# Shabani Nonda

Cevap: #20 Shabani Nonda

Nondacılar pörtlemiş forumda geçen sene bu adamı tek başıma 1 yıl savundum be ozaman neredeydiniz diye sorarlar adama!!

Nonda ne ortasaha oyuncusudur ne forvet arkası Baros ne kadar sağ açık oynarsa Nonda nın da forvet arkasında yapacağı odur.Nonda forvettir forvet...

Onda bunda şundadır

şunda bunda ondadır

fenerbahçe bu sene senin kocan Nonda'dır.

Ayrıca o etiketler nedir öyle ya :D

Verdiği röportajda da ne kadar düzgün konuşabildiğini gösterdi az önce.. Süleyman Rodop'un o saçma sorularına bile güzelce cevap verebildi.. Ben olsam dalardım o adama.. Dalacağım zaten.. Pires'in geldiği uçakla çift dalacağım ona..:)

Bravo Nonda..:)

Goldeki vuruşu çok iyiydi zaten kimse baskı yapmadı ölçtü biçti ve düşündüğü yere gönderdi. :)

Şu anda Baros'tan daha çok hakediyor formayı.

Baros'tan çok daha verimli bravo Nonda golcü adam budur.

İlk 11 de çıksa Baros kadar etkili olacağını zannetmiyorum.

Ankarasporun 70den sonra durulmasının sebeplerinden birisi Baros un yordugu defanstır.

Ama son maçlardaki hakkını yemiyeyim. Çok iyi oynamaya başladı...

İlk 11 de çıksa Baros kadar etkili olacağını zannetmiyorum.

Ankarasporun 70den sonra durulmasının sebeplerinden birisi Baros un yordugu defanstır.

Ama son maçlardaki hakkını yemiyeyim. Çok iyi oynamaya başladı...

Bence Nonda 11'de başlasaydı ilk yarı 3-0 olurdu,neden mi? Nonda Baros'tan çok daha iyi top saklıyor,10 saniye topu tutsa hücumda etkili olacaktık ama Baros çok pervasızca savurdu topu geçen sene ki gibi topu tutamıyor umarım düzelir ama şuanlık forma göre konuşursak Nonda çok daha verimli.

Bence Nonda 11'de başlasaydı ilk yarı 3-0 olurdu,neden mi? Nonda Baros'tan çok daha iyi top saklıyor,10 saniye topu tutsa hücumda etkili olacaktık ama Baros çok pervasızca savurdu topu geçen sene ki gibi topu tutamıyor umarım düzelir ama şuanlık forma göre konuşursak Nonda çok daha verimli.

Ankara defansı hemen bastı top yapamadık özllikle ilk yarıda. Arda ve Elanoda kotu olunca Barosta arada gitti bence. Ama eski performansıda yok, kabul ediyorum. Topu tutup sağa sola daha iyi paslar verip pozisyon başlatabilir.

Nondayada gelirsek, Ligde Gerçek performansını görmek için İlk 11 de denemekte fayda var ama bu BJK maçı olmamalı bence...

Baros her zaman onbirde oynamalıdır. Bir şartla sürekli koşup pres yapması lazım. Bu özelliği sayesinde oynuyor 11'de. Aksi takdirde kesinlikle Nonda'dır bu takımın 1. forveti.

Ankara defansı hemen bastı top yapamadık özllikle ilk yarıda. Arda ve Elanoda kotu olunca Barosta arada gitti bence. Ama eski performansıda yok, kabul ediyorum. Topu tutup sağa sola daha iyi paslar verip pozisyon başlatabilir.

Nondayada gelirsek, Ligde Gerçek performansını görmek için İlk 11 de denemekte fayda var ama bu BJK maçı olmamalı bence...

Adaş 4-3-3 öyle sistemdir ki nokta santraforun gol atması önemli değil,Nonda bir topu stop etse Keita sağdan,Arda soldan gelecek,elbet gol olacak onu demek istiyorum oyunu kaleye yıkmak için Nonda oynamalı.

Adaş 4-3-3 öyle sistemdir ki nokta santraforun gol atması önemli değil,Nonda bir topu stop etse Keita sağdan,Arda soldan gelecek,elbet gol olacak onu demek istiyorum oyunu kaleye yıkmak için Nonda oynamalı.

adaş haklısın nondanın bu ozelliği konusunda ama yukarda semih arkadaşında dediği gibi baros çok kosup pres yapıyor. karşı takımın direncini kırmak için kesinlikle baros şart. ama formda bir nonda dediğin gibi birçok pozisyon hazırlayıcısı olabilir. ama nonda ya güven olmaz bence, gecen sene az saç baş yoldurtmadı!

adaş haklısın nondanın bu ozelliği konusunda ama yukarda semih arkadaşında dediği gibi baros çok kosup pres yapıyor. karşı takımın direncini kırmak için kesinlikle baros şart. ama formda bir nonda dediğin gibi birçok pozisyon hazırlayıcısı olabilir. ama nonda ya güven olmaz bence, gecen sene az saç baş yoldurtmadı!

Baros'u çok seviyorum bugün kötü oynadı diye eleştirmiyorum ben 4-3-3'e Nonda'nın daha yatkın olacağını düşünüyorum ama sağlam ve diri bir Nonda'nın,Baros çok iyi oyuncu onu bir kalemde silip atmak olmaz zaten hepsi oynayacak ve gol atacak Rijkaard işini bilir diyelim ve geçelim.

Geri
Üst Alt