# Shabani Nonda

Cevap: #20 Shabani Nonda

Nonda´dan önce eleştirilmesi gereken sahada ruh gibi gezinen Elano ve Arda kaptan varken Nonda´nın eleştirilmesi ne kadar etik tartışılır

Dünkü maçın en kötü olayı bence yenilgiden çok Baroşun sakatlanmasıdır.Çünkü maçı kaybedersen 3 puan gider ama baroşu kaybedersen ve yedek golcün nondaysa daha çok puanlar gider.Dün gördük işte Nondayla olmaz.

Dünkü maçın en kötü olayı bence yenilgiden çok Baroşun sakatlanmasıdır.Çünkü maçı kaybedersen 3 puan gider ama baroşu kaybedersen ve yedek golcün nondaysa daha çok puanlar gider.Dün gördük işte Nondayla olmaz.

12 maçta 12 gol atınca olmayacağını göremedin sanırım

Size skor taraftarları deniyor galiba.

iyi oynuyor,ona bişey söylemiyorum ama gerçekten çok çalıma gidiyor yahu. Ayağına top bekliyor.halbuki biraz ilerlese alıcak sürücek gol olucak. Ama neden ayağına beklediğini hala anlamış değilim doğrusu.

Skorda denmiyor skor olsa istatistik var.. :D

Ne denir bende bilmiyorum..Barosun nondaya göre artısı genç ve hızlı koşan biri olması bunlar guizadada var..Yanlış anlamayın barosla guizayı kıyaslamıyorum..Ancak nondanın hücüm bilgisi pozisyon sezisi olarak türkiyenin en iyisidir bu adamı 3-5 sene önce eşek yüküyle para versen alamazdın..

Üzüldüm gerçekten skor taraftarları çoğunluktaymış

Shabani Cristophe Nonda 12 maç 12 gol

Daha ne istiyorsunuz bu adamdan ? Drogba gibi mi oynasın ?

Ki Nonda maçın Mustafa Sarp ile beraber en iyi adamıydı. Bunun tersini söyleyen maçı sırtı dönük izlemiş demektir

Nonda Barosu aratmamak için elinden geleni yapacak ve yine gollerini sıralayacak

Bu SKOR taraftarlarını o zaman yine beklerim

Dostum iyi güzel diyosunda Nondanın attığı o 12 golün yarısından fazlası boş kaleye alda at denilen goller ve çoğuda zayıf takımlara karşı

Nondanın ortalaması çok iyi ama performans olarak Baroşun yanından bile geçemez

Adam ne yapsın yahu...!

Son maçta iyice yorulmuş, yaş kemale ermiş,zaten kötü bir sakatlık sonrası ürkek oynuyor eski performansı yok,bir de üstüne üstlük katı ve agresif bir fb....

Birşey beklemiyordum fazla öyle de oldu. Umudum topu tutup arkadaşlarına fırsat yaratmasıydı ki o da olmadı zaten. Komple kötüydük yani...

ama ne olursa olsun en iyisi Baros'un sakatlanmamasıydı.o sakatlandığı an ümidi kestik

Nonda bu saatten sonra boyle maçları kaldırmaz Nonda artık Antep Antalya Diyarbakır gibi takımalra karşı etkili olur.

Nonda bu saatten sonra boyle maçları kaldırmaz Nonda artık Antep Antalya Diyarbakır gibi takımalra karşı etkili olur.

Alakası yok. Dün biraz baskılı oynayabilseydik Nonda ile golü çok rahat bulacaktık. Lugano'yu fiziğiyle ezdi her poziyonda.

Takımın yürüyecek hali yok gibiydi. Bu durumda Nonda'ya suç bulmak çok saçma.

Valla 12 maçta 100 golde atsa benim gözümde baroş ondan çok daha iyi futbolcudur ve Galatasarayda oynayacak düzeyde değil.Ve bende senin gibi değilim gerçek Galatasaraylıyım dün gece uyuyamadım,bugün okulda herkesle tartıştım.Peki sen nesin nonda taraftarı mı?Ben Galatasaray taraftarıyım.Futbolcu taraftarı değil.

Valla 12 maçta 100 golde atsa benim gözümde baroş ondan çok daha iyi futbolcudur ve Galatasarayda oynayacak düzeyde değil.Ve bende senin gibi değilim gerçek Galatasaraylıyım dün gece uyuyamadım,bugün okulda herkesle tartıştım.Peki sen nesin nonda taraftarı mı?Ben Galatasaray taraftarıyım.Futbolcu taraftarı değil.

Dün Baroş olsa da hiçbirşey değişmeyecekti. Takım tamamiyle kötüydü. Stresin altında ezildiler resmen.

Galatasarayda oynayacak düzeyde değilmiş komiksin.

4 sene önce o talihsiz sakatlığı geçirmeyip 1 yıl sahalardan uzak kalmasa sen gece rüyalarında bile göremedin o adamı

Birde Baros ve Nonda farklı oyuncular kardeşim Barosa göre Nondayı değerlendirmeyin

Baros sprinter forvet araya kaçar. Nonda merkez forvet top tutar

Alakası yok. Dün biraz baskılı oynayabilseydik Nonda ile golü çok rahat bulacaktık. Lugano'yu fiziğiyle ezdi her poziyonda.

Takımın yürüyecek hali yok gibiydi. Bu durumda Nonda'ya suç bulmak çok saçma.

Ben maçı Nonda nın yüzüne kaybettik demiyorum. Nonda artık kaldırmaz boyle maçalrı diyorum, şimdi Baros da 2 ay yok Nonda nın bu dönem performansını çok merak ediyorum. Rijkard bi kaç hafta önce demişti Nonda sakatlığı tam geçmediği için üst üste 2 maç kaldıramıyo demişti...

Gidince de ozliycez Nonda'yi be.

Oynadığı kısıtlı sürelere rağmen takımın en golcusu konumunda olan adam ,birçok maçta bizi kurtaran adam, kariyeri kalıtesi belli İtalya ,İngiltere ,Fransa gibi liglerde oynamış , altın ayakkabı kazanmış ,CL finali görmüş adam hala beğenilmiyor , bu takımın forveti olmaz deniyor

Üzüldüm gerçekten Nonda hakkındaki yorumları okurken

Nonda şuan tek asker ona da destek olmalıyız,onu coşturmalıyız,Milan dönene kadar,Nonda'yı motive etmeliyiz.

İş başa düşünce pek iyi performans göstermiyor ama kulübeden oyuna girince oyunun gidişatını değiştiriyor.

İş başa düşünce pek iyi performans göstermiyor ama kulübeden oyuna girince oyunun gidişatını değiştiriyor.

Dinamo maçında iyiydi..Fenerbahçe maçını örnek alırsak bizdeki oyuncular bank asyada oynayamaz..

Adım gibi eminim o maçta Baros olsada bir halt olmazdı..

Planlarımız altüst oldu ya!Baros defansı yoracaktı,sonra Nonda girecekti.Ama olmadı.

Geri
Üst Alt