# Shabani Nonda

Cevap: #20 Shabani Nonda

Hata olduğunu nerden biliyorsun ki hata diyorsun:allaalla6vr:

Keita´nın temel özelliklerine baktığımızda Keıta kanat adamı başka bir açıklaması yok bunun bunu anlamak için futbol uzmanı olmaya gerek yok Keıtayı forvete alıp fantezi yapmaya gerek yok

Kewell´da solda çok daha etkili ve bu sistemde 4-3-3ün soluna cuk oturan bir adam ama forvete koyarsan ne top tutar nede dribling yapar

Nonda´da gol atamasada çok faydalı oldu son maçta

Keita´nın temel özelliklerine baktığımızda Keıta kanat adamı başka bir açıklaması yok bunun bunu anlamak için futbol uzmanı olmaya gerek yok Keıtayı forvete alıp fantezi yapmaya gerek yok

Kewell´da solda çok daha etkili ve bu sistemde 4-3-3ün soluna cuk oturan bir adam ama forvete koyarsan ne top tutar nede dribling yapar

Nonda´da gol atamasada çok faydalı oldu son maçta

Peki Nonda ilk 11de başladığı maçlarda mı yoksa sonradan girdiği maçlarda mı verimli oldu ?

Ama Nonda'nın sonradan girdiğinde etkili olmasının üstünde Baros'un etkisi büyük.

Doğru ama Baroş yok Nonda da denendi ilk 11'de bana böyle daha verimsiz gibi geliyor fener maçından sonra eski saldırgan halimizi göremiyorum belkide Keitanın yokluğundan olabilir

Bence ilk 11 lerde değişiklik yapmakta fayda var

Ama Nonda'nın sonradan girdiğinde etkili olmasının üstünde Baros'un etkisi büyük.

Katılıyorum Baros rakibi çok yıpratıyordu topları ezse dahi, sonrasında Nonda girip ilerde rahat top tutuyorduk ve rahatça gol atıyordu Nonda.

Kewell başlasa hata olmaz, aksine bence daha da iyi olur. Nonda her maç 11 oynayacak değil. Kewell'ında bitiriciliği süper. Son maçtada zor pozisyonda süper bi bitiricilik örneği sergiledi resmen ve golünü attı.

Shaban ustaya ayib etmeyiniz.

Katılıyorum Baros rakibi çok yıpratıyordu topları ezse dahi, sonrasında Nonda girip ilerde rahat top tutuyorduk ve rahatça gol atıyordu Nonda.

Kewell başlasa hata olmaz, aksine bence daha da iyi olur. Nonda her maç 11 oynayacak değil. Kewell'ında bitiriciliği süper. Son maçtada zor pozisyonda süper bi bitiricilik örneği sergiledi resmen ve golünü attı.

Usta Kewell forvete geçtiği an verimi düşüyor görmek zor mu bunu ?

Ne top tutabiliyor nede Dribling ve pres yapabiliyor

Kewellın özellikleri tam 4-3-3ün sol kanadı için ideal

En uçta Keita oynar eğer Nonda ve Baros yoksa.Ama bence Nonda ile Keita'yı beraber oynatmakta fayda var bu maçta.Bursa'nın da üzerimize geleceğini düşünürsek 2 siyahi oyuncumuzun uyumu bizi sonuca götürebilir.

Yok hacı onu demiyorum yani Nonda her maç 11 oynayacak değil, ara ara Kewell'da oynayabilir yani. Bitiricliği felan yüksek oynarsada sorun olmaz diyorum.

Bakıyorumda 2 maç gol atamadın diye Kewell´ı , Keıta´yı forvete koyan , Baros nerdersin diye bağıranlar var (Barosu bende çok özledim tamamda bu kadar söylenmesi Nondaya olan güvensizliği gösterir )

Boz artık suskunluğunu Anakonda sana güvenmeyenleri utandır;)

Kimse 2 mac gol atamadigi icin Nondaya laf atmiyor.

Nonda ard arda gelen maclari 90 dakika gøturemiyor yok yipraniyor.

Nonda køtu oynuyor demiyoruz. Nonda sonradan girse daha verimli olur diyoruz.

Nonda bitik bir defansa karsi kullanabilecegin en iyi forvetler arasindadir. Ama 90 dakika oynayinca yoruluyor.

Kimse 2 mac gol atamadigi icin Nondaya laf atmiyor.

Nonda ard arda gelen maclari 90 dakika gøturemiyor yok yipraniyor.

Nonda køtu oynuyor demiyoruz. Nonda sonradan girse daha verimli olur diyoruz.

Nonda bitik bir defansa karsi kullanabilecegin en iyi forvetler arasindadir. Ama 90 dakika oynayinca yoruluyor.

:rolleyes: :rolleyes:

Kendinize gelin la doverin ikinizi de :o

Geri
Üst Alt