# Shabani Nonda

Cevap: #20 Shabani Nonda

Yaş kaç diye sormuştum daha önce soruyu değiştiriyorum

IQ kaç ?

Beni sorgulayamayacağın kadar çok.Olum bi kere forumda açtığın topicler söylediğin tüm yorumlar elinde patladı hala gelip yorum yapıon ya insanda haya utanma olur:D

Sende olmasan kiminle eğleneceğim yaw...Hadi Mod. abilerine şikayet et ağla belki 1 ay daha ceza yerim.

Beni sorgulayamayacağın kadar çok.Olum bi kere forumda açtığın topicler söylediğin tüm yorumlar elinde patladı hala gelip yorum yapıon ya insanda haya utanma olur:D

Sende olmasan kiminle eğleneceğim yaw...Hadi Mod. abilerine şikayet et ağla belki 1 ay daha ceza yerim.

Tamam IQun kaç anladım

Hadi bas git şimdi senin gibilerle uğraşacak vaktim yok

Dün yine çok olumlu oynadı.Çok seviyorum bu adamı.

Kreşe çevirdiniz burayı. :o

29x7o9.jpg

:D :D

Efendi ve profesyonel adamlara ihtiyacımız var, Nonda olumlu işler yapıyor sahada, golleride her maç atcak değil ya, elbet atamadığı zamanlar olcaktır.

Hadi lan şimdi bi daha ceza alcan oturacan sonra aşağıya :D :D

Kimisi sansürle argo yazar ceza alır böyleleride her üyeye hakaret eder ama adminler görmez aferin Galatasaray'ın taraftar forumu yöneticilerine yakısmıyor bunları sana degil karsındakine dedim atakan arkadasım

Kimisi sansürle argo yazar ceza alır böyleleride her üyeye hakaret eder ama adminler görmez aferin Galatasaray'ın taraftar forumu yöneticilerine yakısmıyor bunları sana degil karsındakine dedim atakan arkadasım

Forumdaki her yorumu görme imkanımız yok tahmin edebileceğin üzere.

Bunun için " report " tuşu koymışuz.

Böyle mesajları görünce basın şikayet edin . Çok mu zor ? :mad:

Geri
Üst Alt