# Shabani Nonda

Cevap: #20 Shabani Nonda

Bu maçtan sonra artık bavullarını topla sende Lincolnün yanına ...

Hadi Baros kaçırıyor son haftalarda ama kredisi çok yüksek.Senin bu sene ne kredin var be abicim?O kadar gol kaçar mı ya? 6 pastan gol atamıyor beyefendi ben çözemedim bu işi.Yerine genç ve az kaçıranını bulursak pek de güzel olur.

Dün etkiliydi ama son vuruslari berbat (Baros'un da bitiriciligi berbat, Hakan Sükür'ün de öyleydi..).. ben gelecek sezon takimda kalmasindan yanayim herseye ragmen..

seni futbolcu yapanın aklına .:)

Evet.Harbiden bu kadar vefasız olabiliyor muyuz merak ediyorum?

Geçen sezon attığı gol ve oynadığı oyunlarla çocuklar gibi sevindik.Bu sezon kötü direk sövebiliriz haliyle.

Cidden Türkiyede futbolcu olunmaz bunu anladım ben.Gelecek sezon Kewell kötü oynar,herkes söylediklerini yutar Kewell bırak futbolu demeye başlar.

Son maçlarda istekli gördüm kendisini. En azından Lincoln'den daha istekli.. Takımda kalabilir alternatif olarak..

Son maçlarda istekli gördüm kendisini. En azından Lincoln'den daha istekli.. Takımda kalabilir alternatif olarak..

Genelde kalmak isteyen futbolcular son maçlarda bir şeyler yapmaya çalışır.Bjk'de de Cisse gideceğini anladı süper top oynuyor.

6+2 için yedek forvet olarak kesinlikle kalmalı...

Nonda sıkıntısı

Sezon ortasında Galatasarayımız ile olan sözleşmesini 1 yıl daha uzatan Shabani Nonda, ayrılmak istemiyor.

Futbol Komitesi, Kongolu golcüyü bonservis bedelsiz göndermek istese de Nonda, Galatasaray'da kalabilmek için her yolu deniyor. Nantes ve Lille'in talip olduğu ve önümüzdeki sezon için kadroda düşünülmeyen Nonda'nın transferi ise golcü oyuncunun dizindeki sakatlık nedeniyle çözülemiyor. Kronik bir sakatlığı olan Nonda'yı isteyen kulüplerin bu yüzden geri adım attığı öğrenildi.

Kaynak: Hürriyet

Nonda sıkıntısı

Sezon ortasında Galatasarayımız ile olan sözleşmesini 1 yıl daha uzatan Shabani Nonda, ayrılmak istemiyor.

Futbol Komitesi, Kongolu golcüyü bonservis bedelsiz göndermek istese de Nonda, Galatasaray'da kalabilmek için her yolu deniyor. Nantes ve Lille'in talip olduğu ve önümüzdeki sezon için kadroda düşünülmeyen Nonda'nın transferi ise golcü oyuncunun dizindeki sakatlık nedeniyle çözülemiyor. Kronik bir sakatlığı olan Nonda'yı isteyen kulüplerin bu yüzden geri adım attığı öğrenildi.

Kaynak: Hürriyet

Geçen sene isteyen çoktu da burun kıvırmıştık,şimdi de kimse almaz,elimizde kalacak galiba..

Nonda Amerika'da rap gruplarından birine dahil olsun parayı orda vurabilir!

nonda bu saatten sonra ya bir kamyonun damperi olur yada bir pop şarkıcısının klibinde oynar

Sivas maçında Nonda'nın cetveline çarpmasa gol olmayacaktı adam başlı başına fayda ya :D

Son iki maçta oynadığı oyunu 10-15 maçta oynasa şampiyon olamasak bile şampiyonlar ligine giderdik.Sanırım piyasa yapmak için biraz asıldı.

nonda cok zor secenek, bir yandan fizik gucu ve cok cabuk yaptigi kisa calimlar bunun yaninda gol pozisyonlarina cok kolay giriyor. top tutma yetenegi de yerinde,

ama obur yandan bu sezon cok sakatlik gecirdi, ve oynadigi maclarda bir onceki sezondaki performansindan cok uzakta kaldi.

bir yandan kalsin diyorsun, bir yandan gitsin diyorsun, ama gonderilecek ise, yerine ayni yeteneklere sahip olan bir oyuncu alinmali, bu da Mehmet Yildiz olur.

Geri
Üst Alt