# Shabani Nonda

Cevap: #20 Shabani Nonda

Rahatsız olduysan şikayet edebilirsin. :)

Ben olanları söylüyorum. Birkaç sayfa geriye git ve yazılanları oku.

Okudum ve anladığım baros a sallayanı elit üye yapıyorlar zaten okumam yazmam pek iyi değildir ayrıca baros la ilgili bi derdin varsa önce bana gel sonra diğerleriyle uğraşırsın.:)

Okudum ve anladığım baros a sallayanı elit üye yapıyorlar zaten okumam yazmam pek iyi değildir ayrıca baros la ilgili bi derdin varsa önce bana gel sonra diğerleriyle uğraşırsın.:)

Bu takımda çok sevdiğim adamlardan biridir. :) Sen tartışmaya en sonundan girdiğin için sana öyle gelmiş olabilir.

Rahatsız olduysan şikayet edebilirsin. :)

Ben olanları söylüyorum. Birkaç sayfa geriye git ve yazılanları oku.

Semih kardeş boşver

Ben Fatih Kurt´un adam gibi bir yorumunu görmedim zaten Tek yaptığı sevdiği bir oyuncu eleştirilirse karşısındakine sataşmak, hakaret etmek ,insanların fikirleri ile dalga geçmek başka tarz bir yorumunu görmedim

Sen bu forumdaki en seviyeli insanlardan birisin bana göre onun için bu adamı takma düşüncelerini özgürce ifade etmeye devam et ;)

Nonda'ya geri dönelim. Güzel bir gol attı. Guiza olsa atamazdı diyorum

Futbol bilgisi gayet iyi,topu tutup takımın öne çıkmasında önemli bir faktör.Bitiriciliği de yeterli seviyede.Ancak takdir edersiniz ki eski fizik gücüne sahip değil.Gücünü ekonomik olarak kullandığında da -şu anda olduğu gibi- gayet iyi maçlar çıkartıyor.İnşallah böyle devam edersin Anakonda :)

o golü atacak 3 oyuncu var Alex,Kewell ve Nonda başka kimse atamaz.Ayrıca gol harici sıfırdı çok ofsayta düştü çok ağır kaldı yorgunluğuna veriyorum.

Bükreş maçını bekliyorum. Keita ile hattrick bile yapabilir

Nonda tek kelimeyle mükemmel bir santrafor Hız dışında herşey var

Fizik ,oyun zekası , bitiricilik ,teknik ,top tutma azda olsa hava hakimiyeti

Sisteme aykırı olacak ama Baros dönünce ben birkere olsun Baros ve Nonda ikilisini yan yana izlemek istiyorum :)

İddaa ediyorum Sevilladaki Fabiano Kanaoute ikilisi kadar tehlikeli olurlar

Ahh keşke Baros Nonda karışımı bir forvetimiz olsa CLde çeyrek final ve üstü rahat görürdük tabi iyi bir stoper transferi şartıyla:)

Nonda-Baros ikilisini izlemek isteyen GS ın geçen senenin sonundaki maçlarını izleyebilirler.Çk ilgililer maşallah maçlarla belli belli:)

Günümüz fubolunda hızın ve çabukluğun yoksa Avrupa arenasında sıfırsın anca Sivas a Kasımpaşaya gol atarsın...

Ayrıca idda değil ''iddia'' dır gerçek yazılışı. İddia bile yazamayanlar ettikleri iddiaların nasıl fos çıktığını gördük büyük konuşmaktan yorulmadınız mı ey sefil gençler

Nonda-Baros ikilisini izlemek isteyen GS ın geçen senenin sonundaki maçlarını izleyebilirler.Çk ilgililer maşallah maçlarla belli belli:)

Günümüz fubolunda hızın ve çabukluğun yoksa Avrupa arenasında sıfırsın anca Sivas a Kasımpaşaya gol atarsın...

Ayrıca idda değil ''iddia'' dır gerçek yazılışı. İddia bile yazamayanlar ettikleri iddiaların nasıl fos çıktığını gördük büyük konuşmaktan yorulmadınız mı ey sefil gençler

Laflarına dikkat et bu 1 Recep İvedik mod LEYN o dilini kopartırım senin cahallll :p

İstediğim gibi yazarım iddaayı seni ilgilendirmez bu 2

Çok biliyorsun sen Dzeko , Berbatov İbra bunlarada hız yok ama 0lar demi Maşallah Avrupa liglerine çok ilgilisin bu 3

Laflarına dikkat et bu 1 Recep İvedik mod LEYN o dilini kopartırım senin cahallll :p

İstediğim gibi yazarım iddaayı seni ilgilendirmez bu 2

Çok biliyorsun sen Dzeko , Berbatov İbra bunlarada hız yok ama 0lar demi Maşallah Avrupa liglerine çok ilgilisin bu 3

Hız mı yok puhahaha=)Bunların üçüde neredeyse Baros kadar hızlı oyunculardır.Sende haklısın İbra 1 nonda 2=)

Cahil i görüyoruz bilader forumda açtığı her topicle ''İddAAAA'' ettiğin her lafla rezil olan biri olarak susup saygı göstermelisin;)

Hız mı yok puhahaha=)Bunların üçüde neredeyse Baros kadar hızlı oyunculardır.Sende haklısın İbra 1 nonda 2=)

Cahil i görüyoruz bilader forumda açtığı her topicle ''İddAAAA'' ettiğin her lafla rezil olan biri olarak susup saygı göstermelisin;)

Bkz Bas git lan ;)

Sana başka bir cevap vermeyeceğim. Seninle tartışmaya değmez Forumdaki bazı yakın arkadaşlarımlada konuşuyorum onlarda senin ne mal olduğunun farkında(İsimleri bende kalsın ) iyi forumlar

Bkz Bas git lan ;)

Sana başka bir cevap vermeyeceğim. Seninle tartışmaya değmez Forumdaki bazı yakın arkadaşlarımlada konuşuyorum onlarda senin ne mal olduğunun farkında(İsimleri bende kalsın ) iyi forumlar

''ühühühüh bana hakaret ettti'' hatırlıyomusun bu tepkini benim 20 güne yakın ceza almama sebep olmuştun.

Ama adminlerden ve moddan ricam bu hakareti için ciddi olarak söylüyorum Okan Damgacıya ceza vermemeniz.

Neyse konuya dönelim

Nondanın ilacının Keıta olduğunu düşünüyorum Keıta gelirse Nonda çok daha fazla pozisyona girer ve gol atar;)

Ne isteniyor Okan ve Nonda'dan.:rolleyes: 2'si de buraya renk katan insanlar.(Nonda sahadan renk katıyor ;))Birisi gol kralı,diğerinin ise bu topicde Nonda hakkında yaptığı yorumlarda gayet mantıklı.. İsteseniz de istemeseniz de Baros yokluğunda, Nonda ve Kewell bu görevi son derece iyi yerine getiriyor. Çok zenginseniz gidin Eto'o Drogba var 50-60M€(O da verirlerse). Ayrıca, Nonda ağır sakatlıklar geçirmese burada işi ne. :boohoo:

Geri
Üst Alt