# Shabani Nonda

Cevap: #20 Shabani Nonda

Hayatlarında tek santrafor oynamanın ne manaya geldiğini inatla anlamamaya çalışan var kimisi diyor ki çok geri geliyor top almaya,o adam kendinden harcıyor da geriye geliyor,niye topa basayım ki hücumda çoğalalım bunu anlamayan kıt beyinler mevcut,adamın hiç gelmemesi lazım top gelse ileri adam gibi geri niye gelsin gerizekalı mı Nonda!

Oynadığı maç sayısı ve attığı gol ortada,acımasız olan taraftar,işine gelince Anakonda olur,işlerine gelmeyince tank olur,anlamadım gitti Nonda hep aynı yararlı bir adam,tamam son maçlarda çok top ezdi ama bu yani Nonda ekstrem ne bekliyorlar anlamıyorum,hep böyleydi.Şu söze ayar oluyorum ''Çok yavaş'' Ulan senedir yavaş bu adam,bunu biliyorsun zaten.

Aslında suç Nonda'da değil zaten kapasitesi belli yönetim Nonda'nın şartlarını biliyordu para durumlarını bilmiyorum ama bir tane türk forvet bulması gerekirdi yapılan o kadar harcamayı 3 maçtır çöpe atıyoruz belki ligde vurup geçebilirdik.

Öyle gönder demek kolay Göndermek en kolay iş

Baros döndüğünde her maç iyi oynayacak diye bir kural yok mesela ilk yarıdaki Denizli, Ankara ve Kasımpaşa maçındaki oynadığı rezil oyunları yeniden oynayabilir . Baros´ta insan her maç formda olacak diye bir kural yok . O zaman Nonda´ya çok ihtiyacımız olabilir

Bu adamı kazanmalıyız . Sene başında nasıl kazandıysak yine kazanmalıyız Moralini yerine getirmeliyiz ,destek vermeliyiz Bu sene kalmalı Nonda zaten son senesi sezon sonu gidecek artık ama bu sezon çok ihtiyacımız var ona gerçekten

rezili kötü anlamında kullandım

Her yerde Barosa antipatim var gibi şeyler söylemeyin bana

Niye Barosa antipatim olsun ? Canımı sıkmaya başladı bu durum

Bilmiyorum antipatin var mı yok mu orası senin bileceğin iş...

Yorumlardan pek öyle anlaşılmıyor

Bilmiyorum antipatin var mı yok mu orası senin bileceğin iş...

Yorumlardan pek öyle anlaşılmıyor

Ben Galatasaray formasını terleten ve arma için mücadele eden her futbolcuyu severim ve ayrım yapmam ama performanslarını eleştirme hakkım var .

Bu böyle bilinsin

Asıl ayrım yapan sizsiniz yabancı hayranlığınızdan dolayı Arda´dan daha az mücadele eden ve son maçlarda Arda´dan daha kötü oynayan Kewell´ı öve öve bitiremeyip kendi öz evladımı olan ve Kewelldan daha çok mücadele eden ve daha iyi oynayan Arda´yı yerden yere vurarak

Yanlış anlama hocam senin için değil genel olarak dedim bunu ;) Çok iyi gözlemledim son haftalarda bu olayı

Ben Galatasaray formasını terleten ve arma için mücadele eden her futbolcuyu severim ve ayrım yapmam ama performanslarını eleştirme hakkım var .

Bu böyle bilinsin

Asıl ayrım yapan sizsiniz yabancı hayranlığınızdan dolayı Arda´dan daha az mücadele eden ve son maçlarda Arda´dan daha kötü oynayan Kewell´ı öve öve bitiremeyip kendi öz evladımı olan ve Kewelldan daha çok mücadele eden ve daha iyi oynayan Arda´yı yerden yere vurarak

Yanlış anlama hocam senin için değil genel olarak dedim bunu ;) Çok iyi gözlemledim son haftalarda bu olayı

Onları diyen halt yemiş :D :asd:

Nonda dan hala ümit bekleyen adamın futbol bilgisinden şüphe ederim.

Öyle gönder demek kolay Göndermek en kolay iş

Baros döndüğünde her maç iyi oynayacak diye bir kural yok mesela ilk yarıdaki Denizli, Ankara ve Kasımpaşa maçındaki oynadığı rezil oyunları yeniden oynayabilir . Baros´ta insan her maç formda olacak diye bir kural yok . O zaman Nonda´ya çok ihtiyacımız olabilir

Bu adamı kazanmalıyız . Sene başında nasıl kazandıysak yine kazanmalıyız Moralini yerine getirmeliyiz ,destek vermeliyiz Bu sene kalmalı Nonda zaten son senesi sezon sonu gidecek artık ama bu sezon çok ihtiyacımız var ona gerçekten

Ben ölü den ümit beklerim,Nonda dan ümit beklemem.GS taraftarları içinde Nonda dan bişeyler bekleyen tek taraftarsın heralde.Forvetsiz çıksak bişey farketmiyo hani.O olsada olmasada gol atamıyoruz.

Ben ölü den ümit beklerim,Nonda dan ümit beklemem.GS taraftarları içinde Nonda dan bişeyler bekleyen tek taraftarsın heralde.Forvetsiz çıksak bişey farketmiyo hani.O olsada olmasada gol atamıyoruz.

Yoo sadece ben değilim

Olaya gelirsek ümitliyim neden mi ?

Bir Antep maçı gördüm Nonda´da çok iyi oynadı ve korku içinde maç izlerken rahatlamamızı sağladı , bir Ankara maçı gördüm yine çok iyi bir oyun oynadı buda yetmedi ve attığı golle gemisini kurtardı , Bir Kasımpaşa maçı gördüm kabus gibi geçen maçta girdi ve kabus gibi geçen maçta yüzümüzü güldürdü

2 sene önce bir Rize maçı hatırlıyorum 3 güzel gol attı ve müthiş bir oyun oynadı

O maçtan sonra fenerli bir arkadaşımın "Nonda gibi bir forvetiniz olduğu için çok şanslısınız keşke bizde Kezman yerine Nonda olsaydı Alex ile coşardı "dediğini hatırlıyorum

Bir fener maçı hatırlıyorum 2 sene önce müthiş bir oyun , galibiyet golu ve şampiyonluk yolunda dev bir adım

Hatırlıyorum vs vs

İşte bu yüzden Nonda´dan ümitliyim Sizin gibi 3 maçla oyuncu silen skor taraftarı değilim

Bilmem anlatabildimmi

Nonda dan hala ümit bekleyen adamın futbol bilgisinden şüphe ederim.

Öncelikle kimsenin futbol bilgisini değerlendirmek kimsenin haddi değil.

Beklemekten kastınız ne ?

Nonda'nın gol atamayacağından mı şüphe ediyorsunuz , performansından mı ?

Takım iyi olursa , Nonda istekli olursa Nonda gol atar.

Takım kötü olrusa , Nonda iyi olursa yine Nonda gol atar ama

Takımda Nonda'da kötü şu aralar.

Zaten Nonda'nın bu sistemde öyle 20-30 maç 11'de başlayacak halde bir adam olmadığı çok açık.

Bu haliyle , 60'dan sonra oyuna girer ya da çok çok kalitesiz takımlara karşı 11'De başlar , mecburi bir durum yoksa.

E bu haliyle diyoruz , 6 yıl önceki haliyle olsa Galatasaray'da işi ne ?

Yoo sadece ben değilim

Olaya gelirsek ümitliyim neden mi ?

Bir Antep maçı gördüm Nonda´da çok iyi oynadı ve korku içinde maç izlerken rahatlamamızı sağladı , bir Ankara maçı gördüm yine çok iyi bir oyun oynadı buda yetmedi ve attığı golle gemisini kurtardı , Bir Kasımpaşa maçı gördüm kabus gibi geçen maçta girdi ve kabus gibi geçen maçta yüzümüzü güldürdü

2 sene önce bir Rize maçı hatırlıyorum 3 güzel gol attı ve müthiş bir oyun oynadı

O maçtan sonra fenerli bir arkadaşımın "Nonda gibi bir forvetiniz olduğu için çok şanslısınız keşke bizde Kezman yerine Nonda olsaydı Alex ile coşardı "dediğini hatırlıyorum

Bir fener maçı hatırlıyorum 2 sene önce müthiş bir oyun , galibiyet golu ve şampiyonluk yolunda dev bir adım

Hatırlıyorum vs vs

İşte bu yüzden Nonda´dan ümitliyim Sizin gibi 3 maçla oyuncu silen skor taraftarı değilim

Bilmem anlatabildimmi

Kim 3 maçta siliyo Nonda yı ya.Nonda iyi oynarken bile bu tür yazıları yazdım.Aksini bulursun göster böyle yorumumu foruma girmicem bir daha.2 sene önce müthiş bir oyun diyorsun,Volkan o mallığı yapmasa zaten gol olmucak.Bırakta boş kaleye o kafayı soksun artık demi.

Öncelikle kimsenin futbol bilgisini değerlendirmek kimsenin haddi değil.

Beklemekten kastınız ne ?

Nonda'nın gol atamayacağından mı şüphe ediyorsunuz , performansından mı ?

Takım iyi olursa , Nonda istekli olursa Nonda gol atar.

Takım kötü olrusa , Nonda iyi olursa yine Nonda gol atar ama

Takımda Nonda'da kötü şu aralar.

Zaten Nonda'nın bu sistemde öyle 20-30 maç 11'de başlayacak bir adam olmadığı aşikar.

Bu haliyle , 60'dan sonra oyuna girer ya da çok çok kalitesiz takımlara karşı 11'De başlar , mecburi bir durum yoksa.

E bu haliyle diyoruz , 6 yıl önceki haliyle olsa Galatasaray'da işi ne ?

Neden kimsenin futbol bilgisini yargılamak,kimsenin haddi değil.Bu konuda çok hassas isen bütün futbol yorumcularına mail çekmen gerek;)Nonda bu takımın golcüsü değil,bunu söylerim.Nonda üst üste goller atarkende bir kere bile destek çıkmadım.Bize Podolski gibi forvetler lazım.Geçti Nonda nın devirleri

Neden kimsenin futbol bilgisini yargılamak,kimsenin haddi değil.Bu konuda çok hassas isen bütün futbol yorumcularına mail çekmen gerek;)Nonda bu takımın golcüsü değil,bunu söylerim.Nonda üst üste goller atarkende bir kere bile destek çıkmadım.Bize Podolski gibi forvetler lazım.Geçti Nonda nın devirleri

Bu forumda kimse ;

Sen, futbol cahilisin

Sen toptan çakmıyorsun.

Pauhadhauh yoruma bak.

gibi yorumlarla başkalarının futbol bilgisini yargılayamaz , dalga geçemez.

Konuya geldiğimizde ; Taraftarın görevi takımını , takımındakileri koşulşuz , şartsız desteklemektir.

Nonda'nın görevi en basitinden gol atmak , attırmak.

Görevini yapan bir insana neden destek olunmaz ? :allaalla6vr:

Semih ben Nonda´yı en çok savunanlardan biriyim ama Nonda deplasmandaki Dinamo Bükreş maçından geçen süreye kadar hiçbir şey oynamadı .

eleştiriyi hakedecek bir performans gösterdi maalesef

Tabi Şerif Vural gibiler olayı abartıyor . Zaten Şerifin beğendiği bir topçuyu bu 2 gözüm daha görmedi

Sana hemen sayayım,uğur uçar,sabri,mehmet topal,emre güngör,arda turan,emre aşık,servet,keita,baroş,eskilerden Hakan Şükür,Hasan şaş,mondragon,taffarel.Bunların ortak özellikleri mağlubiyeti kabul etmemeleri,GALATASARAYI PARA İÇİN DEĞİL GÖNÜLDEN SEVMELERİ.Bir futbolcu zaman zaman kötü oynayabilir ama mücadele etmesi benim için birinci önceliktir.

Sana hemen sayayım,uğur uçar,sabri,mehmet topal,emre güngör,arda turan,emre aşık,servet,keita,baroş,eskilerden Hakan Şükür,Hasan şaş,mondragon,taffarel.Bunların ortak özellikleri mağlubiyeti kabul etmemeleri,GALATASARAYI PARA İÇİN DEĞİL GÖNÜLDEN SEVMELERİ.Bir futbolcu zaman zaman kötü oynayabilir ama mücadele etmesi benim için birinci önceliktir.

Bak kardeşim adam 32 yaşında bu 1

2 kez çapraz bağlarından ameliyat oldu bu 2

Nonda tarzı adamlar zaten fazla koşmaz Nonda tarzı adamların asıl görevi defansı yıpratmak değil takımı oynatmaktır örn : Semih , Dzeko, Kanaoute vs

Dzeko çok mu koşuyor ? Yada Kanaoute ? Buda 3

Şimdi bu maddelere baktığımızda bu adamdan öküz gibi koşmasını beklemek hata olur + Nonda Galatasarayı çok seviyor ve önemsiyor

Ben buna inanıyorum

Ayrıca para için değil demişsin bu yabancılar para için geliyor bu ülkeye

Mesela fener yarın Milan Baros´a yada Harry Kewell´a 4 milyon avro yıllık teklif etsin bak bakalım Baros yada Kewell 1 dk duruyormu bu klubte

Nonda 2 metre önüne atılan toplara niye koşmaz hala anlamış değilim. 2 metre Nonda için nedirki? 2 bilemedin 3 adım. 3 adım atıp o topları almaktan aciz bir duruma geldi ne yazıkki. Sırf bu nedenle kaç tane pozisyon başlamadan bitti son maçlarda. Hayır şöyle 8-9 metre önüne atılsa da depar atması gerekse "tamam yaşlı oyuncu, yapı olarak da ağır o toplara yetişemeyebilir" diyeceğim ama tam 2 metre önüne top atıldı İbb maçında. O topa koşmadı ve top stopere kadar gitti. Yine bu şekilde kendim stadda canlı izlediğim Sivas, Manisa, İbb maçlarından biliyorum pek çok top atıldı önüne ama bu toplara hareketlenmedi. Koşması için illa Keita'nın mı pas atması gerekiyor anlamıyorum. Panathinaikos maçında Keita oyuna girince Keita'nın attığı her topa vargücüyle koştu, üstelikte 70. dakikadan sonra. Çok ilginç bir durum bence. "Keita yoksa ben de yokum." diyor adeta.

Geri
Üst Alt