# Shabani Nonda

Cevap: #20 Shabani Nonda

şaşırmamak mümkün degil ben bjkye fenere gülüyorum güizadan dolayı gökhan zandan dolayı su takımın gülünecek yönüde nonda ve karandır ikiside bu takımda top bile toplayamaz kendini kandıran gitsin polyana köyünde yaşasın

şaşırmamak mümkün degil ben bjkye fenere gülüyorum güizadan dolayı gökhan zandan dolayı su takımın gülünecek yönüde nonda ve karandır ikiside bu takımda top bile toplayamaz kendini kandıran gitsin polyana köyünde yaşasın

Allahtan önlerinde Baros var.Düşünsene verdigin örneklerdeki oyuncular onların as oyuncuları :D önlerinde adam yok :p

iki aydir soyluyorum; bu nonda ile umit karan'i koy uçaga gonder 3. lige

Nonda gerçekten kötü oynuyor..Ama bu kalitesizliğinden değil isteksizliğinden yoksa istekli bir nonda bu ligin elite oyuncularındandır..Ayrıca yavaş değil isteksiz oynadığı zamanlar yavaş gözüküyor..

Bence iyi basıyor ama ayağında eskisi kadar çok top tutamıyor...

Bir insan 100 Küsür Sahada Kalıp Tek bir Olumlu iş Yapmazmı?

Nondadan Aklımda Kalan Tek Şey 71. Dışarıya Vurduğu Şut Ve Her Topu Alıp ya pas hatası yapması yada Aynı şekilde Geriye Vermesi

Sene Sonunda Gönderilicek Listesine Konur Gibime Geliyor

nonda kafasında futbolu bitirmis ve jübilesini yapmış... bu saatten sonra bize fazla katkısı olmaz sezon sonunda gonderilip yerine özgürcan ve cafercan getirilmeli...

nonda kafasında futbolu bitirmis ve jübilesini yapmış... bu saatten sonra bize fazla katkısı olmaz sezon sonunda gonderilip yerine özgürcan ve cafercan getirilmeli...

iste dusunce bu renkdas, iki piril piril oyuncularin var, sahada gezinen nonda'dan gol bekliyoruz

Böyle zenci basketçi ayarında sahada gezmesi insanı kıl ediyor hani.

Nonda hakkinda kotu yorum yapanlarin yarisi 3 gun once Denizli macindan sonra Nonda morallendi,eskisi gibi olacak diye yaziyorlardi.Medyada nasil skor yazari varsa bu forumdada oyle skor yazarlari var.Benim gorusum hep gitmesinden yanaydi.Arada 2-3 tane gol atacak diye takimin hizli oyununu bozmasina izin verilmemeli ve sezon sonu gonderilmeli.

Nonda 60yaşında adam gibi oynuyor.kesinlikle gitmeli bu takımın forveti değil.bu takımın oyununu yavaşlatıyor.orta sahanın dilinden anlamıyor.gençlerin önünü tıkıyor.bence hemen gitmeli,ümitin de ondan bi farkı yok pek.

Denizli'de attığı müthiş gol fikrimi değiştirmedi genel anlamda katkısı yok!

Ümit Karan'dan daha yararlı oynadığını düşünüyorum açıkçası.Sürekli forma şansı bulduğu takdirde de bu şansı değerlendirir,Baros'la beraber coşar.Buna inanıyorum ben.

Ümit Karan'dan daha yararlı oynadığını düşünüyorum açıkçası.Sürekli forma şansı bulduğu takdirde de bu şansı değerlendirir,Baros'la beraber coşar.Buna inanıyorum ben.

Aynen Ümitte ağır Nonda da ve Skibbe Nonda yı ortasaha oynatıyor forvet arkası ve bu bölgeyi kaldıramıyor Nonda.

İleri uçta Ümitin yerine oynasa çok daha faydalı olur...

Geri
Üst Alt