# Shabani Nonda

Cevap: #20 Shabani Nonda

Güzel kardeşim Nonda

Kariyerinde sol ayagın ile golun yok neredeyse bu kadar kritik bir anda 2 pozisyondada ters ayagın ile vurmanın mantıgı ne çözemedim

Nonda diye boşuna demiyoruz mükemmel oynadı gerçekten bravo.

Nondayı eleştirenleri göreyim:cool:

Çok iyiydi bugün. Gollerini fener maçında da bekliyoruz...

Oyunu rakip sahaya yıkmak istiyorsan Nonda kardeşim bunu hep söylüyoruz,Baros düsmanı oluyoruz anlatmak istediklerimi çok iyi uyguladı Nistelrooy edasındaydı bugün mükemmel alışveriş yaptı.

Kobrayi yavasdan yavasdan isitmaya basladi , pazar günü oynarsa volkinin baya cani yanacak...

10858_kucuk.jpg

bence kadıköyde Rijkaard Nonda ile başlamlı ileride top tuta bilmemiz için.

Derbi de ikinci yarı da olsa oynamalı Keita ile çok iyi anlaşıyor ;)

Biraz agir kalmasi disinda yakaladigini affetmeyen bir golcü.

Gol vuruşları inanılmaz kısmetli Baros'ta bu gol şansı yok,Anakonda yetisi olsa gerek :D

Baros'ta o beceri yokki ilk olarak, hicbir zaman golcü olamadi Baros.

Nonda-Keita uyumu dedik sezon baslamadan, sadece elestirildik ama simdi kimin hakli oldugu belli.

Pazar günü amacımız maçı rakip sahaya yıkmak olmayacak. Zira bu durumda defansımızda -maçı rakip sahaya yıkan her takımda olduğu gibi- açıklar veriyoruz. Bizim ilk amacımız topa sahip olmak olmalı, hurra hücum etmemiz ilk dakikalardaki baskıyı seyircisi yardımıyla atlatması muhtemel olan Fenerbahçe'nin işine gelecektir..

Dolayısıyla bu maça da Baros ile başlayıp defansı yormak gerekecek, arada Baros da görevini yapıp gol atarsa ne ala, fakat 60'dan sonra oyunun gidişatına da bağlı olarak Nonda'nın dahil olması kızgın ve yorgun Fenerbahçe defansını kucaklaması anlamına gelir ki, maç izlerken bundan zevklisi olamaz :)

derbide nonda oynamalı bu maçda iyi oynadığı için söylemiyorum

baroş gol atsada hiç beğenmiyorum bu sezon çıldırtıyo adamı

ayrıca fener zenci sever :D

Nonda dün güzel is yapti.

Ama bana mi øyle geldi yoksa 60'dan sonra Nonda'yi dogru duzgun gøremedim??

Geri
Üst Alt