# Shabani Nonda

Cevap: #20 Shabani Nonda

bu adamın işi bitmiş geçenlerde gazetede resmini görünce şok oldum Nonda'yla bir sezon daha dayanılacak işkence degil

sakatlığı vardı nonda'nın ama bu kampa gitmesine engel olacak bir sakatlık mıydı bilmiyorum.

umarım ayrılır.. nonda , linderoth , lincoln 3'ü de umarım ayrılır..

İnşallah giden bize yürüyemiyen ve gol atamayan adam değil savaşan genç oyuncu lazım.

Gitsin de Özgürcan'ın önü açılsın.Nonda'nın istelsiz,ağır oyununu seyretmektense Özgürcan'ın acemi oyununu seyretmeyi isterim.

Nonda kalmalı!!!!İyi bir idmanla ilk geldiği dönemdeki performansına dönebilir.

Lig maçlarında kapanan takımlara karşı Milan Baros tan çok daha yararlı olabilir.

Tv'den ne kadar anlaşılır bilmiyorum ama;

Nonda'nın sorunu idman ya da kondisyon değil gibi.

Yedek beklemek canını sıkıyor olabilir, çok isteksiz gözüküyor.

+2'de düşünülücek bir değil bence.Oynamadıkça daha da kötüye gidiyor.

Geçen sezon da yedek kaldığını zaman Hakan hakkında bir şeyler demişti.

Nonda sezona iyi başlamıştı Steau maçında iyiydi, Baros gelince yedek kaldı ve performansı düştü. Acaba Baros'la ikisi ilk 11'de oynasaydı Nonda nasıl oynardı?

Tv'den ne kadar anlaşılır bilmiyorum ama;

Nonda'nın sorunu idman ya da kondisyon değil gibi.

Yedek beklemek canını sıkıyor olabilir, çok isteksiz gözüküyor.

+2'de düşünülücek bir değil bence.Oynamadıkça daha da kötüye gidiyor.

Geçen sezon da yedek kaldığını zaman Hakan hakkında bir şeyler demişti.

Hocam foovet kalmadı.

Kampa katıldı mı? Takımdan ayrılıcak gibi.

Katar'a gitmesi bekleniyormuş, Rijkaard yollanmasını istemiş Turkspor'a göre.. Kampa hala katılmadığına göre doğru gibi.. Yeni bir forvet transferine hazırlıklı olalım..

Riijkard böyle birşey düşünüyor mu bilemem ama bence Gudjohnsen'in Barcelona'da ki görevini burada Nonda üstlenebilir,yani gerektiğinde orta sahada hücuma dönükte görev yapabilir,Nonda'nın o tekniğe sahip olduğunu düşünüyorum.

Galatasarayda görmek istemiyorum artık onu.Orta sahada hücüma dönük onu oynatacağına serkan çalık oynasın,serdar oynasın,alparslan oynasında heyecanlanalım.Nonda oynayınca benim uykum geliyor.Gençler oynasın bari umut olsun,bunda umutta yok.

Galatasarayda görmek istemiyorum artık onu.Orta sahada hücüma dönük onu oynatacağına serkan çalık oynasın,serdar oynasın,alparslan oynasında heyecanlanalım.Nonda oynayınca benim uykum geliyor.Gençler oynasın bari umut olsun,bunda umutta yok.

Aynen.Nondanın kaplumbağadan farkı yok kaçırdığı goller cabası,oynadığı maçlarda 10 kişiyiz,lütfen gitsin artık ya.:(.

Bence önemli bir oyuncu.Kadromuzda bulunması bizim avantjımıza.

Geri
Üst Alt