# Shabani Nonda

Cevap: #20 Shabani Nonda

3 Senede 3 milyon kere ceza/ihrac/mod/elit/tecrubeli vs oldum da senin kadar bos bir eleman gormedim.

Kaçamak cevaplar.

Bir papağan daha yapsana bana seviyen için ideal Anladın sen onu

Bu ne lo? Biz de barosun sexy bacaklarini begenmiyordun diye yanilgi icindeydik.Bir futbolcunun zaten stilini begenir/begenmessin.

Hem sonra stilini mi degisti hayirdir niye sevmeye basladin? Stilini surekli degisti de yine sevmedin mi?

Bu kisir dongu icinde debelenip durma,zorlama da,sevmiyorsan sevmiyorsundur,bir seyler iddia edersin,biz de cevabini veririz,kervan yurur.

Galatasaray için canını dişine taktığı için tıpkı( Keıta gibi Mustafa Sarp gibi )sevmeye başladım ,efendi bir adam olduğu için sevmeye başladım , Örnek alınacak bir insan olduğu için sevmeye başladım vs

Ben Mustafa Sarpıda fazla beğenmem ama yüreği , kişiliği onu çok sevmemdeki etken

Sevmemek ayrı stilini ve futbolunu beğenmemek ayrı

Bu farkı anlayamayacak kadar beyninden elektrik geçmiyorsa yapabileceğim birşey yok

Saygılar

Kaçamak cevaplar.

Bir papağan daha yapsana bana seviyen için ideal Anladın sen onu

Galatasaray için canını dişine taktığı için tıpkı( Keıta gibi Mustafa Sarp gibi )sevmeye başladım ,

efendi bir adam olduğu için sevmeye başladım , Örnek alınacak bir insan olduğu için sevmeye başladım vs

Ben Mustafa Sarpıda fazla beğenmem ama yüreği , kişiliği onu çok sevmemdeki etken

Sevmemek ayrı stilini ve futbolunu beğenmemek ayrı

Bu farkı anlayamayacak kadar beyninden elektrik geçmiyorsa yapabileceğim birşey yok

Saygılar

papağanin da bir şahsiyeti var,birak şimdi.

Sevip/sevmemen konu degil surekli tekrara dusmen ve sevdigin birini oveyim derken

farkinda olarakmi/cinnet gecirerek mi yaziyorsun artik hangi ruh haliyse digerini abartili derece,hem de hic hak etmeden yerin dibine sokman.

özelden devam eder misiniz atışmanıza...

papağanin da bir şahsiyeti var,birak şimdi.

Sevip/sevmemen konu degil surekli tekrara dusmen ve sevdigin birini oveyim derken

farkinda olarakmi/cinnet gecirerek mi yaziyorsun artik hangi ruh haliyse digerini abartili derece,hem de hic hak etmeden yerin dibine sokman.

Ben Baros´u yerin dibine sokmadım. Baros çok kaliteli bir oyuncu

Benim derdim oyuncularımızın çok şişirilmesi Neymiş Baros Avrupanın en iyi golculerinden biriymiş Avrupada ne golculer var Drogbadan tut , Eto´osuna, İbrasına,Torres´ine ,Forlan´nına,Aguero´suna, Benzema´sına kadar vs

Baros Avrupanın en iyi golculerinden biri olsaydı Liverpoolda tutunurdu ve bize Lyon´un 3 . forveti olarak gelmezdi

Sadece Baros için değil bu şişirme Lincoln 2 bilek hareketi yapar tekniği Gerrad´dan iyi olur , Arda 2 maç iyi oynar Messi ile kıyaslanır. Kendimizi kandırmıyalım ve gaza gelmeyelim

Saygılar

Ben Baros´u yerin dibine sokmadım. Baros çok kaliteli bir oyuncu

Benim derdim oyuncularımızın çok şişirilmesi Neymiş Baros Avrupanın en iyi golculerinden biriymiş Avrupada ne golculer var Drogbadan tut , Eto´osuna, İbrasına,Torres´ine ,Forlan´nına,Aguero´suna, Benzema´sına kadar vs

Baros Avrupanın en iyi golculerinden biri olsaydı Liverpoolda tutunurdu ve bize Lyon´un 3 . forveti olarak gelmezdi

Sadece Baros için değil bu şişirme Lincoln 2 bilek hareketi yapar tekniği Gerrad´dan iyi olur Arda 2 maç iyi oynar Messi ile kıyaslanır. Kendimizi kandırmıyalım ve gaza gelmeyelim

Saygılar

Ben ardayi messi yapanlara da guluyorum,lincoln'u birak hagi alexle kiyaslayanlara da.

baros Avrupanın en iyi golculerinden biridir ama kusura bakma,

boyle dusunmeyen biri barosun yedegine nasil daha iyi diyor onu da anlamiyorum.

Sevgiler.

Ben ardayi messi yapanlara da guluyorum,lincoln'u birak hagi alexle kiyaslayanlara da.

baros Avrupanın en iyi golculerinden biridir ama kusura bakma,

boyle dusunmeyen biri barosun yedegine nasil daha iyi diyor onu da anlamiyorum.

Sevgiler.

Drogba , Eto´o ,Torres , İbra , Raul , Benzema , Forlan, Aguero , Rooney , Tevez , Adebayor

Baros bu seviyede bir oyuncu senin için o zaman Çünkü Avrupanın en iyi golculeri bunlar şuanda

Çok güzel kendinizi kandırıyorsunuz

Baros kalıtelidir ama Avrupanın en iyi golculerinden biri değildir yapmayın etmeyin sonra hayal kırıklığına uğruyorsunuz

Drogba , Eto´o ,Torres , İbra , Raul , Benzema , Forlan, Aguero , Rooney , Tevez , Adebayor

Baros bu seviyede bir oyuncu senin için o zaman Çünkü Avrupanın en iyi golculeri bunlar şuanda

Çok güzel kendinizi kandırıyorsunuz

Baros kalıtelidir ama Avrupanın en iyi golculerinden biri değildir yapmayın etmeyin sonra hayal kırıklığına uğruyorsunuz

Onu degil,sonuncuya yanit ver guzel insan,diyorum ki bu mantigina gore nonda nasil bir golcu olmus oluyor?

Yani baros saydiklarinin yanindan gecemez,Nonda da yetersiz diye baros alindi,yedek kaliyor.

Aysel, Okan'ın ne kadar yakışıklı bir arkadaşımız olduğunu biliyormusun ? ya sen Okan, Aysel'in nekadar güzeller güzeli bir hatun olduğundan haberdarmısın ? sanırım ikinizinde hiçbir fikri yok çünkü olsa böyle yapmazsınız sanırsam... size yakışmıyor gençler.. biraz artık atraktif olun yau ayıptır... öpüşün bakem.
thumbsupz.gif
greengrin.gif

Ayrica saydiklarinin arasına sıkıstırmıssın da raulun devri kapandi,

rooney de oldum olası sevmedigim,kotu bir oyuncu.

Aysel, Okan'ın ne kadar yakışıklı bir arkadaşımız olduğunu biliyormusun ? ya sen Okan, Aysel'in nekadar güzeller güzeli bir hatun olduğundan haberdarmısın ? sanırım ikinizinde hiçbir fikri yok çünkü olsa böyle yapmazsınız sanırsam... size yakışmıyor gençler.. biraz artık atraktif olun yau ayıptır... öpüşün bakem.
thumbsupz.gif
greengrin.gif

Emir senin yuzunden bu foruma Lincoln'den soguyanlar oldu,Simdi nonda gibi seker,lokum gibi bir adami sirf okan yuzunden sevmesinler istemiyorum,

cabamin adi nonda,yani bir yerde lincoln :ciftetelli:

Emir senin yuzunden bu foruma Lincoln'den soguyanlar oldu,Simdi nonda gibi seker,lokum gibi bir adami sirf okan yuzunden sevmesinler istemiyorum,

cabamin adi nonda,yani bir yerde lincoln :ciftetelli:

Bak buna şiddetle katılıyorum işte:) Sen de Kewell konusunda biraz böyle davranıyorsun gerçi...

Bak buna şiddetle katılıyorum işte:) Sen de Kewell konusunda biraz böyle davranıyorsun gerçi...

Hayir,benim kewell konusunda 10 tane mesajim var ya da yok,istesem kewell'dan nefret etmenizi saglayacak kadar gece/gunduz yazarim

ama gerek de yok cunki tepem atar,biri ileri gitti mi bu yasina kadar duymadigi laflari sayarim,ortalik sabahlarin sultanina doner :o

Ayrica saydiklarinin arasına sıkıstırmıssın da raulun devri kapandi,

rooney de oldum olası sevmedigim,kotu bir oyuncu.

Hemen cevap vereyim

Benim yaşım çok büyük değil 17 ama ben futbola çok küçük yaşta ilgi duymaya başladım Galatasaray- Monaco maçını izliyordum ve Shabani Cristophe Nonda diye bir adam bizim defansı parçaladı

Babama dedim bu adamı alabilirmiyiz Babamda " İmkansız o adamı Real Madrid , İnter gibi takımlar istiyor" dedi Sonra benimde o adam ilgimi çekti ve daha sık izlemeye başladım .Bir Monaco- PSG maçındaydı galiba gözümün önünde çok kötü sakatlık geçirdi Abartmadan söylüyorum Barosun Bjk maçında geçirdiği sakatlığım en az 5 katı ağır bir sakatlık geçirdi

Andy Cole, Yorke , Nonda, Kallon bunlar benim küçüklüğümün golculeri çok severim onları

Nonda eski fizik gücünde olmadığı için size daha kalıtesiz geliyor Barostan

Sana sallıyor, hikaye anlatıyor gibide gelebilir ama ben yalanı asla sevmem bunu belirteyim İşkembedende sallamalar yapmam

Saygılar

Hayir,benim kewell konusunda 10 tane mesajim var ya da yok,istesem kewell'dan nefret etmenizi saglayacak kadar gece/gunduz yazarim

ama gerek de yok cunki tepem atar,biri ileri gitti mi bu yasina kadar duymadigi laflari sayarim,ortalik sabahlarin sultanina doner :o

O konuda Okan'a yetişme şansın yok zaten yahu:) İçerik olarak diyorum ben. Neyse uzamasın, herkes mutlu şu anda.

Edit: Okan ceza almış haberim yoktu. Zamanında bıraksak herkes mutlu olurdu tabii.

Okan arkadaşımız sürekli birileriyle polemiğe girdiği için kendisine, bizzat kendi insiyatifimle 1 gün ceza verdim.

Aysel hn, siz de bu tür polemiklere alet olmayın.

2 - 3 Ay boyunca Nonda'nın 90 dakikayı kaldıracağını hiç zannetmiyorum. Gol yollarında sıkıntılı günler bizi bekliyor.

Nonda kendini gösterecektir bu fırsatı kaçırmak istemez. Ayağına kuvvet Mr. Eko ;)

Dün onu gördünüz mü sahada?Hiç topla oynadı mı?Maalesef Baroşun sakatlığı çok pahalıya mal olacak.

Dün onu gördünüz mü sahada?Hiç topla oynadı mı?Maalesef Baroşun sakatlığı çok pahalıya mal olacak.

Eee yuh artık be kardeşim yeter Rahat bırakın Nonda´yı Adam 10 dk bile oynamadı Ne bekliyordun o kısıtlı sürede ? Cidden yeter rahat bırakın artık Nondayı

Geri
Üst Alt