# Shabani Nonda

Cevap: #20 Shabani Nonda

Ya gecen sene neydi ya Ümit+NOnda golleri şampiyon yaptı bizi şimdi onlar oynadımı kriz geçiriyoruz hey Allahım yaa.

Ümit oynasın bari en azından ceza sahası içinde duruyo Ümit belki kafa mafa vurur bişe yapar bu Nonda hem çok çok kötü hemde ceza sahası içinde görmüyoruz kendilerini :o

Geçen sezon Nonda (14) + Ümit (14) =28 gol atmışlardı ligde..Bu sezon Nonda (4) + Ümit (0) = 4..:o:o

Golle alakası yok bugün Samuel Eto'o yada Drogba 0 gol atsa bile rakibi yiyen adamlar kötü diyemezsin ama nonda su oyunla bin gol atsa yinede katkısı yok gibi

Golle alakası yok bugün Samuel Eto'o yada Drogba 0 gol atsa bile rakibi yiyen adamlar kötü diyemezsin ama nonda su oyunla bin gol atsa yinede katkısı yok gibi

O konuda haklısın..Hani insan mücadele eder,savaşır..En azından rakip defansı yorar..Ama bu sezon Nonda ve Ümit onu yapmıyorlar..Hadi bunları yapmıyorsun bari yakaladığını at bir yararın olsun..Dün Nonda'nın kaçırdığı gol hiç yakışmadı ona..Buna bir çözüm bulunmalı..Hem Ümit hem Nonda kendini toparlamalı..Sadece Baros'la bu işler yürümez..İnşallah Hamburg maçında oynayan oyuncu iyi bir oyun sergiler..Bazen Yaser'in Nonda ve Ümit'ten daha yararlı olacağını düşünüyorum..

O konuda haklısın..Hani insan mücadele eder,savaşır..En azından rakip defansı yorar..Ama bu sezon Nonda ve Ümit onu yapmıyorlar..Hadi bunları yapmıyorsun bari yakaladığını at bir yararın olsun..Dün Nonda'nın kaçırdığı gol hiç yakışmadı ona..Buna bir çözüm bulunmalı..Hem Ümit hem Nonda kendini toparlamalı..Sadece Baros'la bu işler yürümez..İnşallah Hamburg maçında oynayan oyuncu iyi bir oyun sergiler..Bazen Yaser'in Nonda ve Ümit'ten daha yararlı olacağını düşünüyorum..

Gerçekten koskoca camiada DOGRU DÜZGÜN sayılabilecek Baroş var ancak bizim bugüne kadar ki forvetlerimiz ondan cok daha iyimiydi evet,Jardel,Hakan Sükür gibi isimler dünyaca ünlüydü ama Nonda aylardır böyle düzelmesi cok zor genc cocuk degilki gencligine veresin süperstar degilki kapristir diyesin

Hamburg maçını düşünüyorum ve of of diyorum.

Ümit ne kadar formsuz da olsa, tek forvet oynamak için daha uygun bir tercih gibi...

Nonda seni düşündükçe kâbuslar görüyorum. Bilmiyorum ne yapacaz seninle..

Bizim gibi Bülent Hocada öyle düşünür umarım Ümit le başlarda biraz savunmayı yıpratır. İkinci yarı duruma göre skoru koruma adına topu ayakta tutmak için girebilir.Ama ilk 11 de Ümit oynamalı..

Bende Ümit oynasın diyenlerdenim yada 45 dakika Nonda 45 dakika Ümit ama 45 dakikayı geçmemeli süreleri bitik adam bunlar!

Kendisi ön libero mevkisinde oynayan iri cüsseli bir futbolcudur

Nonda göreve

Baros'un cezası nedeniyle forma giyemeyeceği Hamburg deplasmanında forvette ilk aday Nonda.

Baros'un cezası nedeniyle forma giyemeyeceği Hamburg deplasmanında forvette ilk aday Nonda. Kongolu golcümüzün ilk onbirde maça başlayacağı ve ikinci 45 dakikada Bülent Korkmaz'ın 90 dakikalık kondisyona sahip olmayan Nonda'yı oyundan alıp Ümit Karan'a da şans tanıyacağı öğrenildi.

Kaynak: Sabah

Bu maçta bize forvetten bir hayır yok. Nonda zaten mimli bir futbolcu. Hepiniz için geçerlidir, Nonda top kaybettiği zamanlarda sövüyorsunuzdur. Nasıl dayanacağız bu maça Nonda'yla bilmiyorum. Umarım hepimizi şaşırtır da hat-trick falan yapar :) :D :)

Hadi Nonda eskisi gibi oyna şu maçta.

Nonda sözleşme uzattıktan sonra eski performansını pek arattırır oldu.Hamburg maçında performansını yükseltir, sahada 50cent gibi gezinip bizi fıtık etmez inşallah.:D

Ahh Nonda ahh eski günler yaad edercesine bir futbol oynasan,bunu senden beklemek çok mu olanaksız?

Sadece 1 maç oynamanı istiyorum senden.Zaten sonra Baros gelcek oynama ihtimalin yok.Hamburg karşısında şaşırt bizi sonra naparsan yap!

Nondada çok fırsatçı ama.çok kurnaz.sadece fizik olarak zayıf şu an ..çok zeki bi oyuncu bence.

Geri
Üst Alt