# Shabani Nonda

Cevap: #20 Shabani Nonda

Oynadığı kısıtlı sürelere rağmen takımın en golcusu konumunda olan adam ,birçok maçta bizi kurtaran adam, kariyeri kalıtesi belli İtalya ,İngiltere ,Fransa gibi liglerde oynamış , altın ayakkabı kazanmış ,CL finali görmüş adam hala beğenilmiyor , bu takımın forveti olmaz deniyor

Üzüldüm gerçekten Nonda hakkındaki yorumları okurken

Aynı kariyer , hatta belki de daha fazlası Baros'tada var merak etme.

Bosver guzelim takilma..Kendisi baros bize gelmeden sevmiyormus,sonra sevmis,formasini bile almis ama eski duygulari hortlamis mi ne olmussa

tekrar sevmemeye baslamis ama sevdigini iddia ederek yerin dibine sokmaya devam ediyor,aslinda tanriya butun sitemim,madem yarattin azicik takip et.

In Shabani nonda we trust.!

Barostan daha faydalı bile olabilir..

www.harikasozler.net_-_galatasaray_abani_nonda.jpg

Nonda gol/ler ata bilir,iyi de oynar hic birine lafim yok ama baros'la kiyaslamayin,baros'dan daha iyi olsa banyo yedek kalmazdi.

baros baska bir alem ve bu ligin en iyi forveti,bir an once iyilesmesi icin dua edelim..

nondaya ya da kim oynayacaksa artik hepsine guveniyorum,sabredicez,baska caremiz de yok.

Hatta en iyi olduğu dönem Barostan daha değerliydi..G.Sarayda mi? ne zaman? gecen sene mi? bu sene mi? hangi hafta? cabuk hesap ver Onur ne diyorsun sen :D

Şuan daha fazla gol attı.. :rolleyes:

Nonda boş oyuncu değil..Hatta en iyi olduğu dönem Barostan daha değerliydi..

İçimde okanı çıkarın.. :asd:

Herkes Baroş'un yokluğunu bu arada anlamasın istiyorum ama kaçınılmaz gibi geliyor iki hafta sonra Baroş dön Nonda kovulsun başlıkları..

Tahmin..

Ikisinin de attigi golleri,oynadigi futbolu ezbere biliyoruz neredeyse,nedir bu kiyas,anlamsiz nonda daha iyidir demeler..

Hatta en iyi olduğu dönem Barostan daha değerliydi..G.Sarayda mi? ne zaman? gecen sene mi? bu sene mi? hangi hafta? cabuk hesap ver Onur ne diyorsun sen :D

Ben hep nondayı beğeniyorum aslında geçmiş postlarımada bakabilirsin..

lincolnsüz Baros nondadan iyi değil bence..(Bize fayda olarak)

Bunu istatistiki olarakta görebiliriz..Geçen senenin 2.yarısı ve bu sene gollerinde ciddi bi düşüş var..

Şuanki oyun yapımızda aslında sayın Okan damgacının ! belirttiği gibi hücümü yönlendiren bir oyuncu bizde daha iyi iş yapıyor..

Nondanın bu seneki çıkışı tesadüf değil..

Nondanın oyunu daha iyi takip etmesi pas alışverişi keitayla uyumu ve bitiriciliği Barostan iyi diyebiliriz..

Şuan nonda daha faydalı olur bence..Oluyorda zaten..

Ama ne zaman elano formuna gelir ara paslarını atmaya başlarsa Baros yeniden iyi oynamaya başlar..Şunuda unutmamak lazım Barosu Baros yapan Galatasaraydır..Yaşı genç sayılabileceğine rağmen liverpooldan sonra sürekli düşen formu var ve lyonda 3. forvet konumundaydı..

Yine muhterem DAMGACI'nın belirttiği gibi Nondaya karşı forumda bir önyargı ve tahammülsüzlük var..Daha bu adam en son perşembe günü 2 gol atıp maçın adamı oldu..Onu bir maçla tü kaka demek heleki bu maç Fenerbahçeye karşı ise haksızlıktır..

Fenere karşı son gol atan forvet yine nondadır bildiğim kadarıyla..

Arkadaşlar tartışmayın sezon sonu kim kaç kritik maçta, kaç gol atmış ona bakılır notu verilir ama şuan için Nonda'ya mecburuz...

Evet maalesef şu anda Nonda'ya mecburuz ama söylemeden geçemeyeceğim Baros kendini daha fazla gol pozisyonuna sokuyor hepsini gol yapamasa bile!

Çok basit.

-Nonda kanattaki arkadaşlarına pozisyon hazırlıyor ve attırıyor. Bulduğu zamanda az kaçırıyor.

-Baros ise kendisine hazırlanan pozisyonları değerlendiriyor genel olarak.

2 farklı santrofor tipi. Biri seven diğerini sevmeyebilir, diğerini seven ötekini sevmeyebilir vs vs..

Kanat oyuncularımızın etkili olduğu her maçta Nonda en az 1 gol atar. Baros dönene kadar elinden gelenin en iyisini vereceğinden şüphem yok Nonda'nın. Yeterki kötü sonuç aldığımız her maç sonunda öfkemizi Nonda'ya kusmayalım.

Evet maalesef şu anda Nonda'ya mecburuz ama söylemeden geçemeyeceğim Baros kendini daha fazla gol pozisyonuna sokuyor hepsini gol yapamasa bile!

Evet nonda koşmadığı için çoğu pozisyon olarak değer kazanmıyor bile. Bu sefer nonda yakaladığını atmış oluyor:)(Senden önce yazdım Semih, senin yazdıklarınla alakası yok) Baros müthiş bir forvet bizim sistemimizde. Ah, sakatlanmasa fener maçında o lugano bilica nın falan canını çıkarırdı.

Sevgili Şebnem ben Baros´a en ufak bir eleştiri yapmışmıyım orada ?

Sadece taraftarlarımızın Nonda´ya karşı çok önyargılı olduğunu söyledim bu maddelere rağmen

Tamam bana kızgınsın özür dilerim amacımda seni kırmak değil o postumda yanlışdı diye düşünülebilir sinirlendiğimden yazdım belkide Ama ben ciddi ciddi Aysel ile Senin için Baros ile Kewell´ın tiplerinin daha önemli olduğunu düşündüm. Sadece ben değil çoğu insan o havayı verdiniz çünkü insanlara

Bosver guzelim takilma..Kendisi baros bize gelmeden sevmiyormus,sonra sevmis,formasini bile almis ama eski duygulari hortlamis mi ne olmussa.

Ben ´Baros´u sevmiyorum demedim bize gelmeden önce beğenmiyorum sitilini dedim

Ben Nonda ,Dzeko , Semih, Carew vs gibi sırtı dönük oynayan forvetleri daha çok seviyorum Baros , Güiza , Saviola gibi sprinter forvetlerden

Anlamışsındır umarım

tekrar sevmemeye baslamis ama sevdigini iddia ederek yerin dibine sokmaya devam ediyor,aslinda tanriya butun sitemim,madem yarattin azicik takip et.

(Mod. notu: Üzerimize vazife olmayan işlere kalkışmayalım.)

Saygılar

Sadece taraftarlarımızın Nonda´ya karşı çok önyargılı olduğunu söyledim bu maddelere rağmen

Tamam bana kızgınsın özür dilerim amacımda seni kırmak değil o postumda yanlışdı diye düşünülebilir sinirlendiğimden yazdım belkide Ama ben ciddi ciddi Aysel ile Senin için Baros ile Kewell´ın tiplerinin daha önemli olduğunu düşündüm. Sadece ben değil çoğu insan o havayı verdiniz çünkü insanlara

Ben Nonda ,Dzeko , Semih, Carew vs gibi sırtı dönük oynayan forvetleri daha çok seviyorum Baros , Güiza , Saviola gibi sprinter forvetlerden

Anlamışsındır umarım

Saygılar

Aynı şeyleri tekerleme gibi tartışıyorsunuz. :)

Anlamışsındır umarım

Saygılar

Eğer dediğin gibi olsaydı G.Sarayı tutmazdım. Mesela Baros G.Saray'a gelmeden önce de hayranıydım evet , 3 yıla yaklaşıyor oda evet. Ama bu G.Saray sevgimin önüne gectiği anlamına da gelmez.

Son cümlen içinde bazı konuları bilmeden yorum yapman gerçekten yanlış oluyor.

Bundan sonra tartısmalara girmeyeceğim.

Bu son cümlelerin bile Elit üyeliğinin neden elinden alındığının kanıtı

3 Senede 3 milyon kere ceza/ihrac/mod/elit/tecrubeli vs oldum da senin kadar bos bir eleman gormedim.

Bu ne lo? Biz de barosun sexy bacaklarini begenmiyordun diye yanilgi icindeydik.Bir futbolcunun zaten stilini begenir/begenmessin.

Hem sonra stilini mi degisti hayirdir niye sevmeye basladin? Stilini surekli degisti de yine sevmedin mi?

Bu kisir dongu icinde debelenip durma,zorlama da,sevmiyorsan sevmiyorsundur,bir seyler iddia edersin,biz de cevabini veririz,kervan yurur.

Ooo hocam hiç karıştırma bence:)

Geri
Üst Alt