# Shabani Nonda

Cevap: #20 Shabani Nonda

Uzun zamandır olduğu gibi bugün'de çok çalıştı.! Bir ara gol atacak bile zannettim.

Nondanin sucu ne bu yasta her mac oynamak zorunda, Kewell, Baros sakat sansizlik!

Kewell zaten forvet değil zorunluluktan oynuyor.Takımın 2. forvetiyse heralde oynayacak.Yoksa takımda ne işi var?Üst üste kaç maç oynadı ki.Yorgunluk falan olması imkansız daha lig yeni başladı.

Nondanin sucu ne bu yasta her mac oynamak zorunda, Kewell, Baros sakat sansizlik!

sözleşmede canım hangi maçta isterse o maçta oynarım gibi bir maddesi mi var?

oynayacak tabi daha ne tek forvet kalmış böyle bir durumu istese olmazdı... maksat bu gibi fırsatları değerlendirmek...

ayrıca kaç maç oynadı ki ben anlayamadım ? üstüste falan ?

Bu gece gitmen lazım.

Bizler ne yazık ki yapılan iyilikleri çabuk unutuyoruz.2 sene önceki şampiyonluğumuzda büyük katkısı vardı bu adamın.Yuhalanması yakışmadı...Form düşüklüğü var,pozisyonları değerlendiremiyor ama bizlere yakışmaz oyuncularımızı yuhalamak...Zaten yüksek ihtimalle gönderilecek,kötü anılarla uğurlamayalım...Efendi bir oyuncudur Nonda...

Satılması veya bir şekilde gönderilmesi taraftarıyım. Çok gol atmış olması açıkçası benim için pek birşey ifade etmiyor. Şayet ben olsam şu idmansız halimle aynı pozisyonlarda çok daha fazla gol atacağımı düşünüyorum.

Son 90 dakikasıydı heralde. Forvet tanımlı tek oyuncu takımda şuanlık, fakat Nonda yerine bence kim oynasa daha yararlı olur. Şu anki Nonda, tüm özelliklerini kaybetmiş gibi. En azından onun yerine başkası oynasa koşar, yani daha hızlı olduğundan koşar. Dos Santos gelse oynasa daha da iyi olur mesela. Atletico'ya karşı Nonda ile çıkarsak işimiz biraz zor gibi görünüyor. Bu yüzden artık kim gelirse gelsin Nonda'dan iyi olacağını bileceğim için birşey demiyeceğim.

Nonda'yı da çok seviyorum, çok emekleri geçti. Yedek kaldı gene sesini çıkarmadı. Ama artık hizmetleri için teşekkür edip, yollamak lazım başka çare yok ne yazık ki. Burdaki performans ve durumu ne Nonda'nın elinde, ne bizim. Nonda yaşı itibariyle artık forvet oyunculuğunu kaldıramıyor tam olarak, bize de yapacak başka iş düşmüyor göndermekten başka.

üstün performansından dolayı tebrikler nonda !

nonda'yı çok seviyorum ve takımında çok sevdiğini düşünüyorum fakat yine de artık yollar ayrılmalı..

Nonda çıldırttın beni bugün. Hadi anladım bugün bir şansızlık vardı üstünde ama o nasıl bir penaltı atmaktır.

Bugun takimimizda en çok kosan 3'u futbolcu (9200 küsür metre)

Duygusallığı bırakalım artık.Seviyoruz kendisini evet ancak misyonunu gerçekten doldu.Tabi ağır ithamlarda bulunmamak gerek ancak Nonda'dan artık verim alabileceğimizi sanmıyorum hele ki Avrupa'da.

Geri
Üst Alt