuyor ve cogu zaman Asil lincolnun duracagi yerde durup onunde Arda ve Kewel olur. tam olarak anlamis degilim, 4-4-2 de cok iyi ikinci forvettir benim gozumde hama kendine bir an evvel ceki duzen vermeli.

futbola doymus artık... seneye linderoth ile gonderilmeli...

B_3360_06B.jpg

Mutlu Yıllar Shabani Nonda

Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı oyuncularımızdan Shabani Nonda'nın 32. yaşgününü kutlar, sağlıklı ve mutlu yıllar dileriz.

Galatasaray Spor Kulübü

Benimle aynı gün doğmuş.Tamam ya Nonda bugün gol atacak.

Geri
Üst Alt