# Shabani Nonda

Cevap: #20 Shabani Nonda

Nonda gecen sene Skibbe'den dolayi mutsuz'du, bu sene hersey farkli. Iyi bir yedek olur diye düsünüyorum.

Asisleriyle, gol vuruşlarındaki ustalığıyla, tekniğiyle, oldukça yetekli bir topçu Nonda. Fakat kendisinde gözlemlediğimiz, zaman zaman sakatlıklar sonrası özgüvene dayalı uzun süreli bir form düşüklüğü yaşamasıdır. Takımda kalırsa ki kendiside şuan bunu istiyor, kesinlikle çok daha farklı bir Nonda izleyebiliriz diye düşünüyorum ve kalmasını bir taraftar olarak istiyorum..

Beşiktaş maçında da gayet başarılı oynamıştı yanlış hatırlamıyorsam Sivas maçında olduğu gibi ilerde top tutmamızda çok faydası dokunmuştu geçen sene olduğu gibi ama bir senede sadece 2 maç var böyle olduğu ne kadar güvenilir bilmiyorum.

eğer transfer yapılmayacaksa nonda takımda kalmalıdır.

Sivas maçında gol vuruşları hariç bence mükkemmel oynadı Nonda.Gol vuruşları da maç eksiğinden dolayıydı.

Forvet oyuncusunun işi gol vuruşu yapıp gol atmaktır,güzel oynaması işe yaramaz.Kötü oynadığı maçta bile gol atıp takımını öne geçirmesi gerekir.Nonda da forvet oyuncusu olduğuna göre.

Son antrenmanda biraz daha esmerleşmiş gibime geldi.Acaba Volkan için mi bronzlaşmış :GOOL: :D Belki de hava kapalıydı ondan öyle geldi bilemiyorum. :)

Forvet oyuncusunun işi gol vuruşu yapıp gol atmaktır,güzel oynaması işe yaramaz.Kötü oynadığı maçta bile gol atıp takımını öne geçirmesi gerekir.Nonda da forvet oyuncusu olduğuna göre.

Sadece o değildir arkadaşım. İlk senesinde gelen şampiyonlukta müthiş katkısı vardı sadece gol anlamında demiyorum ama orta sahaya gelip top tutar takımın ileriye çıkmasıyla güzel paslar vererek açardı oyunu o sezonun maçlarını izleyebilirsen demek istediğimizi anlarsın.

Sadece o değildir arkadaşım. İlk senesinde gelen şampiyonlukta müthiş katkısı vardı sadece gol anlamında demiyorum ama orta sahaya gelip top tutar takımın ileriye çıkmasıyla güzel paslar vererek açardı oyunu o sezonun maçlarını izleyebilirsen demek istediğimizi anlarsın.

İlk seneki katkısı tartışılmaz.Ama geçen sene silikti ondan bize yararı değil zararı olur.Kontenjan olayı.

Nonda'nın yaşı büyük ayrıca ağır bir oyuncu aslında futbolda azıcık teknigi dahi olan adamı sabri,barış gibi boş koşan adamlara tercih ederim sonuçta Nonda'da teknik var ama katkısı yok gibi takıma yönetim hatasıdır sözleşme yenilediler

Nonda'nın yaşı büyük ayrıca ağır bir oyuncu aslında futbolda azıcık teknigi dahi olan adamı sabri,barış gibi boş koşan adamlara tercih ederim sonuçta Nonda'da teknik var ama katkısı yok gibi takıma yönetim hatasıdır sözleşme yenilediler

Sezonun başında iyiydi,yoksa bu haliyle 3.kümedeki takımda bile oynayamaz.Sırtını dönene kadar mevsimler değişiyor.

Sezonun başında iyiydi,yoksa bu haliyle 3.kümedeki takımda bile oynayamaz.Sırtını dönene kadar mevsimler değişiyor.

Ferhat Nonda'ya iyi diyenler G.Saray'a İ.Üzülmez'i de G.Zan'ı da getirsen iyi diyecek isimler ki onlarada iyi diyorlar yani bu futbolcular iyiyse Messi nedir

nonda iyi oyuncu demek suçmu.hep sizinmi görüşleriniz doğru.ayrıca iyi bir serkan çalık on nondayı cebinden çıkarır demek bayağı komik olmuş.

nonda iyi oyuncu demek suçmu.hep sizinmi görüşleriniz doğru.ayrıca iyi bir serkan çalık on nondayı cebinden çıkarır demek bayağı komik olmuş.

Arkadaşım suç değil tabiki ama maçları izleyen bir şahıs isen Nonda'ya iyi diyorsan sana birşey demem adam top oynamadıki sahaya girdigi maçlarda neredeyse hiçbir katkısı yoktu yani oynamadıktan sonra Messi gelse ne işe yarar yani maçları izlemişsen bana katılman gerekli Nonda'nın iyi yada kötü topcu olusu degil nerdeyse takıma hic katkı saglamadıgı ve kötü oynadıgını söylüyorum

maçları tvden değil,bizzat statdan izledim.iyibir nondanın neler yaptıklarını hepimiz gördük.benim demek istediğim eğer forvet transferi yapılmayacaksa nonda kalmalıdır.

Geri
Üst Alt