# Shabani Nonda

Cevap: #20 Shabani Nonda

Formsuzda olsa Nonda Nonda'dır...!!!

Bize golleri lazım.:)Gol olmadan kupalar kazanılmaz.

Elbette gol atması gerek ama Mehmet Yıldız transferinde geçen miktarın ve verilen oyuncuların ölçüsünü yaptım ve Nonda'ya haksızlık ettiğimi düşündüm bundan kötüsü olmaz zaten yükselecektir Nonda yükselmedi mi zaten bu seneden sonra kalacağını sanmıyorum...!!!

Elbette gol atması gerek ama Mehmet Yıldız transferinde geçen miktarın ve verilen oyuncuların ölçüsünü yaptım ve Nonda'ya haksızlık ettiğimi düşündüm bundan kötüsü olmaz zaten yükselecektir Nonda yükselmedi mi zaten bu seneden sonra kalacağını sanmıyorum...!!!

Katılıyorum.M.Yıldız için istenen fiyat sonrası (gerçi öncesindede istemiyodum ama) gereksiz bir transfer olduğunu düşündüm.Nonda form tutacaktır ve kendisi gibi oynayacaktır.

İlk alındığında herkes gibi bende tereddüt yaşadım.Acaba ne kadar süre ve gol atar diye düşünmüştüm.Golleri atınca beklenenler artmaya başladı.Bu sezon gerçekten hayal kırıklığı yaşadık.İnşAllah bir maçta 2 veya 3 gol atarda formayı kapar.Kendine gelmesi için goller atması lazım.

Kendine gelmesi için ayakta durması lazım.15 dk.da çevresinde dönmemesi lazım çoook daha hızlanması lazım.Her topu aldığında geri dönmek yerine biraz daha dikine oynamayı düşünmesi lazım ve bu sayede goller atması lazım.Ve özellikle şu isteksiz halinden çıkıp takım için birşeyler yapmaya çalışması,gönülden oynaması lazım.Yeterli sanırım :)

Yalancı koşu yapmasın hızlı olsun gol atsın o forvet tabiki yalancı kosu rakibi ezmek gerekli seyler ama kendi etrafını bile gec dönen adamdan forvette olmaz futbolcuda olmaz ama TSL'nin en büyük takımında :)

Yalancı koşu yapmasın hızlı olsun gol atsın o forvet tabiki yalancı kosu rakibi ezmek gerekli seyler ama kendi etrafını bile gec dönen adamdan forvette olmaz futbolcuda olmaz ama TSL'nin en büyük takımında :)

Geçen sene böyle miydi?İşte asıl soru bu.Sonuçta bu adamın böyle olmadığını hepimiz biliyoruz.Bilmesek zaten çoktan gönderin derdik bizde.Sabretmeliyiz arttıracaktır performansını.

Yalancı koşularla savunmayı alıp başka yerlere götürüyor ve Baros'a boş alanlar yaratıyor olabilir mi?

Top ayagindayken rakibi pres yaptigindada hemen arkasini dönüyo.. En kil olduum hareketi.. Oysakii her zaman yüzü rakibe dönük oynamalii.. Özelliklede Nonda nin:D

Sende herseye inaniyon be sinanim ne bu senden cektigim:D

çok zor kardeş Nondanın satılması lazım Galatasaray için en hayırlısı bu ....

Umarım Nonda ikinci yarı performansını arttırır.Bende umutluyum Sinan gibi.

Geri
Üst Alt