# Shabani Nonda

Cevap: #20 Shabani Nonda

Dedem bile bundan daha hızlı koşar :o

Hele dönüşlerine hastayım 10 metre açı alarak dönüşleri var :o

Böyle devam ederse, sene sonu iyi bir paraya satar göndeririz.

Nonda'dan kötü haber

Galatasarayımızın tecrübeli yıldızı Shabani Nonda'nın, sakatlığının nüksetmesinden dolayı Antalyaspor karşısında oynama ihtimali zayıf!

Galatasarayımızın tecrübeli yıldızı Shabani Nonda'ya, sakatlığının nüksetmesinden dolayı dünkü antrenmanda takımdan ayrı olarak salonda özel bir çalışma programı uygulandı. Ağrılarının devam ettiği öğrenilen golcünün, Antalya maçına yetişme ihtimali zayıf.

Kaynak: Pasfotomaç

Kayseri maçında attığı golü her oyuncu atamaz.

Sene sonunda yolcu Nonda bana kalırsa.Zaten artık hayır geleceğini de zannetmem,anca tek tük goller atar sene boyunca,yedek olarak..

TSL'deki başka bi forvet olsaydı o futbolcuların arasında 8 takla atardı.(M.Yıldız hariç):D

Ben de şöyle söyleyeyim, yine başka oyuncu olsa ve ayağını öyle uzatmaya kalksa kesinlikle işte nası diyorlar ''lifim koptu, bilmemneyim döndü, kasıklarım zorlandı, sağ çapraz çikolobastik silikoon bağlarım yırtılmak üzereyken zor kurtardım'' gibi sakatlıklar yaşardı :D

Emre Belözoğlu o topa öyle vurmaya kalksa, 3 ay baldırlarını tutarak gezerdi :) Zaten izlerken içi değişik oluyor insanın, o ayak oraya uzanır uzanmasına ama öbür ayak saplanmış ve hamle birden yapılıyor, kas mı lif mi bilmem ama birşeyler muhakkak yırtılır o hamlede :)

Helal olsun Nonda'ya. birazda hızlı olsa.

Kendinizi kandıra kandıra hiç bir halta yaramayan tank gibi zor dönen adamı övüp durun bu nonda ile ümit karan ile barış ile volkan yaman ile bu takımdan hiçbir halt olmaz baroşda bunların arasında iyidir oda lincoln yokken bi halta yaramaz kusura bakmasın kimse LİNCOLN BU TAKIMIN RESMEN HERŞEYİ BİR İKİ GERCEK ADAMI AL GERİSİNİ AT ÇÖPE ASLINI İNKAR EDEN FUTBOL CAHİLİDİR BANA GELİP NONDAYI ÖVEN GİTSİN AYNADA KENDİNE BAKARAK GÜLSÜN ;)

Nondaya kimse kötü diyemez. Çok ağır ama çok etkili son vuruşları var. Ama katılmadanda edemiyorum sana..

Futbolcu değil un çuvalı mübarek, düştüğü yerden kalkamaz, ikili mücadeleden çıkamaz, pasları okadar yavaş ki yerini bulamaz. Arada bir balına gol atar sonra 10 maç yatar. Ben napim böyle sözde golcüyü.

Bu adama futbolcu diyen futboldan anlamaz.Eğer bu futbolcuysa mezardaki dedeme altın ayakkabı vermek lazım.İçi geçmiş,baygın,vurdumduymaz.İşte en belirgin özellikleri.Arsenal istemiş,50m. euro vermişler ama yönetim 60veren Reale satacakmış.

Bu adam sözleşme yenelendikten beri sahada yürüyor kıytırık 2 gol attı diye sahaya sürüyor Skibbe :o

Nedir bu Nonda'dan çektiğimiz ya bir insan bu kadar mı hantal olur öfff:(

Geri
Üst Alt