# Shabani Nonda

Cevap: #20 Shabani Nonda

shabani nonda, shabani nonda

30 cm lik ... var onda

shabani nonda, shabani nonda

üçüncü köprü yapılır onla

dün tribünler böyle inledi:D

hayat var ya gecen seneki gevşekligi yok rijkaardla hepsi nasıl çalişmaya başlıyor görüyoruz işte

Yeni model Nonda!

08 Ağustos 2009 Cumartesi * 09:19

Galatasarayımızdan gönderileceği yönündeki haberlerle morali bozulan Kongolu golcümüz, Maccabi Netanya maçında attığı 3 golle yeniden doğdu.

Maccabi Netanya maçında attığı 3 golle şov yapan Shabani Nonda'nın keyfi yerine geldi.

Galatasaray'dan gönderileceği yönündeki haberlerle morali bozulan Kongolu golcü, karşılaşma sonrasında medya mensuplarına "Galatasaray'da kalıyorum. Bunu bir çok kez tekrarladım. Bu kulübü seviyorum ve burada daha yapacağım çok şey var" açıklamasında bulundu.

Geçen sezon Galatasaray'ın skor yükünü sırtlayan ve 20 golle ligin gol kralı olan Milan Baros'un dinlendirildiği 90 dakikada kendisine verilen şansı iyi değerlendiren Nonda'nın attığı frikik golü büyük alkış alırken, Kongolu yıldızı oyundan almayan ve 90 dakika sahada tutan teknik direktör Rijkaard'ın oyuncusunun fizikkondisyonundan memnun olduğu belirtildi.

Kaynak: Sabah

Herkez daha hırslı bu sene Nonda bunların başını çekiyor arkasından Aydın felan geliyor.

Çok kalıteli bir oyuncu ah bide hızlı olsa :rolleyes:Seviyorum bu adamı ya çok sempatik:)

Çok kalıteli bir oyuncu ah bide hızlı olsa :rolleyes:Seviyorum bu adamı ya çok sempatik:)

Mr. Eko gibi adam zaten:D Çabukluk ve hızı olsa zaten hala 20 milyon ederdi. Ama işin ilginci takımdaki iki siyahinin futbolu en iyi bilenler ve akıllıca oynamaları. fenere Keita ve Nonda dan özel tarife bekliyorum:cool:

Mr. Eko gibi adam zaten:D Çabukluk ve hızı olsa zaten hala 20 milyon ederdi. Ama işin ilginci takımdaki iki siyahinin futbolu en iyi bilenler ve akıllıca oynamaları. fenere Keita ve Nonda dan özel tarife bekliyorum:cool:

Ben boyle bir benzerlik gormedim. :D Lost'ta Mr. Eko'yu ilk gordugumde, yahu bizim Nonda ne zaman Hollywood'a girdi dedim. :D :D

hadi bu sene kral ol göster gücünü geri dön eski günlerine nonda

Ben boyle bir benzerlik gormedim. :D Lost'ta Mr. Eko'yu ilk gordugumde, yahu bizim Nonda ne zaman Hollywood'a girdi dedim. :D :D

Çoğu Galatasaraylının aklına direk Nonda gelmiştir zaten:D Gerçekten çok içten, kaliteli bir adam Nonda. Fikirlerimizin ne kadar çabuk değiştiğinin de bir göstergesi, geldiği yıl sonunda başladı gidiyor-gitmiyor muhabbetleri, o zamandan beri 3-4 kez değişti hakkındaki genel kanı:D İnşallah hep bu iştahla oynar, her zaman faydasını görürüz.

bu akşam en azından son 30 dk şans bulmalı bence belki bir süpriz ilk 11 de yer alabilr ama sanmıyorum.

Yakında ceza sahasına girmek için taksi tutacak :).

Eğer oynarsa mutalaka gol atacaktır Nonda bu maça damga vurabilir..

Geri
Üst Alt