# Shabani Nonda

Cevap: #20 Shabani Nonda

Yine yazdı golunu aslanım :)

Sakatlığı ciddi değildir umarım. Forvetsiz kalmak hiç hoş olmaz

Kewellın attığı ilk gol bile nonda gibi bir oyuncunun kafa topuna çıkıp rakibi zorlamasından kaynaklanıyo..Yine pasları dağıttı golünüde attı tebrik ediyorum..

Nonda için sahada 10 sn ye bile yeter her türlü yazıyor

Cnn'de bacağında ödem oluşmuş dediler.Hadi be Nonda sakatlansan bile inşallah 1-2 maçı geçmez.Uzun süreli olursa sakatlığın bu çok kötü olur.

GSTV'den yapılan acıklamaya göre sakatlığı ciddi değil tedbir amaçlı çıkarılmış ve pazar günü maçta oynayabilecekmiş...

Nonda aslanım gene golünü attı inşallah ciddi bişeyi yoktur.

Ve tahmin ediyorum yani Baros'un yokluğunda oynar gene oynuyorda zaten. Öyle yada böyle gollerini atar gene ;)

Adam buldugunu atiyor yahu Jardel gibi nerdeyse :D

16 macta 16 gol bu sezon Galatasaray formasi altinda !

Nonda'yı izlemek büyük keyif gerçekten,attığı gol bana Hakan Şükür'ün o yükselişlerini andırdı :D

Atılan ilk gol bir pivot santrafor olarak rakibe hamle yapmasından kaynaklanıyor.2.gol zaten kafa golü..

Barosta bu eksiklikle var malesef.Nondadan uzun olmasına rağmen kafa golü yok.

Atılan ilk gol bir pivot santrafor olarak rakibe hamle yapmasından kaynaklanıyor.2.gol zaten kafa golü..

Barosta bu eksiklikle var malesef.Nondadan uzun olmasına rağmen kafa golü yok.

Var yahu yazdık o kadar. Bu sezon bile var ; netanya-tobol maçlarında. Bir ikinci nokta sabri mükemmel ötesi açtı ortayı, son ve en önemli nokta kalecinin hatasıdır tamamen o gol. İçeri almak tabirini çok güzel uyguladı pratikte.

Var yahu yazdık o kadar. Bu sezon bile var ; netanya-tobol maçlarında. Bir ikinci nokta sabri mükemmel ötesi açtı ortayı, son ve en önemli nokta kalecinin hatasıdır tamamen o gol. İçeri almak tabirini çok güzel uyguladı pratikte.

Kaleci hatası olabilir ancak köşeye çok güzel gönderdi topu..Önemli olan vuruştu direkten dönsede bişey olmazdı..

Baros kafa vurmayı bilmiyor lami cimi yok bunun..

Olanlarda boş kale zaten.

Kaleci hatası olabilir ancak köşeye çok güzel gönderdi topu..Önemli olan vuruştu direkten dönsede bişey olmazdı..

Baros kafa vurmayı bilmiyor lami cimi yok bunun..

Olanlarda boş kale zaten.

Golleri izlememişsin boş kale falan değildi. Olsa bile nondaya gelince kaleci hatası olabilir diyorsun barosa gelince boş kale. Boş kale kavramın nedir onu da anlayamadım. Hala ısrarlıyım nondanın öyle üstün bir hava hakimiyeti falan yok.

Golleri izlememişsin boş kale falan değildi. Olsa bile nondaya gelince kaleci hatası olabilir diyorsun barosa gelince boş kale. Boş kale kavramın nedir onu da anlayamadım. Hala ısrarlıyım nondanın öyle üstün bir hava hakimiyeti falan yok.

Üstün değil ama var Barosun yok denecek kadar az..Ardada kafa vurmayı bilmiyor ama golü var elbet.

Sevdiğin bir oyuncu diye eksikliğini kabule tmiyorsun ben nasıl nondaya Baros kadar hızlı demiyorsam sende bunu kabul etmek zorudundasın..

Üstün değil ama var Barosun yok denecek kadar az..Ardada kafa vurmayı bilmiyor ama golü var elbet.

Sevdiğin bir oyuncu diye eksikliğini kabule tmiyorsun ben nasıl nondaya Baros kadar hızlı demiyorsam sende bunu kabul etmek zorudundasın..

Onu zaten söylüyorum, baros dan daha iyi hava hakimiyeti ama bu birşey ifade etmiyor açıkçası. Benim için önemli olan lugano dan bilica dan kafa topu almasıydı. Bunlar yapamadıktan sonra barosdan iyi olsa ne olur? Ayrıca Arda çok iyi kafaya çıkar o boyuna rağmen, bilmediğine katılmıyorum kesinlikle.

Onu zaten söylüyorum, baros dan daha iyi hava hakimiyeti ama bu birşey ifade etmiyor açıkçası. Benim için önemli olan lugano dan bilica dan kafa topu almasıydı. Bunlar yapamadıktan sonra barosdan iyi olsa ne olur? Ayrıca Arda çok iyi kafaya çıkar o boyuna rağmen, bilmediğine katılmıyorum kesinlikle.

Kafa topuna isabetli vurmak ayrı kafa vurmak ayrı bi olaydır.Mesela servette iyi kafaya çıkar ama kafa golü atamaz..Zaten Arda iyi kafaya çıkmıyor sadece topun düşeceği noktalarda iyi pozisyon alıp vuruş yapıyor.İyi zıplaması ve topa yön vermesi yok gelişine vuruşlardır hepsi..

İyi kafa vuruşu topa yön verip boş olan yerlere göndermektir.Gelişine kafa vuran biri iyi kafa vuruyor demek değil.

Geri
Üst Alt