# Shabani Nonda

Cevap: #20 Shabani Nonda

nonda'nın kronik sakatlığı nüksetmezse sıkıntı yaşamayız gibime geliyor ama bi sakatlanırsa ........

nonda'nın kronik sakatlığı nüksetmezse sıkıntı yaşamayız gibime geliyor ama bi sakatlanırsa ........

Nonda´nın kronik sakatlığı yokki

Monacoda-PSG maçında geçirdiği ağır sakatlık sebebiyle eski hız ve fizik gücünde değil sadece

Kronik sakatlığı olsa gönderilirdi . Takımda tutmazlardı

Nonda Baros'un yokluğunda en az 10 gol atar.

Nonda 20 küsür maçı 90 dk bitiremez o çıkarken oyuna kim girecek merak ediyorum

Bugun Keıta´nın yokluğunda gol konusunda zorlanabilir Nonda

Keıta ile çok iyi bir uyumu vardı . Geçen seneki Lincoln- Baros uyumunu hatırlatıyor bana Lincoln´un yokluğunda geçen sene ligin 2. yarısında Baros gol konusunda zorlanmıştı. Umarım bugun Nonda Keıta´nın yokluğunda zorlanmaz gol konusunda

Bugun Keıta´nın yokluğunda gol konusunda zorlanabilir Nonda

Keıta ile çok iyi bir uyumu vardı . Geçen seneki Lincoln- Baros uyumunu hatırlatıyor bana Lincoln´un yokluğunda geçen sene ligin 2. yarısında Baros gol konusunda zorlanmıştı. Umarım bugun Nonda Keıta´nın yokluğunda zorlanmaz gol konusunda

Keita'nın olmaması dezavantaj ama şöyle de bir durum var;Arda Nonda'yla,Elano Baros'la daha iyi anlaşıyor.Arda'nın olması performansını arttırabilir.

Attığı gol 1.sınıf santrafor golü.Kaleciye uzak köşeyi gösterdi,yakın köşeye bıraktı topu.

Nonda bu sezon gol kralı olur.

Nonda'dan 2.yarı istediğim topu biraz daha hızlı kullanmasıdır.Onun dışında zaten vurduğu gol oluyo :p

Baros a göre Nonda´yı değerlendirmeyin arkadaşlar

Baros ve Nonda farklı tarz oyuncular Baros´un yaptığı işleri Nonda´dan beklerseniz hata olur

Bir tek ben mi beğenmedim?

İlk yarıda çok çok fazla pas hatası yaptı. Hız konusuda büyük handikap.

Tek kusuru süratli olmaması onun dışında Baros'u aratmaz.

Gol dışında hiç birşey yapmadı ama helal olsun golünü yazdı

Geri
Üst Alt