# Shabani Nonda

Cevap: #20 Shabani Nonda

Maçtaki performansıyla; Baros un değerini ve sistemin vazgeçilmez elemanı olduğunu bir kez daha gösterdi

Bu taraftara yaranmak zor,adam gol kralı 6 golle hemde maçların yüzde 96,3'ünde yedek kalan bir oyuncu tuhaf.

Sadece onun değil hepimizin desem ?

Bu sistemin oyuncusu Barostur , Nonda alternatifidir .

Defansı yıpratıcak bir oyuncu lazım . Oda Baros'tan başkasi değildir .

Benim anlatmak istedigim o degil Şebnem

Baros gibi sprinter bir forvet benimde 1. tercihimdir

Ama adam neredeyse bütün sezon yedek beklemesine ragmen TSL gol kralı durumunda şuan ve Avrupadada en çok gol atan oyuncularımızdan biri

Ama taraftarımız begenmiyor nedense ilginç bu taraftara yaranmak gerçekten çok zor

Benim anlatmak istedigim o degil Şebnem

Baros gibi sprinter bir forvet benimde 1. tercihimdir

Ama adam neredeyse bütün sezon yedek beklemesine ragmen TSL gol kralı durumunda şuan ve Avrupadada en çok gol atan oyuncularımızdan biri

Ama taraftarımız begenmiyor nedense ilginç bu taraftara yaranmak gerçekten çok zor

Sisteme uymuyor Nonda . Baros'la baslayıp , Nonda değişikliliği daha mantıklı.

Yorulmus Defansa gol atmak daha kolaydır .

Baros yorar , Nonda atar olay bu :)

Eskişehir maçından önceki maçlarda Nonda, ikinci yarı skoru değiştirebilecek yetenekte ve kabiliyette olduğunu gösterirken, aynı fakat farklı yeteneklere sahip Milan Baroş'un aynı şekilde skoru değiştirebileceğinden, maç öncesi kadro açıklanınca endişe duymuştum. Eskişehir maç sonucu da gösterdi ki , endişelerimde yanılmamışım. Keşke diyorum ki bu keşke yi belki Rijkaar'da diyordur, Nonda yine 2. yarının başında girseydi ve o alışılmış oyun kurgusu ve şablonunun dışına çıkılmasaydı. Belki o zaman 1-0 geride başlayacağımız ikinci yarıyı, yine önceki maçlarda olduğu gibi, 2-1, 3-1 hatta daha farklı bir skorlada bitirebilirdik diye düşünüyorum. Umarım bu maç, hedefimize ulaşma yolunda herkeze birer ders olur, Umarım mükemmel bir takım olmamız yolunda iyi bir sebeb olur..

Lincoln-Emir ilişkisine yaklaşıyor her geçen gün Okan-Nonda ilişkisi.

Nondayla avrupada bu iş yürümez diyen sendin o zaman haksızlık yapmadın mı nondaya ? çelişki var ortada:90:

pff

tamam yanlış bir düşünceydi o forvet konusunda şuan sıkıntımız yok kabullendim

ama Sabriye ve stoperlerimize fazla güvenim yok açıkcası

Devre arası stopere takviye yapılır kanımca

pff

tamam yanlış bir düşünceydi o forvet konusunda şuan sıkıntımız yok kabullendim

ama Sabriye ve stoperlerimize fazla güvenim yok açıkcası

Devre arası stopere takviye yapılır kanımca

öff pöff yok ben dediğin laflara bakarım :D:icon_twisted:

Tüm teknik ve taktiksel bilgisinin ötesinde Galatasarayımıza yakışan bir efendiliği ile yedek kalsa bile bunu sorun etmiyor, hocası görev verdiğinde çıkıyor sahada elinden geleni yapıyor. Gece alemlerinde görmüyoruz onu, çünkü; başka türlü bir dünyanın insanı. O parlak ışıltılı gece hayatından ziyade kafasında Che kepiyle geziyor, Sorduklarında Che hayranıyım diyor; çünkü Kübalı doktorların Demokratik Kongodaki yaptıklarını hiç unutmuyor... Bizde Galatasarayımız için yaptıklarını asla unutmayacağız.

Yürüyedur Shabani!

Nonda aslında çok yetenekli oyuncu. Ama Rıjkaard defalarca belirtti ki bu adam sakatlığı tam olarak üzerinden atamamış. Daha doğrusu müzmin sakat. Muhtemelen tekrar sakatlanırsa futbol hayatı biter. Rıjkaard bu yüzden Nonda yla başlama veya 90 dakika oynatma gibi bir şansının olmadığını belirtiyor. Baros a sağlam bi alternatifimiz olmalıydı. Baros un sakat ya da cezalı durumu düşeceği lig,avrupa ve kupa maçları da düşünülürse bize bir forvet lazım olduğu açık.

HER ZAMAN HER YERDE, ALİ SAMİ YEN'DE

Olmadi Nonda olmadi. Gelisine tek vurus denemene gerek yoktu bugun.

Geri
Üst Alt