# Shabani Nonda

Cevap: #20 Shabani Nonda

Sanki Skibbe döneminde yabancı oyuncular dışlamıştı Nondayı ondanda olabilir form düşüklügü

"Arkadaşlık bizi finale götürür"

Galatasarayımızın golcü futbolcusu Nonda takımdaki arkadaşlığın kendilerini finale kadar götüreceğini iddia etti.

Galatasarayımızın golcü futbolcusu Nonda takımdaki arkadaşlığın kendilerini finale kadar götüreceğini iddia etti. Kongolu futbolcu, ''Bizim takımda arkadaşlık süper. Avrupa'da oynadığım kulüplerde asla böyle bir şey görmedim. Burada çok bir dayanışma var.Yabancı futbolculara Türk oyuncular çok yakınlık gösteriyor. Antrenman dışında hep beraber yemek yiyoruz. İşte bu arkadaşlık bizi şampiyon da yapar; UEFA'da finale de götürür, kupayı da aldırır'' dedi.

Kaynak: Sabah

Nonda'dan bi yol olmaz artık şutlanması lazım insan az koşar be bursa maçında 3 metreden gol kaçırdı

Nonda çok kaliteli bir futbolcu. Bunu Hamburg maçında da gösterecekdir.

Nonda'ya pas versen orta sahanın ortasında dribling yapıp kaleye gitmesi yaklaşık 4 dakika alır ve tek forvetiz ben arka muhteşem 3'lüden birşeyler bekliyorum Nonda'dan değil!

Hamburg maçında forvet oldugunu hatırlar umarım :o

Orta sahaya gelip top almasını istemiyorum

Göster bize gerçek Nonda'yı.Ortasahada top falan alma.Bırak onu ortasahalar yapsınn.

Göster bize gerçek Nonda'yı.Ortasahada top falan alma.Bırak onu ortasahalar yapsınn.

Nondada en gicik oldugum yon.Zaten tek forvet oynuyoruz adam her atakta orta sahaya geliyor top almaya.Ne gerek var sen kal forvette yerin orasi hadi hizli bir adam olsa tamam alir topu orta sahada hemen forvete gecer ama oylede degil.Insallah forvet oyuncusu oldugunu hatirlar.

Lan uzun araç agır vasıta su macta öttür aletini hadi gözünü seviyim:D

Zenci hiphop'cı tarzında oynama yine. Biraz hareketli ol be kardeşim.

Burada bi arkadaş demişti 50 cent gibi ortalıkta dolaşacağına bişeyler yap gibisinden bir cümle. Aklıma geldi hala gülüyorum :D

Burada bi arkadaş demişti 50 cent gibi ortalıkta dolaşacağına bişeyler yap gibisinden bir cümle. Aklıma geldi hala gülüyorum :D

Nonda sözleşme uzattıktan sonra eski performansını pek arattırır oldu.Hamburg maçında performansını yükseltir, sahada 50cent gibi gezinip bizi fıtık etmez inşallah.:D

Aynı dileklerimi tekrarlıyorum.:DHadi Nonda eski Nonda gibi oyna.:)

Nonda savunmayı yıpratırsa Arda,Lincoln ve Kewell çok net fırsatlar bulabilir.

Tendaşları havada 5-10 takla atarken bizimki kı*ını kaldıramıyor.Nonda zencilerin yüz karası.:D

nonda1.gif

Sen işini bilirsin

Geri
Üst Alt