Caner BAYRAK
Kırmızı Üye
- 22 Kasım 2008
- 1.313
- 0
- 286
Cevap: #20 Shabani Nonda
o kadar da değil
Caner oğlum ne içiyorsun özelden yaz![]()
o kadar da değil

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Caner oğlum ne içiyorsun özelden yaz![]()
O nasıl oluyor anlamadım.Bana göre istiyorsun.![]()
artısıda var eksiside biraz daha izlemem lazım![]()
Formsuzda olsa Nonda Nonda'dır...!!!
Bize golleri lazım.Gol olmadan kupalar kazanılmaz.
Elbette gol atması gerek ama Mehmet Yıldız transferinde geçen miktarın ve verilen oyuncuların ölçüsünü yaptım ve Nonda'ya haksızlık ettiğimi düşündüm bundan kötüsü olmaz zaten yükselecektir Nonda yükselmedi mi zaten bu seneden sonra kalacağını sanmıyorum...!!!
Elbette gol atması gerek ama Mehmet Yıldız transferinde geçen miktarın ve verilen oyuncuların ölçüsünü yaptım ve Nonda'ya haksızlık ettiğimi düşündüm bundan kötüsü olmaz zaten yükselecektir Nonda yükselmedi mi zaten bu seneden sonra kalacağını sanmıyorum...!!!
Topsuz alanda rakibe çalım atıyor hayali ara paslar felan mı veriyor![]()
Yalancı koşularla savunmayı alıp başka yerlere götürüyor ve Baros'a boş alanlar yaratıyor olabilir mi?
Yalancı koşu yapmasın hızlı olsun gol atsın o forvet tabiki yalancı kosu rakibi ezmek gerekli seyler ama kendi etrafını bile gec dönen adamdan forvette olmaz futbolcuda olmaz ama TSL'nin en büyük takımında![]()
Yalancı koşularla savunmayı alıp başka yerlere götürüyor ve Baros'a boş alanlar yaratıyor olabilir mi?
Top ayagindayken rakibi pres yaptigindada hemen arkasini dönüyo.. En kil olduum hareketi.. Oysakii her zaman yüzü rakibe dönük oynamalii.. Özelliklede Nonda nin![]()
Anakonda eski günlerine dönecek inanıyorum Numan abi...!!!