- 4 Temmuz 2009
- 10.571
- 1
- 1.363
Cevap: #20 Shabani Nonda
Kaçamak cevaplar.
Bir papağan daha yapsana bana seviyen için ideal Anladın sen onu
Galatasaray için canını dişine taktığı için tıpkı( Keıta gibi Mustafa Sarp gibi )sevmeye başladım ,efendi bir adam olduğu için sevmeye başladım , Örnek alınacak bir insan olduğu için sevmeye başladım vs
Ben Mustafa Sarpıda fazla beğenmem ama yüreği , kişiliği onu çok sevmemdeki etken
Sevmemek ayrı stilini ve futbolunu beğenmemek ayrı
Bu farkı anlayamayacak kadar beyninden elektrik geçmiyorsa yapabileceğim birşey yok
Saygılar
3 Senede 3 milyon kere ceza/ihrac/mod/elit/tecrubeli vs oldum da senin kadar bos bir eleman gormedim.
Kaçamak cevaplar.
Bir papağan daha yapsana bana seviyen için ideal Anladın sen onu
Bu ne lo? Biz de barosun sexy bacaklarini begenmiyordun diye yanilgi icindeydik.Bir futbolcunun zaten stilini begenir/begenmessin.
Hem sonra stilini mi degisti hayirdir niye sevmeye basladin? Stilini surekli degisti de yine sevmedin mi?
Bu kisir dongu icinde debelenip durma,zorlama da,sevmiyorsan sevmiyorsundur,bir seyler iddia edersin,biz de cevabini veririz,kervan yurur.
Galatasaray için canını dişine taktığı için tıpkı( Keıta gibi Mustafa Sarp gibi )sevmeye başladım ,efendi bir adam olduğu için sevmeye başladım , Örnek alınacak bir insan olduğu için sevmeye başladım vs
Ben Mustafa Sarpıda fazla beğenmem ama yüreği , kişiliği onu çok sevmemdeki etken
Sevmemek ayrı stilini ve futbolunu beğenmemek ayrı
Bu farkı anlayamayacak kadar beyninden elektrik geçmiyorsa yapabileceğim birşey yok
Saygılar