# Shabani Nonda

Cevap: #20 Shabani Nonda

aslında francoya yol vermek gerek ama

mecburen nonda :(

Kewell'ın sakatlığı düşünülüp takımda kalırsa nasıl bir performans sergileyecek merak konusu. Malum AL maçları belli aralıklarla oynanacak. Nonda ise muhtemelen Jo'nun arkasında yedek bekleyecek. Doğru düzgün bir sürekliliği olmayan bir oyuncu bize AL yolunda ne kadar katkı sağlayacaktır ? tartışılır.

Kaldı ki Nonda ; Galatasaray'da son senesi olduğunun bilinci ile ne kadar kendini oyuna verecektir ? Ayrı bir bilmece. Bana göre 'ya tutarsa' denilmeden kesinlikle talibi varsa emekleri için teşekkür edilip yollar ayrılmalı. Yada hiç beklemeden sözleşmesi fesh edilmeli.

Kewell sakat,Nonda gidicek,Jo avrupada yok. Keita,Elano,"Dos Santos",Arda,Barış Özbek,Mustafa Sarp ; bize Avrupa Ligi Kupasını getiricek..

Kewell ve baros gibi iki gol adamımız neredeyse sezonu kapatmışken biz kalkıp da nondayi nasıl satarız ya mantıklı olun

Nonda futbol hayatını kapatmış bence :D

Haydi aslanım son maçında gol yada goller bekliyorum senden

Gönderilmemek için çok koşup mücadele edip 3 gol 6 asist yapabilir bugün.

Gönderilmemek için çok koşup mücadele edip 3 gol 6 asist yapabilir bugün.

Hiç sanmıyorum Nonda her zamanki gibi bildiğimiz Nonda

Futbol bu Golde atar asiste yapar ama

Ben koşup mücaledeğe ediceğini sanmıyorum yapmak istese bile Bünyesi bu saatten sonra pek izin vermez

Baros´un Kewell´dan fazla kalacağı kesin ama çok uzun süreler bekleme Baros 29 yaşında çünkü :)

O sebeple değil kendisi de biliyor fayda sağlamayacağını bence kabul edebilir ama Kewellın durumu belli değil sakatlığı o kadar ciddi değil çünkü

Kewell kabul etmez. Dünya Kupasına gidecek adam. İstersek tek taraflı olarak sözleşmeyi iptal edebiliriz ama bir daha da Kewell`ı Galatasaray formasıyla izleyemeyiz ve adamın kariyeriyle oynamış oluruz. Tek ihtimal Baros.

O sebeple değil kendisi de biliyor fayda sağlamayacağını bence kabul edebilir ama Kewellın durumu belli değil sakatlığı o kadar ciddi değil çünkü

Banada Baros daha erken döner gibi geliyor . Ama bakalım Dos Santos gelsinde neler olacağını anlarız :D

Kewell kabul etmez. Dünya Kupasına gidecek adam. İstersek tek taraflı olarak sözleşmeyi iptal edebiliriz ama bir daha da Kewell`ı Galatasaray formasıyla izleyemeyiz ve adamın kariyeriyle oynamış oluruz. Tek ihtimal Baros.

kewell geçen sene yine devre arasında bir sakatlık geçirmiş ve 1.5 ay oynayamamıştı, yanlış mı hatırlıyorum acaba aynı bölgeden mi sakatlanmıştı?

Geri
Üst Alt