# Shabani Nonda

Cevap: #20 Shabani Nonda

Bence sözleşme uzatmazsak daha hırslı oynaması gerekir.Kendin cümlelerin içinde benim nedenimi açıkladığın için ayrıca nenenini yazmama gerek yok.

Bu yüzden sözleşme uzatılmayacağını anlayınca dedim; zaten şimdiden göndermeye çalışıyoruz, kendi açıklamaları istesede biz görüşme yapmıyoruz yönünde; ikinci yarıda oynayacağı futboldan hiç ümitli değilim.

Nonda yaşlı olabilir , müzmin sakat olabilir ama çok değerli bir oyuncu Nonda şu haliyle bile formda bir Nonda tek başına maç alabilir Örn Çaykur Rize , Kasımpaşa

Ama boldladığım yer önemli maalesef çok istikrarsız bir oyuncu

Nonda takımda kesinlikle kalmalı Akçabaat Sebat Spor ve Denizli belediyespor maçlarında ona ihtiyacımız var.

Bu yüzden sözleşme uzatılmayacağını anlayınca dedim; zaten şimdiden göndermeye çalışıyoruz, kendi açıklamaları istesede biz görüşme yapmıyoruz yönünde; ikinci yarıda oynayacağı futboldan hiç ümitli değilim.

Avrupa'lı oyuncular sonuna kadar işlerini yaparlar.Ben Nonda'ya güveniyorum.

FCN,Nonda'nın ikna edilmeye çalışıldığını eğer olursa Dos Santos'un peşin sıra geleceğini söylüyor.

Nonda Türkiye'nin en iyi santrafor'larından birisidir.. Böyle bir ortamda gitmesi mantıksız olur ama dos santos gelecek ise mecburen sozlesmesi fes edilecek baska bi alternatif yok.ayrıca kewell ve baros 'un sozlesmelerini dondurmak cok mantıksız

Nonda Türkiye'nin en iyi santrafor'larından birisidir.. Böyle bir ortamda gitmesi mantıksız olur ama dos santos gelecek ise mecburen sozlesmesi fes edilecek baska bi alternatif yok.ayrıca kewell ve baros 'un sozlesmelerini dondurmak cok mantıksız

Kewell'in veya Baros'un sozlesmesini dondurmak neden mantiksiz? Ikisindende 2-3 ay faydalanamiyacaz. Nonda yollanacagina Baros'un sozlesmesini donduralim. Su anda Nonda'ya ihtiyacimiz var, kim ne derse desin. Allah Göstermisin ya Jo sakatlanirsa bi kac hafta sonra? varmi forvet elinde?

4 ay sonra lig bitiyor. 3 ay yararlanamayacağın adamın sözleşmesini dondurmak kadar mantıklı birşey olamaz. Asıl mantıksız olan şu aşamada Nonda`yı göndermek olur.

sende haklısın.ama jo avrupada yok nondaylada avrupa yürümez..karmasık bi durum :)

nonda bitik görüntü versede şuanda kewellın sakatlanmasından sonra durum değişti bende gönderilsin diyordum ama bu ada bu sene ağır da olsa goller atıyor bence gönderilmemeli jo oynamaacak baros oynayamıyacak kewell da aynı şekilde ee nondayıda yollayalım gelirse gencecik dos santos uyum sorunu atlatamadan ona umut baglarsak işimiz kötü bu ne şanssızlık ya en formda senesinde baros ve kewell yok aylarcak yok hemde OF SAGLIK KURUMU OF ŞANSSIZLIK BU NE YA

arkadaşlar şu durumda nondayı göndermek intihar olur.

Bakın keitanın forvette oynayabileceğini düşünenler var.Peki keita forvet oynarsa sağ kanatta keitadan aldığımız verimi gösterebilecek hangi oyuncuyu alternatif olarak gösterebiliyorsunuz.

Elano,barış vb... kim oynayacak mesela sağ kanatta. Keita topu taşıyan bir oyuncu. Attığımız gollerde keitanın ne kadar büyük bir paya sahip olduğunu görmüyor musunuz?

Ancak Kewell oynayabilseydi nondanın gönderilmesi mümkün olurdu.Çünkü sol tarafta alternatiflerimiz çok.(arda,caner, transfer olursa santos)

Şu anda nonda yavaş olsada Avrupada oynatabileceğimiz tek forvet.Gönderilmemeli.

Bitik falan bu sezon kaç tane gol attı Nonda ?

Defansif olarak sağlam durursak, Nonda'nın gol veya goller atacağını düşünüyorum.Nonda atmasada Elano atar, ama Kewel ve Baroş'u izlemek çok zevkli oluyordu.

ekseni etrafında dönene kadar mevsimin değiştiği futbolcu görünümlü su tankeri aynı zamanda sürekli bi gülen ifadeye sahip nası başarıo bunu bilmiorum aksarayda saat satarken görmüşler...

Aldıqım haberlere gore forvet bolumunde keita elano oyncakmıs..nonda gonderilicek dos santos on libero oynucak bence gayet güzel..nonda gitsin suan forvetsiz gibi bişiyiz zaten 3 bacaklı ama bi işe yaramıo herif :D

Aldıqım haberlere gore forvet bolumunde keita elano oyncakmıs..nonda gonderilicek dos santos on libero oynucak bence gayet güzel..nonda gitsin suan forvetsiz gibi bişiyiz zaten 3 bacaklı ama bi işe yaramıo herif :D

Haberleri nereden alıyorsun sen ?

Geri
Üst Alt