# Shabani Nonda

Cevap: #20 Shabani Nonda

Bak kardeşim adam 32 yaşında bu 1

2 kez çapraz bağlarından ameliyat oldu bu 2

Yani bunlar olunca iyi forvet mi oluyor aslında saydıklarınla onun iyi olmadığını söylüyorsun ama farkında değilsin ve mondragon mesela daha fazla para verilmesine rağmen beşiktaşa gitmemişti ve sahada tribünleri çoşturan bir yapısı vardı.Nondayı görünce sahada uykum geliyor.Bir topa koşarken yarım saat geçiyor.

Baros, bizim için çok önemli bir futbolcu. Onun dışında belirli bir döneme kadar bireysel olarak değil takım olarak iyi performans sergiledik. Bazı maçlarda Nonda da sonradan oyuna girerek goller atmayı başardı. Takım olarak bir düşüş yaşandı. Otomatikman etkiledi takımı, güven eksikliği yaşandı. Önümüzdeki maça en iyi şekilde hazırlanıp galip gelerek güvenimizi geri kazanmak istiyoruz.

Hocamız Anti Nonda Fan clube gereken cevabı vermiştir sanırım

"Baros sakatlandı nonda da onun boşluğunu dolduramadı. O yüzden düşüş yaşadık" diyecek hali yoktu...

Baros varken Nonda, Nonda varken Baros'u arıyoruz. :)

Nonda iyi golcü ama defansı rahatsız eden defansı yoran bir golcü değil top kendine gelsin diye bekliyor topu.

Hız yok! Çabukluk yok! Güç yok! Hırs yok! Mücadele yok! Yok! Yok! Yok! Haftalardır taraftarı kanser edecek şekilde top oynuyor! Tak sepeti koluna, herkes yoluna.. Galatasaray'ın forveti böyle olmaz, olamaz!!!

Hız yok! Çabukluk yok! Güç yok! Hırs yok! Mücadele yok! Yok! Yok! Yok! Haftalardır taraftarı kanser edecek şekilde top oynuyor! Tak sepeti koluna, herkes yoluna.. Galatasaray'ın forveti böyle olmaz, olamaz!!!

Neden sence? Arka arkaya 90 dk oynayamıyor.

Doğru düzgün tek bir 90 dakika oynayamıyor; ne arka arkayası? Baros'un gözünü seveyim. Oyuna girmiş hayalet gibi dolanıyor! Galatasaray'ın forveti böyle mi olmalı?

Bu adamın performansı kışları hep düşüyor.

Doğru düzgün tek bir 90 dakika oynayamıyor; ne arka arkayası? Baros'un gözünü seveyim. Oyuna girmiş hayalet gibi dolanıyor! Galatasaray'ın forveti böyle mi olmalı?

Baros da öyleydi merak etme. İkiside istikrarlı değil. Nonda da Baros da bir gün iyi bir gün kötü.

Baros da öyleydi merak etme. İkiside istikrarlı değil. Nonda da Baros da bir gün iyi bir gün kötü.

Baros'un bir gün olsun mücadele etmediğini görmedim! Sahada ceset gibi gezdiğini de görmedim! İyi oynar, kötü oynar o ayrı konu.. En ölü haliyle dahi tekmeye kafayı sokan, üzerindeki formanın hakkını vermek için elinden geleni yapan bir oyuncu Baros. Kimse bana Nonda'yı savunmasın! 4-3-3 ile total futbol oynamayı hedefleyen Galatasaray'ın forveti Nonda olmaz!

Baros olacaktı bugünkü maçta en az 5 gol atardık..

Hep öyle gelir biliyormusun. Ankaraspor, Ankaragücü, Kasımpaşa mnaçlarında neredeydi Baros?

Dediğim gibi forvetlerimizin günü gününü tutmuyor. Bir gün Baros birgün Nonda'yı arıyoruz. Sorunları istikrar.

Eskiden TBL de 3 amerikalı 1 Avrupalı kuralı vardı. Altta mücadele eden takımlar tek avrupalıyı genelde Pivot a alırdı. Türkiyede 5 numara olmadığından ve takımların parası olmadığından bu adamlar genelde Yugoslavyadan getirilirdi ve adının sonu iç le biterdi. Adamların sadece boyu uzun olurdu o kadar. Neyse çok zorladım galiba :)

Nondayı bu Yugoslavlara benzettim bu gün. Slow Motion oynuyor sanki. Devre arası transfer yapılmazsa Baros un formsuzluğunda yanarız.

Nonda yaşlandı artık Galatasarayda süresi doldu çok yavaşladı çok

Bi yürü git! demek istiyorum Nonda'ya. Ben girsem daha iyi oynarım be.

Arkadaşlar Nonda kötü oynuyor son maçlarda kabul ama niye Nonda´nın bittiğini bir Kasımpaşa , 2 Dinamo Bükreş , Netanya , Ankara , Antep vs maçından sonra söyleyemediniz

Şimdi mi anladınız ?

Asıl skor taraftarlığı budur işte

Demiştim maç topiğinde nedense buna cevap veren olmadı

Geri
Üst Alt