# Shabani Nonda

Cevap: #20 Shabani Nonda

Arkadaşlar Nonda kötü oynuyor son maçlarda kabul ama niye Nonda´nın bittiğini bir Kasımpaşa , 2 Dinamo Bükreş , Netanya , Ankara , Antep vs maçından sonra söyleyemediniz

Şimdi mi anladınız ?

Asıl skor taraftarlığı budur işte

Demiştim maç topiğinde nedense buna cevap veren olmadı

İstikrarsızlar. Bu kadar basit.

Gerçekten bugün çok çok kötü durumdaydı fiziği Nonda bu değil!

Bir Çaykur Rize maçı vardı 2 sene önce unutamam

Hatta Mehmet Demirkol o maçtan sonra "Keşke çıkmasaydı sağa çekiyor solla gol atıyor , sola çekiyor sağ ile gol atıyor , inanılmaz pozisyonlar hazırlıyor onu izlemek büyük keyif " demişti

Rize maçı sadece bir örnek Sinanında dediği gibi Nonda bu değil Nonda büyük oyuncu kim ne derse desin

Bu saatten sonra Nonda Galatasaray'ın forveti morveti olamaz kim ne derse desin!

Yorumsuz artık bu adam. İkinci yarıda bir ofsayt pozisyonu vardı. Onu gördükten sonra Nonda koca bir yorumsuzdur.

Yani anlamıyorum son 15-20 dk oyuna giren profesyonel bir oyuncu nasıl olurda bu kadar ağır olabilir,zaten ağırdı ama bu kadar ağır olduğunu geçen sene hatırlıyorum bir tek,bu sene ki fizik olarak en kötü maçıydı.

Bir Çaykur Rize maçı vardı 2 sene önce unutamam

Hatta Mehmet Demirkol o maçtan sonra "Keşke çıkmasaydı sağa çekiyor solla gol atıyor , sola çekiyor sağ ile gol atıyor , inanılmaz pozisyonlar hazırlıyor onu izlemek büyük keyif " demişti

Rize maçı sadece bir örnek Sinanında dediği gibi Nonda bu değil Nonda büyük oyuncu kim ne derse desin

Hakan Şükürde büyük futbolcuydu R.Carlosta ama futbolda emeklilik diye birşey var Nonda da inkar edilemez ama vakti doldu

Keita'nın Kewell'a asistini izleyin. Adam sakat sakat oynuyor zaten buna rağmen onca müdahele, künde attırma çalışmaları yıkılmıyor asist yapıyor. Nonda oyuna girmiş ilk pozisyonda rakibin rüzgarına düşüyor. Nonda oyuna girmeseydi bu maç rahat 4-5 olacaktı.

Nonda hakkındaki fikirlerim git gide esnekleşiyor.

Sezon başından beri çok dikkatli takip ediyorum.

Ha bu adam değilmiydi oyuna sonradan girip onca gol atan diyeceksiniz ama iş orda bitmiyor.

Baros'un yorduğu savunmayı Nonda golleriyle dağıtıyordu o kadar. Baros'suz bir hücum hattının bu kadar kısırlaşabileceğini kim düşünürdü ?

Rijkaard'ın da güveninin azaldığını düşünüyorum. Zira Kewell ve Keita'yı forvette oynatıyor. Yani tam istediğim gibi.

Sene sonu mutlaka gönderilmeli.

Nonda gitsin bencede ben bir post atmıştım Sivas maçından sonra

3 maç bile değil bir maç kötü oynasın taraftarımız döner diye Gerçektende öyle oldu

Gitsin Nonda Böyle efendi , sevecen bir adamın böyle hakaretler yemesine dayanamıyorum

Nonda'nın kesinlikle son senesi diri bir Nonda her zaman etkilidir gözümde ama bugün çok hayalkırıklığına uğradım mücadele anlamında.Ulan taraftarın birini sok en azından bir rakibe basar ya ayıptır!

Diri bir Nonda eskiden etkiliydi. Mesela Monaco maçlarını hatırlayın. Nonda'nın en önemli özelliği sırtı dönük top alınca topla muhteşem bir dönüş yapıp bir anda kaleci ile karşı karşıya kalıyordu. 3 sene oldu bu özelliğini Galatasaray'da kaç kere gösterdi.

Diri bir Nonda eskiden etkiliydi. Mesela Monaco maçlarını hatırlayın. Nonda'nın en önemli özelliği sırtı dönük top alınca topla muhteşem bir dönüş yapıp bir anda kaleci ile karşı karşıya kalıyordu. 3 sene oldu bu özelliğini Galatasaray'da kaç kere gösterdi.

1. sezonundaki gollerini izle bakalım.

Lincoln ayağını topa uzatmadığı zaman, rüzgarından yere düştüğü zaman kimse sesini çıkarmaz başının tacı yapar. 3 senedir bu takıma çok şeyler vermiş, sezona müthiş girmiş ve devamını getirmiş iki maç üst üste sadece 70 dk kötü gözüktü diye kovmaktan beter edelim Nonda'yı.

Bir oyuncu iyi oynar,kötü oynar ama bir oyuncu asla vurdumduymaz olamaz,buna Keita'da dahil Elano'da Kewell'da Arda'da bütün oyuncuları baz alıyorum,bugün Nonda kanımca ekmek yediği kulübüne bir nevi ihanet etti,tıp kı Bursa'da G.Zan'ın yaptığı gibi,çok peşin hükümlü konuşuyorum belki ama Nonda en azından birşeyler yapabilme gayretinde olabilirdi.

Geri
Üst Alt