# Shabani Nonda

Cevap: #20 Shabani Nonda

Nonda her gol atamadığı maç , kaçırdığı gol ve kaptırdığı top sonrası tarataftarlardan ıslık almaya başladı

Değişiklik yapılırken Nonda´nın suratındaki ifadeye dikkat ettim adam moral olarak 0 idi

Haftayada kötü oynarsa taraftarlar tarafından artık resmen günah keçisi ilan edilir ve yine geçen sene gibi kaybederiz onu

Nonda haftaya yedek başlamalı bence biraz dinlenmeye ve rahatlamaya ihtiyacı var

Nonda devre arası başka takıma bedavaya verilmeli.Yeter artık.Karşı karşıya atamazsan,şut çekemezsen,süratli değilsen,adam geçemezsen,duracağın yeri bilemiyorsan ve yaşın 35 ise Galatasarayda ne işin var.Dün akşamı zehir etti bize.

nonda devre arası başka takıma bedavaya verilmeli.yeter artık.karşı karşıya atamazsan,şut çekemezsen,süratli değilsen,adam geçemezsen,duracağın yeri bilemiyorsan ve yaşın 35 ise galatasarayda ne işin var.dün akşamı zehir etti bize.

her harfine katılıyorum

Nonda devre arası başka takıma bedavaya verilmeli.Yeter artık.Karşı karşıya atamazsan,şut çekemezsen,süratli değilsen,adam geçemezsen,duracağın yeri bilemiyorsan ve yaşın 35 ise Galatasarayda ne işin var.Dün akşamı zehir etti bize.

Yeni kurbanımız Nonda değilmi?. Gol atarken gönüllerde bir tane, atamadığı zaman forvet değil kovulması lazım. Tekrar ıslıklayın bundan sonraki maçta kötü oynarsa. Kafasına şişe atın hatta. Nede olsa forvet falan değil. (Ama nedense takımın en golcü oyuncusu kendisi.) Şu ana kadar bize ne hizmeti vermişki? Zaten sorunlu bir oyuncu hiç sevilmiyor takım içinde. Her haliyle takıma zarar!

Sevmiyor olabilirsiniz bari saygı gösterin bu adama.

Yeni kurbanımız Nonda değilmi?. Gol atarken gönüllerde bir tane, atamadığı zaman forvet değil kovulması lazım. Tekrar ıslıklayın bundan sonraki maçta kötü oynarsa. Kafasına şişe atın hatta. Nede olsa forvet falan değil. (Ama nedense takımın en golcü oyuncusu kendisi.) Şu ana kadar bize ne hizmeti vermişki? Zaten sorunlu bir oyuncu hiç sevilmiyor takım içinde. Her haliyle takıma zarar!

Sevmiyor olabilirsiniz bari saygı gösterin bu adama.

Ben futbolcunun kafasına birşey atanları kınıyorum.Bu taraftar Hasan Şaşa bile madde atı o zaman nerdeydiniz.Nonda en çok gol atan adam değil şimdi kewell bile yakaladı onu ve baroş sakat.Rejkard bile ardayı forvet oynattı ve onu oynatmadı bu artık onunda nondadan ümidini kestiğini gösterir ve çok beğendiysen al da kendi takımında oynat bize eziyet etmesin.

Ben futbolcunun kafasına birşey atanları kınıyorum.Bu taraftar Hasan Şaşa bile madde atı o zaman nerdeydiniz.Nonda en çok gol atan adam değil şimdi kewell bile yakaladı onu ve baroş sakat.Rejkard bile ardayı forvet oynattı ve onu oynatmadı bu artık onunda nondadan ümidini kestiğini gösterir ve çok beğendiysen al da kendi takımında oynat bize eziyet etmesin.

Adam sakat ve kondüsyonu yerinde değil her maç üst üste oynayamıyor işte. Oynadığı zamanda elinden gelenin en iyisini vermeye çalışıyor. Sessiz sedasız profosyonelce hizmet ediyor takımına 3 senedir. Neredeyse 1,5 sezon yedek kaldı gıkı çıkmadı. Ama dün iki top kaybetti diye ıslıklandı ve bugün yerden yere vuruluyor. Bazı şeyleri yazarken 2 kere düşünün.

Takıma bu sezon en çok katkıyı veren oyuncuların başında geliyor. 15 gol atmış sezon başından beri hemde bu haliyle. Asistlerini saymıyorum bile.

Aslında bu sitem Nondaya değil yöneticilerimize olmalı

Bu takımda kimse robot değil

Herkes sakatlanabilir formsuz olabilir

Baroş gibi bir forvetin yedeği sadece Nonda olmamalıydı

Adam sakat ve kondüsyonu yerinde değil her maç üst üste oynayamıyor işte. Oynadığı zamanda elinden gelenin en iyisini vermeye çalışıyor. Sessiz sedasız profosyonelce hizmet ediyor takımına 3 senedir. Neredeyse 1,5 sezon yedek kaldı gıkı çıkmadı. Ama dün iki top kaybetti diye ıslıklandı ve bugün yerden yere vuruluyor. Bazı şeyleri yazarken 2 kere düşünün.

Bu yazdıkların bile Nondanın Galatasarayda oynayamaz olduğunun kanıtıdır bence cevabı içinde.

Takıma bu sezon en çok katkıyı veren oyuncuların başında geliyor. 15 gol atmış sezon başından beri hemde bu haliyle. Asistlerini saymıyorum bile.

Semih ben Nonda´yı en çok savunanlardan biriyim ama Nonda deplasmandaki Dinamo Bükreş maçından geçen süreye kadar hiçbir şey oynamadı .

eleştiriyi hakedecek bir performans gösterdi maalesef

Tabi Şerif Vural gibiler olayı abartıyor . Zaten Şerifin beğendiği bir topçuyu bu 2 gözüm daha görmedi

Nonda forvet oyuncusu gibi oynamıyor. Orta sahaya kadar geri geliyor. Yaşıyla ilintili olarak çok ağır kaldığı için ataklarımızı yavaşlatıyor. En iyi yaptığı iş topu saklamak. Bunu çok iyi yapıyor çünkü fizik olarak kuvvetli.

Yaşı itibariyle haftada 2 maç kaldıracak bir adam değil ama ben seviyorum Nonda'yı.

Nonda forvet oyuncusu gibi oynamıyor. Orta sahaya kadar geri geliyor. Yaşıyla ilintili olarak çok ağır kaldığı için ataklarımızı yavaşlatıyor. En iyi yaptığı iş topu saklamak. Bunu çok iyi yapıyor çünkü fizik olarak kuvvetli.

Ne yapsın adam top tutamıyoruz ayağımızda.

Tank gibi yavaş ayrıca son maçlarda çokda etkisiz.

Bunlar 3 kişi bir adamı tutamıyorlar,Nonda tek başına 3 adamla kapışıyor!

Nonda'da Galatasaray'a karşı çok acımasız geçen senede çok kötüydü gerçi bir sakatlığı var iki maç üstüste kaldıramıyor diye biliyorum.

Nonda'da Galatasaray'a karşı çok acımasız geçen senede çok kötüydü gerçi bir sakatlığı var iki maç üstüste kaldıramıyor diye biliyorum.

Oynadığı maç sayısı ve attığı gol ortada,acımasız olan taraftar,işine gelince Anakonda olur,işlerine gelmeyince tank olur,anlamadım gitti Nonda hep aynı yararlı bir adam,tamam son maçlarda çok top ezdi ama bu yani Nonda ekstrem ne bekliyorlar anlamıyorum,hep böyleydi.Şu söze ayar oluyorum ''Çok yavaş'' Ulan senedir yavaş bu adam,bunu biliyorsun zaten.

Geri
Üst Alt