# Shabani Nonda

Cevap: #20 Shabani Nonda

Ağır olması hoşuma gitmese de şartlar altında şu andaki formuyla gayet iyi gözüküyor.Yine de Keita dönerse ve onla oynarsa daha bi güzel olur.

Herkesi Jardel ile kıyaslamayın arkadaşlar Jardel gibisinin gelme ihtimali çok çok düşük

Ama benim kişisel görüşüm Jardelden sonra Galatasaraya gelen en iyi golcu Nonda´´dır

Neden sürekli aynı detayı vurguluyorsun Okan? :)

Başka birşey söyleyince aynı konular tesadüfen tekrar açılıyor bende aynı şeyleri söylemek zorunda kalıyorum Semih:)Başka bir amacım yok bütün futbolcular eşit benim gözümde

Neyse benim görüşüm Jardelden sonra Galatasaraya gelen en iyi golcu Nondadır. Kendi fikrimi söyledim uzatmanın anlamı yok bunu

Vay be aldığımız yabancılar işe yarıyor demek ki, biraz da Türk futbolcularımızdan verim alsak tamamdır bu iş.:D

Beklediğim Nonda yoktu bugun

Nonda Keıtayı arıyor biraz geçen sene Lincoln´un sakat olduğu dönemde Baros´un Lincolnu aradığı gibi

Ha bu arada Anti Nondacılara fırsat geldi . Adam hazırda golde atamadı hadi sallayın

Gol atamadiysa ne olmus? Top sakladi, servis yapti, butun mac minimum 2 kisiyle bogustu.

Her maç gol atmasını veya hayvani performans sergilemesini bekleyemeyiz bu adamdan.

Bugün aşırı iyi değildi ama kötüde değildi.... Zaten dakika başı atak felanda yapmadık.

Beklediğim Nonda yoktu bugun

Nonda Keıtayı arıyor biraz geçen sene Lincoln´un sakat olduğu dönemde Baros´un Lincolnu aradığı gibi

Ha bu arada Anti Nondacılara fırsat geldi . Adam hazırda golde atamadı hadi sallayın

Ger ortamıı ger ağla bide olum adresini ver sana Baros resimli biberon göndercem eme eme büyürsün;)

Nonda'nın verimsiz olduğu maç yok ki bu sene,geriye gelip oyunu açmada yardımcı olması bile bir artıdır ve güzeldir,kahvede maç izlerken hep kavga ediyorum,adam dede gibi diyorlar,abi diyorum bu adamın stili bu ağır ama nokta forvet,hala anlamıyor musun? İyide Baros çok hızlı diyor,hızla ölçüyor kaliteyi,Usain Bont çok hızlı onu alalım,2 milyon €'ya gelir,insanlar sapla samanı ayıramıyor ki,Baros da çok değerli oyuncu Nonda'da,çözemedik stillerini gitti.

Bugun arkadaş nondayı Aşk ı Memnudan oynuyan Dilek Çelik ile görmüş

Yakışır aslanıma

Pozisyona girme sıkıntısı var. Bir de Arda'nın kestiği topu gol yapması lazımdı. Bu arada bir önceki sayfaya baktım daha hiçbir eleştri gelmeden maç bitince 3-4 kişi direk savunmaya geçmiş:) Sakin olun yahu...

evli barklı adam ne işi olur ya o peynirle :o

dilek-celik-45668776.jpg

Geri
Üst Alt