# Shabani Nonda

Cevap: #20 Shabani Nonda

bu nonda oynadıkça atıyor yönetimde bursaya sercana karşılık vermek istiyor bursaya giderse bursada çok iş yapar ama galatasaraydada iş yapar kalmasını isterim sercana verilmesi düşünülen para abartılı almayalım çok para harcanmasıda şüphe düşürüyor stad yokken stad paraları eniyor şu stad biraz ilerlesin bence sercanı falanda almayalım nonda kalsın taş gibi her macta çakıyor işte daha ne olsun

Ayağına top geldikçe etkili oynadı bugün. Barış'ı %100'lük gol pozisyonuna soktu. Elano'yla alışverişleri çok iyiydi ama pek yardım gelmedi bu ikiliye yalnız kaldılar ileride. İki pozisyona girdi birini attı. İyi yolda Nonda.

Nonda belki şuan sercandan daha kaliteli fakat yaşı 32..Şuanlık iyi gidiyor ama kaç sene devam edecek?

Nonda belki şuan sercandan daha kaliteli fakat yaşı 32..Şuanlık iyi gidiyor ama kaç sene devam edecek?

Soyledıgın cok dogru renkdas yası ılerlemıs durumda madem bu adamı dusunmuyor adam gıtsın yanı tamam kalıtelı su an bızı yedek klubesınden gelıp kaldırıcak konumda fakat sercan var ısın ucunda

nonda hayat onda :)

adam tek forvet zorlanıyo bence bu maçta çift forvetle denenseydi daha iyi olabilirdi.

ama genede golünü attı nonda.

sercan senin eline su dökemez :)

seneye sözleşmesi bitiyor, yenileneceğini sanmıyorum.

yani 1 sene erken ya da 1 sene geç, sercan'ın transferinde kullanılmasına o yüzden sıcak bakıyorum.

ama nonda gitmez bursa'ya zaten, eğer bu sercan transferi olursa nonda dışında bir formülle olur.

Nonda giderse UEFA'da gider.

Nonda bu sene ligde 30 mac oynasın, 20 gol atmassa ben bir sey bilmiyorum. Suan ilk geldigi seneden cok daha iyi durumda ve oynanan sistem bire bir Nonda'lık. Bunu yarın ki macta herkes görücek zira.

Nonda'yı verip Sercan'ı almak marifet degil.

Ne diyosak o. Aynen devam Nonda.

Yedek kalmayı sorun etmeyen böyle kaliteli bir forvete sahip olmamız çok iyi.Adam görevini yapıyor şans verilince.Sercan için takasta harcanmasına kesinlikle karşıyım Nonda'nın.:asd:

5 golü var adamın.Hem de çok az oynamasına rağmen ve gönderilecek ilginç

Özellikle top saklama ve dağıtma konusunda çok iyi, oyun zekasını konuşturuyor, tek eksik yanı eskiye göre ağırlaşması. Elano ile iyi anlaştı ancak takım tutuk olduğu için sadece 1 golde kaldı.

Arkadaş ortasahada oynar derken Barosun arkasında oyun kurucu oynar demek istedi heralde

Nonda

Baros Böyle yani Barosun yanında degil akasında oyun kurucu olarak

Böyleyse evet Nonda burada rahatlıkla oynar

Bu adam ne yapsa begenilmiyor

Barostan az oynamasına ragmen Baros kadar gol attı

Tekrar söylüyorum bu adam Baros kadar kalıteli yaşı ilerledigi için eski güç,hız ve çevikliginde degil sadece ama adamda hala iş var takmışsınız yaşa 32 yaşında Drogba Chlseanın en önemli silahı

Nonda mutlaka kalmalı bence

Bu adam ne yapsa begenilmiyor

Barostan az oynamasına ragmen Baros kadar gol attı

Tekrar söylüyorum bu adam Baros kadar kalıteli yaşı ilerledigi için eski güç,hız ve çevikliginde degil sadece ama adamda hala iş var takmışsınız yaşa 32 yaşında Drogba Chlseanın en önemli silahı

Nonda mutlaka kalmalı bence

İmzamı atıyorum.

Geri
Üst Alt