# Shabani Nonda

Cevap: #20 Shabani Nonda

Evet sercan diye zırvalayıp nondayı kötüleenler nerdeler ben buradayım.!:rolleyes:

https://www.gscimbom.com/forum/484009-post2935.html

https://www.gscimbom.com/forum/475136-post2163.html

https://www.gscimbom.com/forum/488403-post3826.html

embotelladoramadrilenavig.jpg

Girip nondaya iki üç kelime yazayım diyorum senin gibi çocuklar yüzünden sinir oluyorum

Nedir bu kapak muhabbeti anlamadım nondada bu takımın oyuncusu nedir bu

yaptığın çocukluktur

Nonda'dan artık bir hayır gelmez.Hangi takım istiyorsa verelim.

adam son 5 dakika giriyor hiç pres yapmıyor kesin yorum yapmak istemiyorum ama bu adamın artık futbol için pili bitmiş...!!!

Devre arasi tessekkur edip yollari ayirmali. Sagol Nonda.

Bazıları çıkıp adam satmayın diyolar nondanın neyini satıcaz ya adamın top oynamaya mecali kalmamış anlaşmayı imzaladı parasını aldı simdi sadece sahada okey döndürüyo hiç bi işe yaramaz rezil bir futbolcu ben bunu söylerim böyle görürüm kim nasıl görür bilmem ben takımımdaki adamların yanına böyle birini yakıstıramam takımın uyumunu bile bozuyor!

Devre arası acilen gönderilmeli.

Takimda agirlik yapiyor bu Saban, hemen gonderilmeli

:coffee:

Göndermek isteyenler (göndermeyi bıraktım Kayserispor'a, Manisaspor'a falan) utansın !

Baros'un pekte iyi olmayan performansı, Nonda'nın tavan yapmış formu ve diğer arkadaşlarıyla uyumu göz önüne alındığında Baros'un kkulübede oturma Nonda'nın da sahada boy gösterme zamanı gelmiştir.Nonda'yı yedek oturtmak hata olur bundan sonra.Formayı hakedene vereceksinki hakkını alasın.

NONDA diyorum okadar.

Bogazinda kalsin o kahve. :o

O mesaji yazdigim zamana bak, Nonda'nin oyuna son 10 dk girip toplam 30 metre kostugu ve 20 top kaptirdigi zamanlar. Acayip acayip yerlerden mesaj cikarip kahve icme ustune, biz de farkindayiz ne dedigimizin. Normal olan gecen seneki oyunundan sonra Nonda'yi postalamakti. Ama olmadi ve Rijkaard'la toparladi. Uzatma artik Nonda askini.

Okan yine germe ortalığı.

Nonda , Baros ikiside bu takımın oyuncusudur. İkiside aynı arma için ter döküyorlar. Biri olmaz diğeri atar. Kazanan Galatasaray olur. Pana maçındaki Baros'tan da bahsedebiliriz. Bunları açmaya gerek yok.

Rjikaard oyuna Nonda'yı soktu, ayağında iyi top tuttu ve 4 pozisyona girdi. 3'ünü gole çevirdi. Bitiricilik anlamında çok ileride bir oyuncu Nonda.

Ayrıca şöyle birşey daha var 14 Milyon €'luk Güiza'dan daha fazla gole sahip Nonda.

kaç maçtır nonda kendini çok iyi gösteriyor..bişe sölemek gerekirse.. Türkiyenin en iyi forvetini en kelepir şekilde galatasaray kurmuştur.. Bunu dünya içinde söleyebiliriz.. Baros ve Nonda ikilisi bitiriciliğiyle her defansı zorlar.. Zorladıklarınıda kanıtlıyorda.

Kendimden utanıyorum;

Geçen sezon nonda çok ağır kalıyor artık düzeltemez son vuruşları iyi değil, fazla kiloları pasif kalmasını sağlıyor rocky balboğa nın 8. raund dan sonraki hali gibi oluyor dediğim için..

Dinç , dinamik, hızlı, güçlü kuvvetli :D ayrıca pek marifetli

Kelimelerle anlatılmazsın sen Nonda, bir adam futbolu bu kadar mı iyi bilir?

Ben her zaman Baros'tan yanayım ama Nonda'nın da hakkını verelim iyi oynadı bugün 3 gol attı...

Neyse biz sabaha kadar konuşsak boş boşuna tartışıyorsunuz kimi oynatacağına Rijkaard'ın paşa gönlü karar verir :)

Kendimden utanıyorum;

Geçen sezon nonda çok ağır kalıyor artık düzeltemez son vuruşları iyi değil, fazla kiloları pasif kalmasını sağlıyor rocky balboğa nın 8. raund dan sonraki hali gibi oluyor dediğim için..

Dinç , dinamik, hızlı, güçlü kuvvetli :D ayrıca pek marifetli

bence utanma rakip oyundan düştükten sonraki nondanın bunları yapması normal :rolleyes:

ama ilk 11'i haketti son maçlardaki performansıyla F.R'ın adaletine güveniyorum;)

Geri
Üst Alt