# Shabani Nonda

Cevap: #20 Shabani Nonda

nondaydı dimi frikikden gol atan:omg: ne gülmüştük be arkadasla nonda kullanıyo die :D şasırttın beni anaconda böyle devam :icon_twisted:

Yirtti Nonda:).Saka maka gecen seneki vurdumduymaz tavirlarindan ve kaplumbaga kosusundan eser kalmamis.Anlasilan formanin bu sene pahali oldugunu iyi anlamis.Insallah bu performansini butun sene gosterir.

Bu sezon beklenmedik şeylere alışalım. Daha çok sürpriz olucak. Nonda frikikten gol attı :o Bakalım kutudan bi dahaki sefer ne çıkacak :asd:

rijkaard ve ekibinin idmanları nonda ve aydını kendilerine getirmiş!! dünki maçta tanıyamadım ikisinide:D

İşine geldimmi oynuyor sıpa :D Aferin Nonda, böle devam.

Bi oyuncuyu o kadar basit siliyoruzki anlamak mümkün değil.Bazı arkadaşlar Nonda frikik kullanırken güldük falan demiş.İki sezon öncesine gidin.Nonda bu ligin en kaliteli forvetiydi.Akşam kahvede maç izliyorum.Arkamda maçtan anlamayan renktaşlar vardı.Maç bi başladı başladılar Nonda ya sallama ya.Yav bi durun etmeyin yok.Nonda dan goller gelince morardılar kaldılar.Artniyetliyiz kardeşim.Bir pozisyonda Keita topu kontrol edemedi Nonda sandılar yine küfür ettiler adama bi baktılar Keita hııı Keitaymış diyolar.Bu türden örnekler daha var.Mesela Ayhan , Barış , Sabri ve ilerleyen haftalarda Gökhan Zan olacak diye düşünüyorum.Bi futbolcunun performansı kötü olabilir.Eleştirilir ama lütfen artniyet olmasın

bence bu adam siyahi olduğu için sene başlarında muthiş oynuyor:asd:

Bu maçtan sonra sadece 1 takviyenin yeteceğini ve onunda defansa yapılması gerektiğini herkes görmüstür.Peki almazsak oyun kuran defasnı ne olur.Uefa da yine çeyrek yarı final oynayabilir bu takım ama alırsak kupayı alır.Ligi 7-8 maç kala garantiler.

Sezon başlarında hep iyi olmuştur Nonda. Umarım bu performansını sürekli hale getirebilir. Yoksa 5-6 hafta sonra yine Nonda gitsin demeye başlarız.

Daha önemli olan sey takim ile olan uyumu, ben Baros'ta bu tür uyumu göremiyorum.

Bosuna o kadar laf etmedim Nonda hakkinda. Eski Nonda'nin 70% performansini gösterirse bile Baros'u keser.

Nonda geri döndü. Bize de "Shabani Nonda Shabani Nonda ...............var onda" demek düşer. :)

Defansın arkasına sarkabilse gol kralı olacak ama ağır kalıyor. KAleyi getirin önüme de gol atayım diyor sanki..

iyi bir yedek ama eskisi gibi olursa barosla ilk 11 için kapışır:D

Bir maçlık performansa bakılmamalı Nonda bu ağırlıkla iyi takımların defanslarında kaybolur.

Nonda 3 gol attı ama daha da fazla atabilirdi, hele o attığı kafa vuruşları kaleyi tutsaydı fark daha da açılabilirdi,Rijkaard bence Nonda'ya şans vermeye devam eder..

Dünkü maç ile Tobi nin sakatlığı birleşince Nonda kalır Tobi gider ve Ortasaha alınır

Daha önemli olan sey takim ile olan uyumu, ben Baros'ta bu tür uyumu göremiyorum.

Bosuna o kadar laf etmedim Nonda hakkinda. Eski Nonda'nin 70% performansini gösterirse bile Baros'u keser.

Eger Baros dun oynasaydi belki 3 degil ama 5 gol atabilirdi, belli olmaz, Nonda; ikinci sinif bir takima 3 gol atti diye Baros'u kesemez.

Geri
Üst Alt