# Shabani Nonda

Cevap: #20 Shabani Nonda

Adamin yapabilicegi birsey yokki o ne yapsin elinden gelen bu kadar adamin ne bekliyoruzki kapasitesi bu kadar bunuda hepimiz biliyoruz ama hala konusuyoruz

Adamin yapabilicegi birsey yokki o ne yapsin elinden gelen bu kadar adamin ne bekliyoruzki kapasitesi bu kadar bunuda hepimiz biliyoruz ama hala konusuyoruz

Sizin gibi gençler Nondayı 30 yaşlarında izleyip böyle yorumlar yapıyor işte Ben Nondayı 26 - 27 yaşında izledim onun için gerçek kapasitesini biliyorum

Ha şuan için dediysen okeyto

Sizin gibi gençler Nondayı 30 yaşlarında izleyip böyle yorumlar yapıyor işte Ben Nondayı 26 - 27 yaşında izledim onun için gerçek kapasitesini biliyorum

Ha şuan için dediysen okeyto

Nonda artık eskisi gibi değil ve 26 - 27 yaşındaki performansını bu saatten sonra göstermesi çok zor.

Katkılarından dolayı teşekkür edilip uğurlanmalı.

formsuzda olsa, golcü golcüdür, umarım bu form düşüklüğünden dolayı yollanmaz, Avrupa liginde ihtiyacımız var ona, ayrıca Rijkaard'ı tebrik etmek lazım, Nonda'yı çıkartabilirdi, ama onu kaybetmemek adına mı yaptı bilmiyorum, ama hamlesi hoşuma gitti, şayet çıktığı anda Nonda ıslıklanabilirdi.

Nonda çok üzülüyorum sana. Bir şey demeyeceğim.

Seviyorum bu adamı,çok da sempatik birisi :) ama artık takımı frenliyor.

Ne bileyim,çok yavaş kalıyor ileride.Hakkında hayırlısı olsun Nonda.

Gitsen de , kalsan da seni unutmayız.

Shabani Nonda,Shabani Nonda 30 cm ... :)

Keşke son maçında golünü atıp, alkışlarla uğurlansaydı. Gol atmasını çok istedim, Islıklanarak veda etmesi yakışmadı.

Nonda'yı penaltı noktasında gördüm,Babam'a dedim ki eyvah kaçıracak.Taraftarın penaltı atacak durumda olmadığını gördüğü bir adam nasıl penaltı atmaya gider?Sen at demiş olabilir Kaptan sana ama sen kendini başka bir arkadaşından daha mı iyi biliyosun?

Jo nun oyun stili ayni nondanin gencligi sadece jo biraz daha uzun yoksa soguk kanliligi calimlari agir agir ayni :D

Ne oldum demiceksin ne olucam diceksin en güzel örnegi Nonda.Bizde miladını doldurdu artık hersey ayarında güzelken yollar ayrılmalı artık Antepden oyuncu atıldı esit oynamaya basladık.

Jo girdi maç değişti zaten.Jo oyuna girer girmez top indirdi.

Nonda Kayseri'ye kiralık gidebilirmiş, şimdi 6pas da konuşuyorlar.

Ne oldum demiceksin ne olucam diceksin en güzel örnegi Nonda.Bizde miladını doldurdu artık hersey ayarında güzelken yollar ayrılmalı artık Antepden oyuncu atıldı esit oynamaya basladık.

adam ne yapsin artik yasi kac olmus ne kadar sakatlik gecirdi adam fransada gol krali oldu 18 milyon avroya monaco aldi bacagi kirildi sanirim zamaninda

adam ne yapsin artik yasi kac olmus ne kadar sakatlik gecirdi adam fransada gol krali oldu 18 milyon avroya monaco aldi bacagi kirildi sanirim zamaninda

Kendin demişsin işte zamanında:)

Dün yok bugun var bugunun kosullarına göre nonda artık bitmiş iş göremez raporu almıs emekli olmus he anadolu takımlarında iş yapar cok sevdiyse türkiyeyi gitmeyebilir

Dipnot: getirisi götürüsü olarak bakılırsa nonda bizde basarılı olmustur ama dedigim gibi ayrılık zamanı

Geri
Üst Alt